Poradna duly
Jana Čurdová
jasně,kvůli dětem…jako do školky chodí čitý,ale chodí tam fakt málo,takže ty učitelky to asi nevidí…sociálka je na nic…už dvakrát na ni bylo udání a nic…a to má soudí dohled-kvůli malýmu,protože jí ho jako malýho vzali a byl v kojeňáku a měl tam i zůstat-já vím,že tto je ode mě hrozný,ale mamka i sestra v tom kojeňáku dělají a ty děcka se tam mají dobře,dvakrát za rok jedou k moři,mají jídlo,hrají si atd.není to sice jako v rodině,ale malýmu by tam bylo dobře…všechny ty sestřičky ho tam milovali-do teď se na něho ptají a co jim mám říct???jsem z toho úplně zoufalá…v sobotu si zase beru děti ven
No tak holky závidím teda těm, které trpí nespavostí…já nejsem pomalu schopná pořádně nic udělat! Sice se vzbudím zároveň s přítelem, který vstává po 7 do práce, ale pak ještě nejmíň do 12- ti poleháívám a večer jsem nejpozději v 10 zase úplně mrtvá, navíc jsem většinu dne příšerně protivná, že se divm, že to členové rodiny jsou ochotni vydržet-všechno mě vytáčí…přítel, malá i pes…už chci mít ten první trimestr za sebou! ![]()
manco, my máme taky byt 2+1 a naprosto nám teda vyhovuje prozatím bych větší nechtěla…až bude i druhý prcek a budou starší, tak půjdeme asi na baráček, ale zatím by mě asi piclo, protože přítel je celý den v práci a já sama doma s 2 prckama a ještě uklízet barák…bych si asi hodila mašli…takhle má malá svůj pokoj a my máme svůj pokoj…mimčo bude mít postýlku taky v pokojíčku a u nás jen první půlrok takový ten košíček na spaní a pk půjde do pokojíčku taky..
Tedy, tak to je peklo, to co píšeš, jak se někdo takhle může chovat k dětem. Říkám to pořád, že svět je nespravedlivý - někdo chce děti a mít je nemůže, nebo jsou kolem toho jen samé problémy a nervy a když je někdo může mít, tak si jich kolikrát ani neváží
, ještě, že mají Tebe!!!
přesně tak,proč je ten život tak nespravedlivej,proč ty,kteří by těm dětem dali všechno na světě je mít nemůžou nebo na ně čekají tak hrozně dlouho nebo se stane to nejhorší a miminko zemře…nechápu to…
Není to fér
, někdy si tak říkám, že jsem musela být v minulém životě asi nějaká potvora, protože proč by jinak musel prožívat všechny ty krachy, co prožíval - i když - teď už se to určitě pro nás pro všechny otočilo!!!! a budeme šťastné maminy!!!!
Jsem nervozní před zítřkem, zítra tam jdu bez přítele, musí být v práci, tak snad mu pak zavolám jen dobré zprávy…
Posílám energii Tobě i těm dvěma malým prckům!!! ![]()
Teda, tak to je mazec…se přiznám, že tu školku taky šidím, kde se dá, ale za 1. když nepracuju, tak ten čas radši strávím s Áďou a za 2. my máme školku na druhé straně ostravy, takže doprava do školky, nám trvá téměř hodinu a i Áďa už je z toho dost otrávená a hlavně za 3. máme zvětšenou nosní mandli a naše drahá MUDra se stále rozhoduje, zda ji nechat vytrhnout nebo ne, takže je áďouš každé 2 týdny na hromadě…ale abych nedala dítěti najíst, tak to je fakt mazec…a proč s nima nechodí ven taky nechápu, vždyť pupek si může vyvalovat i venku na lavičce…neříkám, že musí, když je škaredě, ale teď když je takhle krásně, tak si může sednout aspoň na tu lavičku za barák, ne?
určitě bude vše v pořádku…já jdu na kontrolu 23.5. tak jsem zvědavá…hodím každých 14dní,aby mě hlídali
Mě ten tvůj „příběh“ s dětma sousedky připomíná ten film Štěstí. Taky je mi z něj vždycky ouzko ![]()
ahojte holky, tak vas zdravim po 2 dnech co jsem tu nebyla, u me nic noveho, jen casto objimám záchodovou mísu, ale snad se to spraví.....
Nicky 88: můžu taky poprosit metřík? ![]()
ahoj holky, mohla bych se k vám taky přidat? jsem v osmém týdnu…mám už dvě holčičky…
termín předběžně na 27.12. - takže vánoční dárek doufejme ![]()
Nel
Ahojik Holky. Tak já dnes u Dr. dostala fotečku nanejvýše pro nemocnici - zamlklé těhu a zítra revize. Jsem z toho špatná, ale asik to mělo tak být. Uvidíme příště… Snad to bude příště vpohodě.
Nevím, ale trochu jsem se toho bála, možná jsem to tušila. ![]()
Takže metřík můžeme smazat… ![]()
Jdu si lehnout, jsem K.O.
Papa. ![]()
Ahoj Janie,
moc mě to mrzí, také jsem to loni prožila, ale bude líp!!! Ať jsi brzy mezi námi!!!
Jája
Ahoj Janie, tak to je mi moc líto, tak doufám, že se zas brzo zadaří a budem Tě tu moc opět přivítat…