Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
690
12.5.11 13:20

jasně,kvůli dětem…jako do školky chodí čitý,ale chodí tam fakt málo,takže ty učitelky to asi nevidí…sociálka je na nic…už dvakrát na ni bylo udání a nic…a to má soudí dohled-kvůli malýmu,protože jí ho jako malýho vzali a byl v kojeňáku a měl tam i zůstat-já vím,že tto je ode mě hrozný,ale mamka i sestra v tom kojeňáku dělají a ty děcka se tam mají dobře,dvakrát za rok jedou k moři,mají jídlo,hrají si atd.není to sice jako v rodině,ale malýmu by tam bylo dobře…všechny ty sestřičky ho tam milovali-do teď se na něho ptají a co jim mám říct???jsem z toho úplně zoufalá…v sobotu si zase beru děti ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.5.11 13:24

No tak holky závidím teda těm, které trpí nespavostí…já nejsem pomalu schopná pořádně nic udělat! Sice se vzbudím zároveň s přítelem, který vstává po 7 do práce, ale pak ještě nejmíň do 12- ti poleháívám a večer jsem nejpozději v 10 zase úplně mrtvá, navíc jsem většinu dne příšerně protivná, že se divm, že to členové rodiny jsou ochotni vydržet-všechno mě vytáčí…přítel, malá i pes…už chci mít ten první trimestr za sebou! :roll:
manco, my máme taky byt 2+1 a naprosto nám teda vyhovuje prozatím bych větší nechtěla…až bude i druhý prcek a budou starší, tak půjdeme asi na baráček, ale zatím by mě asi piclo, protože přítel je celý den v práci a já sama doma s 2 prckama a ještě uklízet barák…bych si asi hodila mašli…takhle má malá svůj pokoj a my máme svůj pokoj…mimčo bude mít postýlku taky v pokojíčku a u nás jen první půlrok takový ten košíček na spaní a pk půjde do pokojíčku taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.5.11 13:38

Tedy, tak to je peklo, to co píšeš, jak se někdo takhle může chovat k dětem. Říkám to pořád, že svět je nespravedlivý - někdo chce děti a mít je nemůže, nebo jsou kolem toho jen samé problémy a nervy a když je někdo může mít, tak si jich kolikrát ani neváží :-(, ještě, že mají Tebe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
12.5.11 13:41

přesně tak,proč je ten život tak nespravedlivej,proč ty,kteří by těm dětem dali všechno na světě je mít nemůžou nebo na ně čekají tak hrozně dlouho nebo se stane to nejhorší a miminko zemře…nechápu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.5.11 13:44

Není to fér :-(, někdy si tak říkám, že jsem musela být v minulém životě asi nějaká potvora, protože proč by jinak musel prožívat všechny ty krachy, co prožíval - i když - teď už se to určitě pro nás pro všechny otočilo!!!! a budeme šťastné maminy!!!!

Jsem nervozní před zítřkem, zítra tam jdu bez přítele, musí být v práci, tak snad mu pak zavolám jen dobré zprávy…

Posílám energii Tobě i těm dvěma malým prckům!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.5.11 13:47

Teda, tak to je mazec…se přiznám, že tu školku taky šidím, kde se dá, ale za 1. když nepracuju, tak ten čas radši strávím s Áďou a za 2. my máme školku na druhé straně ostravy, takže doprava do školky, nám trvá téměř hodinu a i Áďa už je z toho dost otrávená a hlavně za 3. máme zvětšenou nosní mandli a naše drahá MUDra se stále rozhoduje, zda ji nechat vytrhnout nebo ne, takže je áďouš každé 2 týdny na hromadě…ale abych nedala dítěti najíst, tak to je fakt mazec…a proč s nima nechodí ven taky nechápu, vždyť pupek si může vyvalovat i venku na lavičce…neříkám, že musí, když je škaredě, ale teď když je takhle krásně, tak si může sednout aspoň na tu lavičku za barák, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
12.5.11 13:48

určitě bude vše v pořádku…já jdu na kontrolu 23.5. tak jsem zvědavá…hodím každých 14dní,aby mě hlídali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
12.5.11 14:07

Niki

Mě ten tvůj „příběh“ s dětma sousedky připomíná ten film Štěstí. Taky je mi z něj vždycky ouzko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.5.11 16:00

ahojte holky, tak vas zdravim po 2 dnech co jsem tu nebyla, u me nic noveho, jen casto objimám záchodovou mísu, ale snad se to spraví.....
Nicky 88: můžu taky poprosit metřík? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
12.5.11 16:05

ahoj holky, mohla bych se k vám taky přidat? jsem v osmém týdnu…mám už dvě holčičky…
termín předběžně na 27.12. - takže vánoční dárek doufejme :-D
 Nel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.5.11 16:13

Ahoj Nela, vítám tě mezi námi..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.5.11 16:14

Ahoj Nel :-), vítáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
12.5.11 17:21

Ahojik Holky. Tak já dnes u Dr. dostala fotečku nanejvýše pro nemocnici - zamlklé těhu a zítra revize. Jsem z toho špatná, ale asik to mělo tak být. Uvidíme příště… Snad to bude příště vpohodě.
Nevím, ale trochu jsem se toho bála, možná jsem to tušila. :cry:
Takže metřík můžeme smazat… :(
Jdu si lehnout, jsem K.O.
Papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.5.11 17:30

Ahoj Janie,

moc mě to mrzí, také jsem to loni prožila, ale bude líp!!! Ať jsi brzy mezi námi!!!

Jája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.5.11 17:46

Ahoj Janie, tak to je mi moc líto, tak doufám, že se zas brzo zadaří a budem Tě tu moc opět přivítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí