Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9805
11.5.11 12:23

Já měla mít TP dle MS 17.12., my jsme o 9 dní mladší :lol: už teď mám strach z příštího úterý..bojím se, aby bylo srdíčko a vše v pořádku..mám strach, že něco není v pořádku, když se cítím až moc dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
11.5.11 12:29
cunklik píše:
Moje neteřinka se narodila 29. prosince a já bych to zase brala, to by pak mohli nebo y :lol: slavit společně :lol:

No já neteř mám ráda, jinak ostatní rodinné vztahy moc ne, ať už švagrovou nebo tchýni, takže bych asi nechtěla,aby byly v jeden den. Už jen protože moje sestřenice je taky v jeden den, ale o rok starší a náš děda, který jezdí dost málo, tak každoročně jezdí popřát k jejím narozeninám,ale nepamatuju si, kdy naposledy byl u nás. A když už jede takovou dálku, tak se může stavit, těch 7 km dál. Takže já s tímto mám špatné zkušenosti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
11.5.11 12:30

Aandrejka: Také se cítím dobře, nic mi neni, špatně už vůbec ne, nic mě nebolí, nepíchá, prostě pohodička, buď ráda, moje mamka byla taky ok, tak to mám snad po ní, co tvoje mamina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
11.5.11 12:31
Aandrejka píše:
Já měla mít TP dle MS 17.12., my jsme o 9 dní mladší :lol: už teď mám strach z příštího úterý..bojím se, aby bylo srdíčko a vše v pořádku..mám strach, že něco není v pořádku, když se cítím až moc dobře..

Já jdu na kontrolu zítra. No já nevím, jaktože se to tak může posunout. To jako to mimčo si dalo na čas s růstem nebo jaktože se to může tak hýbat, že chvilku je mladší, chvilku starší a tak? :D Jako mě to mrzelo, když mi to posunul, protože jsem měla radost z každého dalšího dne, který jsem byla těhu a najednou se mi ze začátku 8. týdne stal začátek sedmého. :D Jsem si říkala, to je pech. :D
Mimochodem až na nevolnosti a únavu a tak taky už to není tak strašné. Nebolí me v podbřišku a ta únava taky není nepřekonatelná, takže vcelku v klidu.
Samo že mě bolí záda a nohy, ale to je asik i tím, že jsem taková velrybka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
11.5.11 12:33

Je pravda, že mý mamce prý taky nic nebylo..až na to, že to hned poznala, tak že nezapla kalhoty :lol: dost přibrala..to u mě zatim nic, taky mě špatně neni, jen trošku, ale opravdu trošku mě bolí prsa a mám výtok, ale ten mám odjakživa :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
11.5.11 12:36

Janie: Nevím jak můžou takhle mládnout, pak zase stárnout :-D taky jsem si myslela, že už budu v 7 týdnu minulý týden a ono lup ho a znova do 6 týdne..nevim snad teď už poroste tak jak má :-D abych v úterý nešla k dr. a neřekla mi 7 tt..může se vlastně stát, že budu bít srdíčko, ale mimi bude vypadat na 7 tt, i když by měl být v 8 týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
11.5.11 12:38

dasena tak už jsi tam taky.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
11.5.11 12:40

andrejko ty jdeš 17.5. v úterý?? Já taky :mrgreen: :mrgreen:

Já když jsem byla 7+5 podle MS, tak mi řekl, že odpovídá 7+2tt … pak když jsem byla 10+1tt podle MS, tak už byl/a 10+3tt … Tak uvidíš! Snad bude všechno v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
11.5.11 12:40

super hodná, díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
11.5.11 12:49

Nicky:Jo jo jdu v úterý 17.5…téda ty už máš taky skoro to nejhorší za sebou :lol: se máš..tak ty dny teda pěkně lítaj, že?Hlavně, že budou v pořádku prcci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
11.5.11 12:52
Aandrejka píše:
Janie: Nevím jak můžou takhle mládnout, pak zase stárnout :-D taky jsem si myslela, že už budu v 7 týdnu minulý týden a ono lup ho a znova do 6 týdne..nevim snad teď už poroste tak jak má :-D abych v úterý nešla k dr. a neřekla mi 7 tt..může se vlastně stát, že budu bít srdíčko, ale mimi bude vypadat na 7 tt, i když by měl být v 8 týdnu?

To já vůbec nevím, nechápu tomu, jak to počítají. Asi podle velikosti nebo nevím, fakt jsem to ještě nepochopila, ale jestli nám pokaždý budou takto měnit termíny, tak se umetříkujeme. :D
Já jsem třebas nepochopila, když jsem byla u Dr, že říkal cosik, že mají ten UTZ nastavený na 6+2 a proto tam minule nebylo nic vidět a že teď to vypadá, že jsem tak cca 6+0. No tak si pak vyber. :D Když já se nechci furt „vracet“ v čase. :D Já bych chtěla už, aby mi rostlo bříško a tak… I když jak moje sestra dnes řekla:„však ty už břicho máš.“ … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
11.5.11 12:53

To jo, Janie, to chápu! My ji máme jako vlastní, je to dítě mé ségry a vidím jí každý den, tak to je něco jiného :-)

Janie Bast píše:
cunklik píše:
Moje neteřinka se narodila 29. prosince a já bych to zase brala, to by pak mohli nebo y :lol: slavit společně :lol:
No já neteř mám ráda, jinak ostatní rodinné vztahy moc ne, ať už švagrovou nebo tchýni, takže bych asi nechtěla,aby byly v jeden den. Už jen protože moje sestřenice je taky v jeden den, ale o rok starší a náš děda, který jezdí dost málo, tak každoročně jezdí popřát k jejím narozeninám,ale nepamatuju si, kdy naposledy byl u nás. A když už jede takovou dálku, tak se může stavit, těch 7 km dál. Takže já s tímto mám špatné zkušenosti. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
11.5.11 12:57

Holky, já jdu taky 17.5., už aby to bylo :-P Andrejko, naprosto tě chápu, já jsem na tom stejně, jen je mi někdy špatně :roll: Taky si pořád říkám, aby bylo všechno v pořádku, ale musíme tomu věřit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
11.5.11 13:01
cunklik píše:
To jo, Janie, to chápu! My ji máme jako vlastní, je to dítě mé ségry a vidím jí každý den, tak to je něco jiného :-)
Janie Bast píše:
cunklik píše:
No já neteř mám ráda, jinak ostatní rodinné vztahy moc ne, ať už švagrovou nebo tchýni, takže bych asi nechtěla,aby byly v jeden den. Už jen protože moje sestřenice je taky v jeden den, ale o rok starší a náš děda, který jezdí dost málo, tak každoročně jezdí popřát k jejím narozeninám,ale nepamatuju si, kdy naposledy byl u nás. A když už jede takovou dálku, tak se může stavit, těch 7 km dál. Takže já s tímto mám špatné zkušenosti. :(

Jj, no já jsem se vztahy v druhé půlce rodiny trochu na trní. Vím, že tam nejsou lidé upřímní a tak… neřeší nic přímo. Já nejsem konfliktní člověk, ale když je problém, tak to ráda řeším přímo, ale v klidu. Tam bohužel se stávalo to, že po týdnu docházel manžel, že jsem něco před týdnem udělala blbě atd… pak jsem se začla stresovat, kdy zase co dělám blbě a kdy se to dozvím. Někdy mě ani nenapadlo, že by něco mělo být problém. Nakonec jsem utekla, protože jsem to nevydržela. Po dvou dnech, co jsem se odstěhovala zpátky k rodičům a s nikým na vesnici se nebavila, tak švagrová (bydlící ve stejné vesnici jako mí rodiče), tak se někde dověděla nějaké drby a hned to nezapomněla zavolat tchýni. A bylo zle, dosti zle.
Já se něco takového dovědět, tak si nejprve zjistím fakta a pravdu a nedělám rozbroje. … :roll:
Takže dovedeš si představit, že opravdu s nimi nechci mít nic moc společného. A do jednoho domu s tchýní? Už NIKDY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
11.5.11 13:03

To je pravda Janie, na těch vesnicích je to pěkná drbárna, u nás na chalupě taky. Tam se zase řeší, kdo má co nového, kde kdo byl a tak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí