Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9073
10.5.11 15:08

Nikis – to je super, ze te to tak bavi.
Me to vzdycky chytne na jare. To jsem plna nadseni, jak nam bude krasne kvest terasa. Zasazim a zaseju kdeco. A pak to postupne od srpna do podzimu vyhazuju suchy, protoze nejak zapominam se o to radne starat. :oops:
Tedy ale lestos jsem fakt lemra. Ted jsou tam jen nekolikalete bezudrzbove stalice a par novych netresku nebo ceho, ktere jsem jednou v zachvatu koupila v zahradnictvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
10.5.11 15:10

Jezis ja nez dopisu 1 prispevek, je to 5 dalsich.

Jste sikovny. :palec:
Mne se to hrozne libi zahrady a tak, ale jsem na to lina nebo co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
10.5.11 15:14

no mě to hrozně bví,ale taky jsem na to lajdčk…třeba dneska jsem asi po 14ti dnech doma zalila kytky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
10.5.11 15:15

e normální,že vždycky,když vyperu bílý prádlo a pověsím ho ven,tak okolo sečou trávu???to můžu prát znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
10.5.11 17:07
NikisKoh píše:
e normální,že vždycky,když vyperu bílý prádlo a pověsím ho ven,tak okolo sečou trávu???to můžu prát znova

Je to normální :mrgreen: zas když umyju okna soused začne s druskou a ten prach je u nás.už jsem si zvykla. přikládám fotečku mojeho odpčívacího koutku minulé léto bylo všude rozkopáno ted už je to relax. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
10.5.11 17:18

to máte krásný…u nás to máme všechno takový malinkatý,ale stačí nám to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
10.5.11 17:19

a ještě jedna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
10.5.11 17:45

Ahojda :mavam:
jé vy pěkně zahradničíte :mrgreen: já se přiznávám že jsem na to taky trošku lemra :mrgreen: Taky máme baráček,ale okolo něho málo místa takže toho moc nemám,jen něco pře baráčkem :-) ale vy to máte moc hezký :palec:
Jinak já kočárek mám po malý,jsou jí 2,6měs.takže je docela ještě moderní a stále pěknej,takže nový kupovat nebudu,ale kdybych měla prašule na zbyt tak bych si koupila :mrgreen: Já mám V-cross se vším všudy,autosedačka,sporták,korbička,a pak mám ještě golfák a s tím jsem maximálně spokojená.Jediný co budu kupovat tak akorát kdyby to byl kluk :mrgreen: tak oblečení :-)
Jinak jsem pěkný prase :mrgreen: ted jsem snědla těstovinový salát s tunákem a na to jsem si dala zajíčka ještě z velikonoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
10.5.11 17:51
NikisKoh píše:
a ještě jedna…

Táda máte to mooc hezký a upravený :potlesk: to bude pohoda s miminkem rovnou ven,vid? A ještě ze předu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
10.5.11 17:56
hanulka78 píše:
Ahojda :mavam:
jé vy pěkně zahradničíte :mrgreen: já se přiznávám že jsem na to taky trošku lemra :mrgreen: Taky máme baráček,ale okolo něho málo místa takže toho moc nemám,jen něco pře baráčkem :-) ale vy to máte moc hezký :palec:
Jinak já kočárek mám po malý,jsou jí 2,6měs.takže je docela ještě moderní a stále pěknej,takže nový kupovat nebudu,ale kdybych měla prašule na zbyt tak bych si koupila :mrgreen: Já mám V-cross se vším všudy,autosedačka,sporták,korbička,a pak mám ještě golfák a s tím jsem maximálně spokojená.Jediný co budu kupovat tak akorát kdyby to byl kluk :mrgreen: tak oblečení :-)
Jinak jsem pěkný prase :mrgreen: ted jsem snědla těstovinový salát s tunákem a na to jsem si dala zajíčka ještě z velikonoc :mrgreen:

taky jsem dnes dála testovinovej salát ale nedám si ho je mi z něj na blití.tak jsem snedla kefír a preclíky mám hlad a nevim co bych snědla.Na té fotce to je váš pejsek když jsem byla dítě měli jsme boxerku Betynu vždycky jsem jí tahala ven a přišla vždy bez vodítka byla ostrá tak se divím že jsem jí uhlídala a že mě naši vubec pustili. :think: a babička měla taky tuhle rasu ta zas byla táák hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
10.5.11 18:00

Ahoj holky, máte mooc krásné baráčky. Opravdu :srdce: Taky jsme o něm přemýšleli, jenomže přítelovo rodiče mají statek a naši chalupu, tak už bychom ty údržby ai nezvládly :roll:
Jinak mooc mi začal chutnat pomerančový džus :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
10.5.11 18:09

Holky máte krásný kytičkový baráčky. tak to já můžu tak vyfotit šnitlík na balkoně :lol: Trochu mě mrzí, že nemáme baráček…nejsou korunky. Ale oboje rodiče mají domečky, tak je dost často okupujem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
10.5.11 18:09

Ahoj holky,
já vás vůbec nestíhám, u mě vše při starém,jen mi ke všemu olezla celá pusa,takže mi to opravdu sluší :roll:
Vtipný je,že i u nás jsme dnes měli těstovinový salát s tuňákem,asi nějaké kolektivní podvědomí :lol: :lol:
My jsme včera a dnes měli výletové dny,v přírodě u vody, na lodičkách a i kočárem s koníkama jsme se svezli, no prostě parádní relax.Teď už musel přítel do práce a já zjišťuju,že mám doma pěkný bugr.Pořád bojuju s obývákem, ne a ne aby mi přirostl k srdci.Je to totiž veliká střešní místnost a nemáme tu pořádně žádný nábytek,každý pes, jiná ves a nějak mě furt nenapadá,jak to zútulnit :nevim: Až to tu uklidím,tak hodím foto,třeba vás něco napadne.Střešní okna mají velkou nevýhodu-nemůžu mít kytičky a záclony a to hodně udělá..
Bibi máš přenádherný bydlení, něco takového bych si do budoucna představovala,zatím se ale musíme spokojit s nájmem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
10.5.11 18:10

Bibi-jojo to je naše fenka,a je moc hodná,já mám boxery už od mládí a vždy byli hodní,a o tomhle plemenu jsem slyšela jen samé klady :mrgreen: Kačka s ní řádí už od malička :mrgreen: Prostě na ně nedám dopustit,ale jsou to takový trdla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
10.5.11 18:34
hanulka78 píše:
Bibi-jojo to je naše fenka,a je moc hodná,já mám boxery už od mládí a vždy byli hodní,a o tomhle plemenu jsem slyšela jen samé klady :mrgreen: Kačka s ní řádí už od malička :mrgreen: Prostě na ně nedám dopustit,ale jsou to takový trdla :-)

Mám malou čubinku už jí bude 9 let mažel by chtěl psa ale vím že pak když budem chtět někam vyjet musí se najít hlídání takhle malou dám ke kámošce má taky psa ale velkýho už nikam neudám.a hlavně je z nich bordel takhle po čubině uklízím.tak třeba někdy do budoucna. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí