Poradna duly
Jana Čurdová
Bibi11 píše:kaa13 píše:O podprdě ani nemluvím byla jsem si pro ní v pátek až v Kolíně nemužu na sebe sehnat a to mi paní řiká že by bylo dobrý aby mi nepřibyla mám ted totiž Jéčko to je číslo 10 fakt na posrání.aspon že měřím 182 že to tak netluče do očí.chjo
Ahoj holky,
Bibi zrovna jsem tady chtěla na toto téma hodit diskusi, já se nevejdu s tím břichem vůbec do ničeho, teda vejdu, ale jsem jak jitrnicea podprsenku tady nemám žádnou, Jestli to takhle půjde dál tak zase skončím +30kg
Přitom pravidelně nejmémně 4-5hodin týdně sportuju a snažím se jíst dietně, nic sladkého, ach jo. Břicho se mi dost nafouklo už před (ne)očekávanou MS, a mám ho jak balón, hlávně večer.
Tak to je takdy dobrý
Já mám 176, ale mám úzký hrudník, takže potřebuju 75, normálně mám košíček E, takže taky nemůžu na sebe sehnat
Nemáš nějaký typ?
Ečka?to mi neříkej že neseženeš kam koliv vlezu tedy do normálního prádla tak Ečka maj všude měla jsem i Géčka spousty podprd,krásný maj od Krisu
maj i vebovky mrkni kojící do ÍČEK hezký u Anity.
Holky tak já taky pěkně kynu
normálně mám už 2kg nahoře od poslední ms
já jsem silná normálně a jestli to takhle půjde dál
no musím se krotit a jíst málo a často nebo budu zase píchat inzulín jako při 1.těhu ![]()
a kdy kdo máte termín porodu?
určitě jste si to tu psaly ale já to vůbec nečetla,tak mě omluvte ![]()
hanulka78 píše:
Holky tak já taky pěkně kynunormálně mám už 2kg nahoře od poslední ms
já jsem silná normálně a jestli to takhle půjde dál
no musím se krotit a jíst málo a často nebo budu zase píchat inzulín jako při 1.těhu
a kdy kdo máte termín porodu?určitě jste si to tu psaly ale já to vůbec nečetla,tak mě omluvte
Tak mám 8.12.doufám chci aby jsme byli už na vánoce doma.ale příroda je příroda plánovat se to nedá. ![]()
Ahoj holky, já jsem to vyřešila tak, že jsem si na dvojich kalhotech povolila knoflík - starý jsem uštípla a posunula dál. A podprsenku, teda
já mám jenom C a myslela jsem si, že je to velké
Tak jsem vytáhla jednu starší, co mi byla velká, když jsem trošku shodila ![]()
BIBI-tak to ti docela závidím že takhle na začátku
já právě až kolem vánoc,nejspíš 27.12.
tak jsem zvědavá jak to nakonec dopadne ![]()
hanulka78 píše:
BIBI-tak to ti docela závidím že takhle na začátkujá právě až kolem vánoc,nejspíš 27.12.
tak jsem zvědavá jak to nakonec dopadne
To je dobrý 27 aspon si užijete vánoce a nebo se mrnouskovi bude chtít až na silvestra.
to by bylo hezký.kdybych si mohla vybrat mohlo by se to narodit 1.12.to mám narozky.
jinak mamka mi řikala že mi ten knoflík posune že prodávaj nákou gumu či co
no ale když mě to táhne i pres prdel tak to je těžký halt jsem tlustá normálně ještě těhotná tak na táhnu elastáky a bude léto tak šaty ![]()
no uvidíme,ale právě první porod byl císař kůli tý cukrovce,tak šla o týden dřív,takže jsem zvědavá jak to tentokrát dopadne,ale to je jedno hlavně at je mimísek zdravej,vše ostatní je my fuk ![]()
Já teďka nosím sukni a je to super, nic tě netlačí, jen jsem bílá jako sýr ![]()
Já nějak nemám sílu ani emimino.
JSem tak unavená. Furt bych jen spala. A břicho mám taky nafouklé jak balon. Přijdu si jako bych byla v pátem (šestém) měsíci. ![]()
Holky já mam taky teda ranec vyžranej ovšem
kalhoty zatim ještě dopnu a přes léto koupim nějaké šaty přes zimu nevim to budu řešit až po létě
Jo a termín mám 26.11
jjj to břicho mám nafouklé taky, jsem se pravě bála, jestli náhodou tam není víc fazolek než jedna… ![]()
já mám termín 21.12, tak doufam, že to stihnem, abych byla na štědrý den doma…
Majuška: No uvidíš nebo třeba ještě budeš doma já obě děti přenášela skoro tři týdny takže termín mám 26.11, ale počítám stim že porodim v první půlce prosince a na vánoce domů ![]()
Manča. tak to máš supr, no je fakt, že ja první dítko přenášela 14 dnů, ale to jsem byla podstatně mladší..... ![]()