Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
9.5.11 18:28
Bibi11 píše:
kaa13 píše:
Ahoj holky,
Bibi zrovna jsem tady chtěla na toto téma hodit diskusi, já se nevejdu s tím břichem vůbec do ničeho, teda vejdu, ale jsem jak jitrnice :cert: a podprsenku tady nemám žádnou, Jestli to takhle půjde dál tak zase skončím +30kg :cert: Přitom pravidelně nejmémně 4-5hodin týdně sportuju a snažím se jíst dietně, nic sladkého, ach jo. Břicho se mi dost nafouklo už před (ne)očekávanou MS, a mám ho jak balón, hlávně večer.
O podprdě ani nemluvím byla jsem si pro ní v pátek až v Kolíně nemužu na sebe sehnat a to mi paní řiká že by bylo dobrý aby mi nepřibyla mám ted totiž Jéčko to je číslo 10 fakt na posrání.aspon že měřím 182 že to tak netluče do očí.chjo :roll:

Tak to je takdy dobrý :lol: Já mám 176, ale mám úzký hrudník, takže potřebuju 75, normálně mám košíček E, takže taky nemůžu na sebe sehnat :nevim: Nemáš nějaký typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
9.5.11 18:33

Ečka?to mi neříkej že neseženeš kam koliv vlezu tedy do normálního prádla tak Ečka maj všude měla jsem i Géčka spousty podprd,krásný maj od Krisu :palec: maj i vebovky mrkni kojící do ÍČEK hezký u Anity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
9.5.11 18:52

Holky tak já taky pěkně kynu :-) normálně mám už 2kg nahoře od poslední ms :-? já jsem silná normálně a jestli to takhle půjde dál :zed: no musím se krotit a jíst málo a často nebo budu zase píchat inzulín jako při 1.těhu :zed:
a kdy kdo máte termín porodu? :mrgreen: určitě jste si to tu psaly ale já to vůbec nečetla,tak mě omluvte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
9.5.11 18:56
hanulka78 píše:
Holky tak já taky pěkně kynu :-) normálně mám už 2kg nahoře od poslední ms :-? já jsem silná normálně a jestli to takhle půjde dál :zed: no musím se krotit a jíst málo a často nebo budu zase píchat inzulín jako při 1.těhu :zed:
a kdy kdo máte termín porodu? :mrgreen: určitě jste si to tu psaly ale já to vůbec nečetla,tak mě omluvte :-)

Tak mám 8.12.doufám chci aby jsme byli už na vánoce doma.ale příroda je příroda plánovat se to nedá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
9.5.11 19:00

Ahoj holky, já jsem to vyřešila tak, že jsem si na dvojich kalhotech povolila knoflík - starý jsem uštípla a posunula dál. A podprsenku, teda :oops: já mám jenom C a myslela jsem si, že je to velké :roll: Tak jsem vytáhla jednu starší, co mi byla velká, když jsem trošku shodila :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
9.5.11 19:00

BIBI-tak to ti docela závidím že takhle na začátku :palec: já právě až kolem vánoc,nejspíš 27.12. :-? tak jsem zvědavá jak to nakonec dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
9.5.11 19:06
hanulka78 píše:
BIBI-tak to ti docela závidím že takhle na začátku :palec: já právě až kolem vánoc,nejspíš 27.12. :-? tak jsem zvědavá jak to nakonec dopadne :-)

To je dobrý 27 aspon si užijete vánoce a nebo se mrnouskovi bude chtít až na silvestra. :palec: to by bylo hezký.kdybych si mohla vybrat mohlo by se to narodit 1.12.to mám narozky. :-) jinak mamka mi řikala že mi ten knoflík posune že prodávaj nákou gumu či co :think: no ale když mě to táhne i pres prdel tak to je těžký halt jsem tlustá normálně ještě těhotná tak na táhnu elastáky a bude léto tak šaty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
9.5.11 19:12

no uvidíme,ale právě první porod byl císař kůli tý cukrovce,tak šla o týden dřív,takže jsem zvědavá jak to tentokrát dopadne,ale to je jedno hlavně at je mimísek zdravej,vše ostatní je my fuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
9.5.11 19:14

Já teďka nosím sukni a je to super, nic tě netlačí, jen jsem bílá jako sýr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
9.5.11 22:21

Já nějak nemám sílu ani emimino. :zed: :zed: :zed: JSem tak unavená. Furt bych jen spala. A břicho mám taky nafouklé jak balon. Přijdu si jako bych byla v pátem (šestém) měsíci. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 22:32

Holky já mam taky teda ranec vyžranej ovšem :mrgreen: kalhoty zatim ještě dopnu a přes léto koupim nějaké šaty přes zimu nevim to budu řešit až po létě :nevim: Jo a termín mám 26.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.5.11 22:33

jjj to břicho mám nafouklé taky, jsem se pravě bála, jestli náhodou tam není víc fazolek než jedna… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.5.11 22:36

já mám termín 21.12, tak doufam, že to stihnem, abych byla na štědrý den doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 22:39

Majuška: No uvidíš nebo třeba ještě budeš doma já obě děti přenášela skoro tři týdny takže termín mám 26.11, ale počítám stim že porodim v první půlce prosince a na vánoce domů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.5.11 22:43

Manča. tak to máš supr, no je fakt, že ja první dítko přenášela 14 dnů, ale to jsem byla podstatně mladší..... :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí