Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2882
9.5.11 14:26

cunklik mě taky vsobotu jsem celí den prospala a jsem ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
9.5.11 14:36

Mě pomohlo bílé pečivo a samozřejmě spánek :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 14:37

jíst můžu všechno dnes jsem se tak přecpala a pak se divim že jsem tlustá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
9.5.11 14:37

Zrovna jsem četla jeden deníček a přepadají mě pesimistické myšlenky, přála bych si, abych už měla příští týden po návštěvě u paní dr. a byla klidnější, že je všechno tak jak má a že :srdce: pěkně bije :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 14:38

Myslíš od té miris?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
9.5.11 14:40

Nevím, kdo to psal, ale bylo to o Downově syndromu :-( Už to nesmím číst! :roll: Musím si vybírat jen ty hezké :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 14:43

cunklik: já ho taky četla ted jsem si z tou holčinou psala v jiné diskuzi, ale myslím a držím palce že to dobře dopadne dvě známé na tom byli taky a dopadlo to dobře. Ta krev často vychází falešně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
9.5.11 14:48

Jo, jo, já vím, taky jí držím palce a věřím, že to dobře dopadne a obdivuji ji, že se rozhodla pro to vyšetření plodové vody :srdce: Jenom jsem si vždycky myslela, že otěhotnět a pak mít mimi je jednoduché, jenomže aha :roll: Nám se to povedlo celkem rychle, hnedka 2. měsíc, ale teď se strašně bojím, aby vše bylo v pořádku. Přeju si už příští úterý, to už budu všechno vědět :roll: Ale musím tomu našemu maličkému štádlíčkovi nebo štádlince věřit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.5.11 14:48

Můžu se vás holky zeptat, jak velké máte fazolky??, já jsem prý 7+5, PM jsem měla 17.3 a fazolka má 13mm, tak se bojim, jestli to není málo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 14:54

Cunklik: já myslim že se rozhodla dobře zní to sice sobecky, ale já bych se rozhodla stejně. Takový dítě by celí život trpělo a já jako jeho matka ještě víc kdybych se měla koukat jak trpí on takže bych do toho šla taky. bat se budeš celí těhotenství furt se může něco stát, ale musíš myslet pozitivně nic se nestane všechno dobře dopadne já už čekám třetí a bojim se taky. Majuška: Ahoj nevim jak je velká já byla u Dr 7.4 a pak jdu až 19.5 doktor to zdá se nijak nehrotí akorát potvrdil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
9.5.11 14:56

Majusko, no já to právě nevím, na poslední kontrole jsem byla 26.4 a tam byl zatím jen žloutek :roll: Ale podle toho co jsem četla je to normální, taky záleží, kdy byla ovulka. Paní doktorka by ti to určitě řekla, kdyby to nebylo v pořádku, nebuj :-P :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
9.5.11 14:57

Ahojky holky

Tak já jsem byla u dr. dvakrát a pokaždé jsem platila! Prý příště už to bude naposled, to budu akorát končit 12tt a dostanu průkazku! Jinak mě na první prohlídce udělal cytologii .. zrovna to vycházelo po roce, takže musel a jen vnitřním UTZ potvrdil těhu a toť vše a podruhé zase jen rychle na křeslo, mrknul jestli se mimís vyvíjí a konec! Žádné info nic… :nevim: :nevim: ani krev mi nebral,.. nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.5.11 15:00

Tak já jsem dnes byla poprvé (7+5) a říkal mi, že příště už 30 Kč platit nebudu, prý jsou těhotní od toho osvobozeni-tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
9.5.11 15:00

Mančo, taky myslím, že se rozhodla správně a je opravdu statečná :srdce: Taky bych asi šla, ale já jsem strašný cíťa, tak nevím, jak bych to zvládala a hlavně kdyby mi ti doktoři pak říkali, že to riziko je malé.
Já jsem rozhodlá jít na ten screening ve 12 týdnu, dr. už se mě ptala, abych se rozmyslela. Je nespravedlivé, že někomu to nabídnou a někomu ne. Hlavně jsem četla někde článek, že ty tripple testy jsou hodně falešné a zbytečně takhle vyplaší :-( Držím jí palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
9.5.11 15:01

Majuško nebuj, já byla na kontrole 7+5tt a měl 12mm a říkal že to odpovídá 7+3tt a teď jsem byla na té genetice taky na UTZ, a mimi mělo 37mm a odpovídalo 10+3tt a to já byla podle MS 10+1tt.. takže to dohnal/a a ještě předehnal/a :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí