Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
690
4.5.11 17:30

jo snažím se jíst aspoň něco…měla jsme chuť na pátek v rohlíku a hoodně hořčice a kečupu,snad to nepůjde ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
4.5.11 19:41

achdarku tfuj tfuj tfuj! drzime palecky, at je vsechno v poradku, spineni prejde a prdolka roste jako z vody!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
4.5.11 19:46

Fram - díky. :mavam: Jak ti je?

Předchozí dvě těhotenství naprosto bez problémů, tak jsem z toho trochu rozhozená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
4.5.11 19:53

jojo, dobry.. vcera jsem byla na revizi, kupodivu to ani nebolelo. v poledne jsem supajdila dom. ted mame sestinedeli a pak jedeme dalsi kolo :lol:
moje 2 kamaradky taky ze zacatku dost spinily, zhruba tyden a jedna rodila nedavno a druha ceka kazdym dnem :wink: no hlavne se setri, jestli to pri dvou rarascich vubec jde.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
4.5.11 20:29
fram píše:
jojo, dobry.. vcera jsem byla na revizi, kupodivu to ani nebolelo. v poledne jsem supajdila dom. ted mame sestinedeli a pak jedeme dalsi kolo :lol:
moje 2 kamaradky taky ze zacatku dost spinily, zhruba tyden a jedna rodila nedavno a druha ceka kazdym dnem :wink: no hlavne se setri, jestli to pri dvou rarascich vubec jde.. :dance:

Za pár tejdnů tě tady máme zpátky s // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
4.5.11 20:43

jani to taky doufam! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
4.5.11 22:11

ahoj holky,

koukám jak se tu už rozjel prosinec 2011… :wink: Můžu se přidat?
Dneska jsem byla na kontrole u dr. a miminko pěkně vyrostlo a odpovídá týdnům. Tak mám radost. TP mi vychází na 7.12.

Jinak je mi 28let a čekáme druhého raubíře. Zatím je mi dost mizerně. V první těhu jsem při pravidelném jídle nezvracela, jen mi bylo špatně. Tedka se mi ten kufr furt zvedá a jde to ven. Tedka se 2 dni celkem držím. Tak kéž by už chtěl být pomalu konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
5.5.11 08:31

Dobré ranko, za celou dobu mi neni vůbec :poblion: a dneska ráno, při šištění zůbů to málem šlo samo :poblion:
Tak kde máme fotečku pcka ze včerejška jeann 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
5.5.11 08:36

Dobré ráno, holky :kytka:
Já jsem tedy dneska ráno měla opravdu krizi, vůbec jsem nemohla vstát z postele a pak jsem se vůbec nemohla probrat :roll:
A také mi strašně bolí v kříži :roll:
Koupila jsem si velkou svačinu, abychom měli oba sílu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.5.11 09:51

Ahoj holky,tak doktor potvrdil, že je těhu tam, kde má být, ale díky mé nepravidelné menstruaci jsme teprve v 5. týdnu, takže jdu příští týden opět, to už by tam mohlo být vidět víc. Prozatím máme jen gestační váček. :-) Takže jsem docela nervózní a čekám na příští středu. Jinak teda v tom případě už asi nestihnu prosincový termín, ikdyž těžko říct, jelikož mě stejně do termínu nemůžou nechat dojít (budu rodit opět císařem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
5.5.11 10:05
Hanynka píše:
Ahoj holky,tak doktor potvrdil, že je těhu tam, kde má být, ale díky mé nepravidelné menstruaci jsme teprve v 5. týdnu, takže jdu příští týden opět, to už by tam mohlo být vidět víc. Prozatím máme jen gestační váček. :-) Takže jsem docela nervózní a čekám na příští středu. Jinak teda v tom případě už asi nestihnu prosincový termín, ikdyž těžko říct, jelikož mě stejně do termínu nemůžou nechat dojít (budu rodit opět císařem).

Tak hlavně že je mimi tam kde má. Já sem minule měla taky jen váček a po 14 dnech jsme máme už 15mm :hug: Bude to dobrý, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.5.11 10:25

To doufám, pořád si říkám, že minulé těhu bylo bez problémů, tak proč by nemělo být i toto…
Malá byla taky menší než měla být podle PM…tak snad… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
5.5.11 10:28

Tak to ti Hany moc gratuluju :lol: určitě příště už bude vidět mnohem víc :lol: proč musíš rodit císařem?
Holky já vám tak nezávidim to, že vám je zle :cry: mě je úplně nádherně..vůbec nevím, že jsem těhu, až na ty prsa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.5.11 10:34

jelikož jsem jako malá prodělala tříštivou zlomeninu pánve a mám ji mírně posunutou…na pohled sice nic vidět není, ale je to tak no a ještě se neobjevil doktor , který by to chtěl risknout a vzít si na triko, kdyby se mi nebo dítěti něco stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
5.5.11 10:49

Ahoj holky!

Vcera jsme byli v porodnim dome a setkali se se 2 dulama. Super zensky. Myslim, ze jedna z nich by mohla byt nase. 8-) Ale jeste mam kontakt na jednu, tak se rozhodneme az po setkani jeste s ni.

Fram - zdravim, jsem rada, ze vse probiha OK.
At se brzy zadari. :kytka:

Janie - tak jak?

Jaaaani - super, ze je vse v poradku. A co to foto? 8-)

Achdarek - to bude OK. :wink:

Aandrejko - mne taky moc spatne neni. Chvili mi bylo spatne odpoledne - vecer, ale uz je to OK. I unava uz je o neco lepsi.

Vitam novacky. Pekne to pribyva.
A kde je Nicky88?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí