Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
4.5.11 08:15

Jinak jsem ráda, že ten doktor je taky zlatý. On byl chudák takový zaražený, že tam furt nic nevidí. Jsem tam ležela 10 minut, on furt ve mě špáral a furt jen černá díra. :D
Mi ho bylo líto. Pak jsem se ptala, co to teda znamená, tak začal vysvětlovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
4.5.11 08:43

ahoj holky :) jsem ráda že báječně prospíváte vy i vaše fazolky :) občas si vás přečtu protože se vracím do svých začátků, doufám že vám to nevadí :oops: ale moc hezky se mi na to vzpomíná :)pamatuji si že jsem měla neustálý strach jestli uvidí miminko nebo jen váček, jestli miminko správně roste a má +- správný počet cm jak by mělo mít, jestli miminku stále bije srdíčko, jestli bude 1.screening v pořádku atd atd :) takže naprosto chápu vaše obavy, já je měla taky a světe div se, mám je pořád :lol: takže si na jednu stranu říkám že je to těhotenství neustále o strachu a o radosti :) jediné co můžu doporučit, pokud se vám nelíbí přístup doktora, tak ho změnte, já si nechala skoro všechno od toho svého líbit a pak na odchod k jinému doktorovi bylo pozdě :( nebo mi to už bylo blbý… jde o vás a vaše miminko, takže přístup doktorů by tomu měl odpovídat. Nenechávejte se odbýt a ptejte se a ptejte se :) toť jen má zkušenost. Moc se omlouvám že jsem vám nabourala „soukromí“ diskuze, ale moc mě zajímá jak se vám daří a jak rostete :) sílu miminkům i vám přeji :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
4.5.11 08:54

Krásné ráno holky :-) ,

Bibi, Nairol krásný fazolky, už jsou krásně vidět, taky se těším, až budu mít takovou fotečku

Janie věřím, že to bude dobrý, prostě je mimčo jen o trochu menší. Zbytečně se nestresuj :hug: Bacha na ten Ibalgin, ten není v těhu dobrý, zkus raději Parelen, pokud by taky zabral. Nemůžeš si vzít dovo a trošku si odpočinout? Na HCG bych zavolala, pokud bude v tis., tak si myslím, že je to samo o sobě známka toho, že je to v pohodě.

Zdravím nové těhulky, už nás tady je tolik, že to ani nestíhám pobrat:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.5.11 08:56

No zrovna paralen mi nepomáhá, ale věřím že Ibalgin není zrovna nejlepší možnost. Holt, nic jiného jsem doma neměla. Zeptám se Dr., co je nejvhodnější a koupím si to. :)
Na výsledky jsem si volala, ale sestřička se mi omlouvala, že to tam ještě nemají, že jsem na to šla až odpoledne a že oni to budou mít až dnes odpolko. Takže stejně nevím. :nevim:
Ale já fazolce věřím. Možná je to jen stydlín. :D
Už mám lepší náladu, co jsem :poblion: a skončila mi migréna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
4.5.11 09:00

Jeden Ibalgin, ti neublží :-) Když :poblion: , tak je to určo dobrý :-) Jak velkou radost může mít žena, když :poblion: :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
4.5.11 09:03

Jannico, děkujeme za povzbuzení :kytka:
Nejdřív jsem odpočítala dny do doby, kdy si budu moc udělat testík, a ted do doby, kdy půjdu na kontrolu :nevim:
Holky, včera jsem se strašně lekla, možná jsou to jen babské pověry, ale bojím se, abych mrňouskovi neublížila, co si myslíte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
4.5.11 09:06

Janie já měla výsledky hcg těch 706 a je to ok, takže i když budou nižší, tak to bude dobrý, jen bude mimísek mladší :-D a dr. mi řikal ještě, že je na ult.mimi vidět až když je hcg nad 1000 :-D dej vědět..držim pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.5.11 09:06

No jo, ještě nikdy jsem neměla radost ze :poblion: . Sice myslím, že to byl důsledek toho ibalginu, ale i tak jsem ráda.
Hlavně, že už je mi líp. ;)
Včera jsem celý den ležela a odpočívala a stejně jsem měla pořád migrénu. No ale aspoň se prcek prospal.
Dnes tu svítí sluníčko, tak asi zase půjdeme na domeček něco podělat. Musíme uklidit terasu, abychom mohli od pondělí dodělat fasádu.
No a večer pojedu pro mamku, půjdu spát a pak … Konečně k Dr.
Už jen 24 hodin. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.5.11 09:07
Aandrejka píše:
Janie já měla výsledky hcg těch 706 a je to ok, takže i když budou nižší, tak to bude dobrý, jen bude mimísek mladší :-D a dr. mi řikal ještě, že je na ult.mimi vidět až když je hcg nad 1000 :-D dej vědět..držim pěstičky

Výsledky ještě nejsou, tak si počkám už na zítřek. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
4.5.11 09:09
Aandrejka píše:

Od 1000 jednotek je na utz vidět těhu,tzn. gestační váček, mimčo až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.5.11 09:14
kaa13 píše:
Aandrejka píše:

No já uvidím , co zítra uvidím. Jsem napnutá jak struna. Dr. říkal, že někdy jsou dva dny dost a už by mohlo jít něco vidět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
4.5.11 09:34
Janie Bast píše:
kaa13 píše:
Aandrejka píše:
No já uvidím , co zítra uvidím. Jsem napnutá jak struna. Dr. říkal, že někdy jsou dva dny dost a už by mohlo jít něco vidět. :roll:

Bude tam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
4.5.11 09:50

Jojo tak jsem to myslela :-D nad 1000 jednotek je už něco vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.5.11 09:54
kaa13 píše:
Janie Bast píše:
kaa13 píše:
Aandrejka píše:
No já uvidím , co zítra uvidím. Jsem napnutá jak struna. Dr. říkal, že někdy jsou dva dny dost a už by mohlo jít něco vidět. :roll:
Bude tam :hug:

Děkuji. Doufám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
4.5.11 10:01

Holky já měla 1140 a Dr. mi řekl, ať příjdu za 14 dní, že to bude lepší, no a to mě čeká v pááátek, těším že už něco uvidím a doufám, že i třeba uslyším :srdce: , budu v 9tt to už je něco vidět a né jenom váček, že jo? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí