Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8645
3.5.11 20:41
Barmarka píše:
Ahoj holky,můžu se k vám také přidat? Termín máme 20.12. a jsme teď 6 + 6 a po jednom ultrazvuku :-)

Ahojky vítej mezi náma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
3.5.11 21:46

Nairol, jéé, ta/ten je krásná/ý :srdce: Gratuluji Ti.
My jsme se dneska byli podívat na bytečku a když dopadne dobře hypotéka, tak bude náš, jupí :lol:
Taky tam na záchodě, ale nějaký zedník dal špatně nějaké plechové víko na stupačky a ten plech spadl, hrozně jsem se lekla, tak snad je všechno v pořádku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
3.5.11 21:50

Ahoj holky, ja bych se taky moc rada pridala. Termin mam 5.12. Za dva tydny jdu na velkou kontrolu, tak se strasne tesim az zase uvidim blikani, ale zaroven mam desny strach…je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
3.5.11 21:52

Ahoj Marti, já se taky strašně bojím, to bych nikdy nevěřila :roll: Jistě bude všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
3.5.11 21:59

Diky vsem. :kytka:

Bibi - nejak jsem uplne prehlidla tvoji fotecku. Krasna! :srdce:

Jani - na zitra drzim palce! :srdce:

Cunklik - to bude v pohode, neboj. :wink: Oni ty maly bubliny neco vydrzi. 8-)
A drzim palce na byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078

Ja se vzdycky tak tesila, az budu tehotna ale zatim to fakt neni takova zabava :-) Kdyz jsem sla poprve k pani doktorce, tak jsem cekala gratulace a ona jen rekla, ze je mimi moc maly (urcila tyden tehotenstvi podle posledni menstruace, jenze ja mam cyklus 35 az 40 a obcas nepravidelne, o tom se ale vubec nechtela bavit) a ze mozna ani neni v deloze. Pozvala me abych prisla za tyden znova. Ja ten tyden probrecela a kdyz jsem tam prisla, tak mi rekla, ze je vsechno v poradku, ale hned v dalsi vete zacala mluvit o vrozenych vadach a pod. Proste zase hnus. Za dva tydny mam prvotrimestrialni screening a ja uz ted nemuzu spat a predstavuju si, co mi zase rekne. Ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073

A jeste vitam novacky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
3.5.11 22:07

Holky dekuju, ze se tady taky muzu vypovidat a vsem co je ceka prohlidka preju pevne nervy a hodne stesti. At to tam vsem na ultrazvuku krasne blika :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.5.11 05:53

Ahojky Holky, díky za podporu. Snad to bude opravdu dobré.
No já četla o těc ovu testech toto:
Pokud chcete otěhotnět, pak se setkáte s mnoha rozpory, kdy je ten nejvhodnější čas. Obecně se udává toto:
slabě pozitivní test – ovulace se blíží, vhodný den na pohlavní styk
obě čárky přibližně stejně silné – za 12 hodin (±8 hodin udávaná tolerance) se dostaví ovulace – ideální chvíle na pohlavní styk
další den je již test opět slabě pozitivní – k ovulaci již nejspíše došlo….
Ale to je všude psáno jinak. Každopádně nehážu flintu do žita. jen jsem prostě nervózní, jak to zítra dopadne.Snad dobře. Hcg mi asi řeknou až zítra. Ale oni to chtěli spíše změřit kvůli tomu, že půjdu asi na další odběry a tak zjistí, jestli to roste nebo ne.
Už bych chtěla, aby bylo zítra.
Jinak ale mě vcelku drží nad vodou 3 věci.
Jednak, že mě Dr. objednal už na zítra, takže nebudu tak dlouho stresit. Pak, že nekrvácím a nic jiného, co by nasvědčovalo, že je něco blbě a Dr. říkal, že je i dobře to, že je mi blbě, že to znamená, že to je známka přítomnosti toho hormonu HCG (aspoň jsem to tak pochopila) a poslední věc, která ještě je podstatná, že myslím, že prcek je fakt „mladičký“ protože testy mi vycházely pozitivní vcelku pozdě. Takže se prcek asi dlouho zahnizďoval nebo co. :D
Holky, máte krásný fotečky, gratuluju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
4.5.11 07:31

Janie, jasně, to bude všechno v pořádku, já jsem taky měla ovulku až 19 DC z 28 :roll: Taky pozdě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.5.11 07:42

No uvidíme zítra. Ještě 25 hodin. To je hrozné.
jsem troch jako na drátkách. I když chci věřit, že je všechno OK, tak mi to nedá, aby ve mě nehlodalo.
A navíc jsem dnes z té migrény už i zvracela, tak jsem dnes úplně mimo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
4.5.11 07:59

Ahojky, tak se hlásím..dle ultrazvuku jsem 6+1 a máme srdíčko, dostala jsem už i průkazku, tak jsem na ni hrdá :-D jsme ale o 9 dní menší než bysme měli být..podle MS bych měla být už 7+3..tak je snad vše ok a mimi to dožene..
Janie vůbec se nestresuj :-? já měla posl.MS 11.3., poprvé jsem byla na ultrazvuku 15.4.-zvětšená sliznice - nic nebylo vidět, pak jsem tam šla další pátek 22.4. a dr.zase nic neviděl, řikal, že je to divný a že to je mimoděložní a bla bla, vzal mi krev a poslal mě do nemocnice, kde jsem si skočila na ambulanci a tam dr.našla váček 2mm..hcg jen 706, to když jsem volala dr.tak mi řekl, že to je určitě zamlklý, protože už bych měla být v 6 tt a mělo by být něco vidět..úterý 26.4. pouze prázdný váček 7mm a včera už i srdíčko, takže se fakt neboj..já už bych měla mít mimi o hodně starší a asi se dlouho uhnizďovalo :-D bude to i u tebe dobrý!Neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.5.11 08:05

Děkuji andrejko. Snad to bude opravdu tak, jak říkáš. No Dr. mě nastěstí zbytečně moc nestresoval a objnednal mě hned na zítra, tak jsem ráda.
Nechci stresovat déle. říkal, že pokud to ani zítra neuvidí na UTZ, tak že mě pošle zase na krev, jestli HCG roste, no a jestli ano, tak to budeme sledovat dál, ale že už budu moct přijít třebas až za týden. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
4.5.11 08:12

Určitě hcg poroste..je fajn, že tě hned objednal a nestresoval, to u toho mýho se říct nedá, ten viděl hned jen to špatný :cry: jinou variantu mi neřekl..ještě, že už chodím jinam :lol: nová dr.je zlatá :lol: napiš pak výsledky hcg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.5.11 08:14

No já nevím, jestli má cenu si zavolat, že chci vědět, jak vysoké mám HCG. Jestli nemám počkat na zítra, aby to bylo s čím srovnávat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí