Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
4.5.11 10:07

Určitě že ano. ;)
Se těšíš, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
4.5.11 10:10

Janie: Těším, ale zatím se raduji jen tak na 3/4, pač se bojím aby to tam bylo a fungovalo jak má, pak to hnedka roztroubím do okolí, že jsme v očekávání. Průkazku mám už 5tt 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.5.11 10:20

Dáši, tak to znám.
Já jsem včera šla s jistotou, že už půjdeme vidět. A ono ouha. Ale nevěším hlavu. Zítra se prcek určo už ukáže. Doufám. A když ne, tak aspoň budu vědět z krve, jestli vůbec roste. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
4.5.11 10:26

Jojo příroda je mocná čarodějka…
Každým dnes rostou, tak snad už bude vidět, držím palečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.5.11 10:42

Ahoj ženské, tak se loučím s Vaší skupinkou, kterou jsem pravidelně četla. Včera mi na kontrole řekli, že plod je mrtvý a dnes jdu na odstranění. Přeji všem hodně zdaru. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
4.5.11 10:52
huja píše:
Ahoj ženské, tak se loučím s Vaší skupinkou, kterou jsem pravidelně četla. Včera mi na kontrole řekli, že plod je mrtvý a dnes jdu na odstranění. Přeji všem hodně zdaru. Mějte se.

Je mi to moc líto :hug: :hug: :hug: Snad se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
4.5.11 10:53

To mě moc mrzí :cry: snad se vám brzy zase zadaří..drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
4.5.11 10:53
kaa13 píše:
huja píše:
Ahoj ženské, tak se loučím s Vaší skupinkou, kterou jsem pravidelně četla. Včera mi na kontrole řekli, že plod je mrtvý a dnes jdu na odstranění. Přeji všem hodně zdaru. Mějte se.

Jéje, to je mi líto. Úplně mám husí kůži. Snad nás nepotká stejný osud. Přeji hodně zdaru do dalšího snažení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.5.11 10:56

Děkuji Vám všem, já už jsem těch špatných konců zažila 5 a tak už ani nevěřím :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.5.11 10:58

Ahoj holky, jsem tu nová, mohu se k vám přidat? Jsem teď 6tt+3 a podle PM mi to vychází na 22.12. :-) Od včerejška jsem na rizikovým, začala jsem špinit :nevim: Tak snad bude vše v pořádku, na ultrazvuku jsem byla v pondělí, kde mi řekli, že vše je v pořádku a už i tluče :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
4.5.11 11:05

Huja, to je mi moc líto, tak je mi z toho smutno. Držím pěstičky, ať po 6 už se zadaří :-)
Holky, musíme věřit, že bude všechno v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
4.5.11 11:24
huja píše:
Děkuji Vám všem, já už jsem těch špatných konců zažila 5 a tak už ani nevěřím :-(.

To mě mrzí :hug: ,prosím tě v kolikátém týdnu Vás to potkalo?Mě se minule kolem 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
4.5.11 11:25
huja píše:
Děkuji Vám všem, já už jsem těch špatných konců zažila 5 a tak už ani nevěřím :-(.

A už tě alespoň dr. poslal na nějaké vyšetření, aby se zjistila příčina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.5.11 11:49

Huja to je mi líto.
Jani tak to bychom měli mít tak něják podobný termín!
Za 5 hodin už snad uvidím našeho mrňouska!!! Nemůžu se dočkat! :-) Doufám, že bude vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
4.5.11 11:53
huja píše:

je mi to moc líto,nevím,co na to říct… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital