Poradna duly
Jana Čurdová
Janie: Těším, ale zatím se raduji jen tak na 3/4, pač se bojím aby to tam bylo a fungovalo jak má, pak to hnedka roztroubím do okolí, že jsme v očekávání. Průkazku mám už 5tt ![]()
Dáši, tak to znám.
Já jsem včera šla s jistotou, že už půjdeme vidět. A ono ouha. Ale nevěším hlavu. Zítra se prcek určo už ukáže. Doufám. A když ne, tak aspoň budu vědět z krve, jestli vůbec roste. ![]()
Jojo příroda je mocná čarodějka…
Každým dnes rostou, tak snad už bude vidět, držím palečky ![]()
Ahoj ženské, tak se loučím s Vaší skupinkou, kterou jsem pravidelně četla. Včera mi na kontrole řekli, že plod je mrtvý a dnes jdu na odstranění. Přeji všem hodně zdaru. Mějte se.
huja píše:
Ahoj ženské, tak se loučím s Vaší skupinkou, kterou jsem pravidelně četla. Včera mi na kontrole řekli, že plod je mrtvý a dnes jdu na odstranění. Přeji všem hodně zdaru. Mějte se.
Je mi to moc líto
Snad se brzy zadaří.
kaa13 píše:huja píše:
Ahoj ženské, tak se loučím s Vaší skupinkou, kterou jsem pravidelně četla. Včera mi na kontrole řekli, že plod je mrtvý a dnes jdu na odstranění. Přeji všem hodně zdaru. Mějte se.Jéje, to je mi líto. Úplně mám husí kůži. Snad nás nepotká stejný osud. Přeji hodně zdaru do dalšího snažení.
Děkuji Vám všem, já už jsem těch špatných konců zažila 5 a tak už ani nevěřím
.
Ahoj holky, jsem tu nová, mohu se k vám přidat? Jsem teď 6tt+3 a podle PM mi to vychází na 22.12.
Od včerejška jsem na rizikovým, začala jsem špinit
Tak snad bude vše v pořádku, na ultrazvuku jsem byla v pondělí, kde mi řekli, že vše je v pořádku a už i tluče ![]()
Huja, to je mi moc líto, tak je mi z toho smutno. Držím pěstičky, ať po 6 už se zadaří ![]()
Holky, musíme věřit, že bude všechno v pořádku ![]()
huja píše:
Děkuji Vám všem, já už jsem těch špatných konců zažila 5 a tak už ani nevěřím.
To mě mrzí
,prosím tě v kolikátém týdnu Vás to potkalo?Mě se minule kolem 9tt
huja píše:
Děkuji Vám všem, já už jsem těch špatných konců zažila 5 a tak už ani nevěřím.
A už tě alespoň dr. poslal na nějaké vyšetření, aby se zjistila příčina?
Huja to je mi líto.
Jani tak to bychom měli mít tak něják podobný termín!
Za 5 hodin už snad uvidím našeho mrňouska!!! Nemůžu se dočkat!
Doufám, že bude vše OK.
huja píše:
je mi to moc líto,nevím,co na to říct… ![]()