Poradna duly
Jana Čurdová
Myslela jsem si, že jsem jí sem už dala
Tak to já jí dala jen do uzavřený skupiny těhu prosinec 2011.
Tak to já jí večer šoupnu i sem. A vůbec, kdo tam ještě nejste tak tam pojďte za náma. Zkusím sem hodit odkaz ![]()
Ahojík Holky, tak vše je vpořádku, HCG 20 888. Pan doktor byl příjemný. Dnes váček i srdíčko, ale malinké, tak fotečku mi nedal. Za týden jdu na kontrolu a říkal, že bychom měli odpovídat 6+0.
Musím si změnit metřík. ![]()
Příspěvek upraven 05.05.11 v 11:22
No já už jsem tam žádost o schválení myslím posílala a pořád se tam nemůžu dostat…tak nevím… ![]()
Janie - super zprava! ![]()
Jaaaani - foto jsem si prohlidla, krasa! ![]()
Ahoj holky ![]()
Hany, Janie, super zprávy, tj. HCG skoro 21tis, to pecka, gratuluji
![]()
Hanynko, myslela jsem včera na tebe, jistě bude vše v pořádku. Já když jsem byla naposledy, tak byl jen váček a žloutek, a teď čekám 3 týdny, uf, to je doba, určitě bude ale všechno v pořádku ![]()
Hanynka píše:
Janie, tak to jsme na tom dost podobně! Kdy jsi měla PM?
No já měla PM 16.3., takže bych měla odpovídat 7+1, ale hlavní je, že je to tam. Jak jsem byla v úterý na kontrole a byl tam taky jen váček, tak jsem byla trochu vyděšená. Já totiž mám krátké cykly, jen 25 dní, takže jsem s tím ani nepočítala, že bychom mohli být tak malí.
Holky, já už chci taky vidět
to je hrozné být pořád v takové nejistotě ![]()
No popravdě taky jsem z toho trochu šoknutá, protože mám sice dlouhé a nepravidelné cykly, ale čekala jsem, že srdíčko už tam bude!A místo toho mi doktor říká, že těhotenství neodpovídá PM, ale když ji mám nepravidelnou, tak že může být. Už aby bylo 11.5. ![]()
Já uvidím zítra ráno snad
těšííím se!!!!
Jste některá na neschopence??
Já jdu až 17.
to se asi zblázním ![]()
Já chodím do práce, potřebujeme penízky. Ale kdyby mě na ni doktorka chtěla poslat, tak bych neváhala
udělám všechno pro to, aby byl mrňousek v pořádku ![]()