Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4649
9.5.11 15:01

Holky, po mě už za 30 kč penízky nechtěl, jen chtěl 30 kč za UTZ, který prý pojišťovna hradí je 3× v poradně a já jdu do poradny až za týden poprvé :-) Tak si raději zaplatím, abych věděla, že je všechno v pořádku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.5.11 15:05

nicky-tak to je paráda, to jsi mě uklidnila, tak uvidíme za 3 týdny na kontrole…z prvního těhotenství už si toho moc nepamatuju, je to hooodně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
9.5.11 15:06

cunklik to je pravda, ty tripple testy vychází fal. poz. protože tam je přesnost asi max 70% a ty testy v prvním trim. mají 90% proto to vychází poz. i když to není pravda!!! Mě o tom taky nikdo neřekl ani slovo! Vyčetla jsem to na netu! Byla jsem u svého gyndaře 7+5 a pak mě objednal až na 11+5… tak jsem se o to zajímala a nakonec to dopadlo tak jsem psala o stránku dřív! Ti gyndaři by to měli těhulkám říkat! Já jsem taky rozhodnutá, že se tripplama nebudu stresovat!!! :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
9.5.11 15:08

Já jsem rozhodnutá, že pokud dopadne screening dobře, tak na tripple testy nepůjdu :roll:
Pokud dopadne v 17.5. kontrola v pořádku a uvidím :srdce: chystám se to říct mamce, nemůžu se dočkat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
9.5.11 15:09

Majusko všechno bude v pořádku, uvidíš!! :mrgreen: :mrgreen:

A teď jsem koukala na FB na kamarádky fotku z UTZ a ta tam byla 7+2tt a má tam velikost 1,09cm … takže klíííd :wink: :wink: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.5.11 15:10

mě dnes doktor dal na výběz ze dvou nejakých vyšetření mezi 10-12 týdnem, jedno prý hradí pojištovna a druhé se platí 1400Kč, tak nevím, jaký je mezi nima rozdíl a které si mám vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
9.5.11 15:11

já nevím, ale to co se platí a je ve 10 - 12 tt je ten screening, u nás stojí 1100 Kč, ten druhý test nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
9.5.11 17:53

Ahojda holky :mavam:
můžu se k vám přidat?Termín porodu mám zatím vypočítaný na 27.12.2011 :-) Dnes jsem byla na prvním UZ jsem 6+4,fazolka má skoro 7mm,a srdíčko bije :dance: Díky a :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
9.5.11 18:03

ahoj holky teda nás už tady je to je mooc dobře.dnes mi je zas zle to je svátek když mi není na bletí. :roll: už si na to začínám zvykat.holky jak to máte s kalhotama?já se teda už škrtim musím vytáhnout už větší mám teda jen jedny,tak s řikám že to spravějí legíny a delší tuniky nebo trička.v tom se cítím nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.5.11 18:06

ahoj holky,pár dí jsem tu nebyla,tak budu dočítat postupně.dnes jsme byla na kontrole a jsme trošku menší-prý jsem později otěhotněla…takže odpovídáme asi 7,5tt a podle poslední ms bxme měli být 8+6tt…ale hlavně,že je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
9.5.11 18:09

Ahoj holky,
Bibi zrovna jsem tady chtěla na toto téma hodit diskusi, já se nevejdu s tím břichem vůbec do ničeho, teda vejdu, ale jsem jak jitrnice :cert: a podprsenku tady nemám žádnou, Jestli to takhle půjde dál tak zase skončím +30kg :cert: Přitom pravidelně nejmémně 4-5hodin týdně sportuju a snažím se jíst dietně, nic sladkého, ach jo. Břicho se mi dost nafouklo už před (ne)očekávanou MS, a mám ho jak balón, hlávně večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
9.5.11 18:12
NikisKoh píše:
ahoj holky,pár dí jsem tu nebyla,tak budu dočítat postupně.dnes jsme byla na kontrole a jsme trošku menší-prý jsem později otěhotněla…takže odpovídáme asi 7,5tt a podle poslední ms bxme měli být 8+6tt…ale hlavně,že je vše v pořádku

Ahoj NikisKoh :mavam: Nakonec hromadně porodíme až v lednu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.5.11 18:13

vypdá to tak :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.5.11 18:22

taky jsem si dnes všimla, že mám nějáké větší břicho!!!Doufám, že ještě chvilku vydrží, až po dovolené…jinak ve středu opět, kontrola, tak doufám, že rosteme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
9.5.11 18:22
kaa13 píše:
Ahoj holky,
Bibi zrovna jsem tady chtěla na toto téma hodit diskusi, já se nevejdu s tím břichem vůbec do ničeho, teda vejdu, ale jsem jak jitrnice :cert: a podprsenku tady nemám žádnou, Jestli to takhle půjde dál tak zase skončím +30kg :cert: Přitom pravidelně nejmémně 4-5hodin týdně sportuju a snažím se jíst dietně, nic sladkého, ach jo. Břicho se mi dost nafouklo už před (ne)očekávanou MS, a mám ho jak balón, hlávně večer.
O podprdě ani nemluvím byla jsem si pro ní v pátek až v Kolíně nemužu na sebe sehnat a to mi paní řiká že by bylo dobrý aby mi nepřibyla mám ted totiž Jéčko to je číslo 10 fakt na posrání.aspon že měřím 182 že to tak netluče do očí.chjo :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí