Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, po mě už za 30 kč penízky nechtěl, jen chtěl 30 kč za UTZ, který prý pojišťovna hradí je 3× v poradně a já jdu do poradny až za týden poprvé
Tak si raději zaplatím, abych věděla, že je všechno v pořádku ![]()
nicky-tak to je paráda, to jsi mě uklidnila, tak uvidíme za 3 týdny na kontrole…z prvního těhotenství už si toho moc nepamatuju, je to hooodně dlouho
cunklik to je pravda, ty tripple testy vychází fal. poz. protože tam je přesnost asi max 70% a ty testy v prvním trim. mají 90% proto to vychází poz. i když to není pravda!!! Mě o tom taky nikdo neřekl ani slovo! Vyčetla jsem to na netu! Byla jsem u svého gyndaře 7+5 a pak mě objednal až na 11+5… tak jsem se o to zajímala a nakonec to dopadlo tak jsem psala o stránku dřív! Ti gyndaři by to měli těhulkám říkat! Já jsem taky rozhodnutá, že se tripplama nebudu stresovat!!!
![]()
Já jsem rozhodnutá, že pokud dopadne screening dobře, tak na tripple testy nepůjdu ![]()
Pokud dopadne v 17.5. kontrola v pořádku a uvidím
chystám se to říct mamce, nemůžu se dočkat ![]()
Majusko všechno bude v pořádku, uvidíš!!
![]()
A teď jsem koukala na FB na kamarádky fotku z UTZ a ta tam byla 7+2tt a má tam velikost 1,09cm … takže klíííd
![]()
mě dnes doktor dal na výběz ze dvou nejakých vyšetření mezi 10-12 týdnem, jedno prý hradí pojištovna a druhé se platí 1400Kč, tak nevím, jaký je mezi nima rozdíl a které si mám vybrat
já nevím, ale to co se platí a je ve 10 - 12 tt je ten screening, u nás stojí 1100 Kč, ten druhý test nevím ![]()
Ahojda holky ![]()
můžu se k vám přidat?Termín porodu mám zatím vypočítaný na 27.12.2011
Dnes jsem byla na prvním UZ jsem 6+4,fazolka má skoro 7mm,a srdíčko bije
Díky a ![]()
ahoj holky teda nás už tady je to je mooc dobře.dnes mi je zas zle to je svátek když mi není na bletí.
už si na to začínám zvykat.holky jak to máte s kalhotama?já se teda už škrtim musím vytáhnout už větší mám teda jen jedny,tak s řikám že to spravějí legíny a delší tuniky nebo trička.v tom se cítím nejlépe.
ahoj holky,pár dí jsem tu nebyla,tak budu dočítat postupně.dnes jsme byla na kontrole a jsme trošku menší-prý jsem později otěhotněla…takže odpovídáme asi 7,5tt a podle poslední ms bxme měli být 8+6tt…ale hlavně,že je vše v pořádku
Ahoj holky,
Bibi zrovna jsem tady chtěla na toto téma hodit diskusi, já se nevejdu s tím břichem vůbec do ničeho, teda vejdu, ale jsem jak jitrnice
a podprsenku tady nemám žádnou, Jestli to takhle půjde dál tak zase skončím +30kg
Přitom pravidelně nejmémně 4-5hodin týdně sportuju a snažím se jíst dietně, nic sladkého, ach jo. Břicho se mi dost nafouklo už před (ne)očekávanou MS, a mám ho jak balón, hlávně večer.
NikisKoh píše:
ahoj holky,pár dí jsem tu nebyla,tak budu dočítat postupně.dnes jsme byla na kontrole a jsme trošku menší-prý jsem později otěhotněla…takže odpovídáme asi 7,5tt a podle poslední ms bxme měli být 8+6tt…ale hlavně,že je vše v pořádkuAhoj NikisKoh
Nakonec hromadně porodíme až v lednu
taky jsem si dnes všimla, že mám nějáké větší břicho!!!Doufám, že ještě chvilku vydrží, až po dovolené…jinak ve středu opět, kontrola, tak doufám, že rosteme!
kaa13 píše:O podprdě ani nemluvím byla jsem si pro ní v pátek až v Kolíně nemužu na sebe sehnat a to mi paní řiká že by bylo dobrý aby mi nepřibyla mám ted totiž Jéčko to je číslo 10 fakt na posrání.aspon že měřím 182 že to tak netluče do očí.chjo
Ahoj holky,
Bibi zrovna jsem tady chtěla na toto téma hodit diskusi, já se nevejdu s tím břichem vůbec do ničeho, teda vejdu, ale jsem jak jitrnicea podprsenku tady nemám žádnou, Jestli to takhle půjde dál tak zase skončím +30kg
Přitom pravidelně nejmémně 4-5hodin týdně sportuju a snažím se jíst dietně, nic sladkého, ach jo. Břicho se mi dost nafouklo už před (ne)očekávanou MS, a mám ho jak balón, hlávně večer.