Poradna duly
Jana Čurdová
Já taky chodím do práce, taky potřebujeme teď penízky, kdyby bylo ale něco v nepořádku, tak určitě doma zůstanu ![]()
Dojíždím každý ráno 80km a odpo zpět a nedělá mi to dobře, snad mi to Dr. schválí ![]()
cunklik - a kdy jsi byla u dr. naposledy?
Do prace chodim a planuju chodit co nejdele.
Doma bych se zblaznila a stejne bych porad sedela u PC a neco pracovne delala. A urcite je prijemnejsi delat stejnou cinnost s kolegama a byt mezi lidma nez osamote doma. ![]()
Holky, tak už jsem to stihla říct všem domácím, které jsem postrašila. Byli taky moc rádi. ![]()
Jsem taky moc šťastná.
Dnes mi akorát emimino trochu blbne, tak se sem zastavím kdyžtak až večer a kdyby ne, tak zajtra určitě.
Už teď se těším na další kontrolu. ![]()
Mějte se. ![]()
Nairol, naposledy jsem byla v úterý 26. dubna
říkala, že za tři neděle 17.5.
nejraději bych tam šla hnedka ![]()
cunklik píše:
Nairol, naposledy jsem byla v úterý 26. dubnaříkala, že za tři neděle 17.5.
nejraději bych tam šla hnedka
ahaaa
Jak jsi to psala, tak mi prislo, ze uz jsi tam nebyla celou vecnost. ![]()
Ale chapu te, taky uz bych zase sla na UTZ. Vcera to proste bylo uzasny. ![]()
néé
není to tak strašné, ale mě to připadá jako věčnost, na začátku už mě dost vyděsila, tak bych ráda teď slyšela, že je vše v pořádku
Odpočítávám každý den ![]()
Tak dnes je mně lépe. Nešpiním, ani v podbrišku tolik nebolí. Pročetla jsem tu všelijaké diskuze a nějak jsem se uklidnila. Věřím, že vše bude ok. Ale stejně nevím, jak se dočkám úterní kontroly.
Vítám všechny nováčky. ![]()
Bibi11 píše:huja píše:To mě mrzí
Děkuji Vám všem, já už jsem těch špatných konců zažila 5 a tak už ani nevěřím.
,prosím tě v kolikátém týdnu Vás to potkalo?Mě se minule kolem 9tt
ody
Měla jsem dvě mimoděložní a pak zamlklé v 9tt, minule bylo vše dobré až do 19 týdne kdy po kontrole plodové vody zjistili vadu srdce a tak jsem se rozhodla to odrodil pryč a ted zase zamlklé v 8tt. Nemám žádné dítě a tak už moc nedoufám. Na všech vyšetřeních jsem byli i s chlapem a vše dobré …
Ahoj holky, panejo, vy jedete,já to vůbec nestíhám. Zdravím všechny nově přibyvší těhulky a přeju hodně štěstíčka!!
Hujo, to mě strašně mrzí, to sis nezasloužila!
Janie, tobě moc gratuluji, bylo to pěkně napínavé,ale hlavně,že to dobře dopadlo!
Niky88, kdepak jsi???
Holky, já jsem úplně K.O., nemám sílu sedět ani u emimina.Je mi totálně zle, 24 hodin denně se snažím zadržovat
, protože se tomu snažím do poslední chvíle vyhýbat,ale občas to neklapne a už se dávím, do toho šílená únava a nějaké rodinné starosti a vůbec se ani nestíhám „věnovat“ miminku.Úplně mě překvapilo, že za 10 dní už jdu na screening, aspoň tohle ubíhá naštěstí docela rychle.
včera jsem asi půl hodinky cítila takový zvláštní tlak na pánevní dno, to se mi občas stává při MS, tak nevím,co to mělo znamenat,naštěstí to brzy přešlo!
Doma máme vyloženě zázvorové slavnosti,díky za tu bylinu,aspoň trošku že pomáhá.
Holky,držte se!
Holky moje, tak
je tam!!!! a prcek je taky ok. Sice na UtZ neni poznat, ani co to je, přítel říká: to je jako naše miminko?? No chlap
, ale je to 9tt a odpovídá vše.
Neschopenku mi prý dá, kdy budu chtít a neomezeně, takže paráda ![]()
Holky jen vydržte, stojí to pak za to vidět mini a je opravdu lepší jít později, je tam toho více vidět.
krásný den ![]()
dasena píše:
Holky moje, takje tam!!!! a prcek je taky ok. Sice na UtZ neni poznat, ani co to je, přítel říká: to je jako naše miminko?? No chlap
, ale je to 9tt a odpovídá vše.
Neschopenku mi prý dá, kdy budu chtít a neomezeně, takže paráda![]()
Holky jen vydržte, stojí to pak za to vidět mini a je opravdu lepší jít později, je tam toho více vidět.
krásný den
Tak to je super!
No jo, chlapi jsou všichni stejní.
Oni to prostě nevidí.
Se koukají na ty bílé a černé tečky a vidí v tom nejvýše něco jako mléčnou dráhu. ![]()
HLavní je, že prcek je zdravý. ![]()
já chtěla, že manžel semnou půjde příští týden na kontrolu - 7+0 a on mi říkal, co by tam jako dělal. ![]()
Pak jsem uznala, že to pro něj asi nebude tak citové jako pro mě a že stejně by z toho vůbec nic neměl. ![]()
Ahoj!
Daseno - super! ![]()
U nas chlap dobry.
Taky to nijak zvlast neprozival, jako tesil se a tak to jo. Ale kdyz tu fazoli sam videl, jak se tam hybe a mydli rukama nohama a rukama, tak byl nadseny. Ze pry si to nedokazal nijak predstavit, ze to do te doby bylo prilis abstraktni a ted videl konkretni zivou bytustku, tak mu to konecne doslo. ![]()
Tak to můj drahý chtěl jít se mnou, tak čekal na chodbě až ho zavoláme a nakonec tam byl jen váček, tak to nemělo ani cenu…by koukal na puntík…ale strašně to prožívá…mluví na mé břicho častěji jak na mě…hladí ho častěji než mě…pusinkuje…začínám pomalu žárlit na své břicho…
![]()