Poradna duly
Jana Čurdová
Vítám Jana1811
**
Hany** Držím palce, ať už je mimi krásně vidět ![]()
NikisKoh, Manca
kde jste holky byly?
Niki88 Kde jsi?? Bude tabulka? Už je nás tady spousta.
Ahojky holky, hlásím ze z kontroly. Tak jsme 7+4 a měříme 15 mm
Srdíčko bouchá a pan doktor nás pochválil, že hezky rosteme ![]()
Držím place všem kontrolám
jaaaanina píše:
Ahojky holky, hlásím ze z kontroly. Tak jsme 7+4 a měříme 15 mmSrdíčko bouchá a pan doktor nás pochválil, že hezky rosteme
Držím place všem kontrolám
Ahoj Jani tak supr
,spadl ti kámen ze srdce vid.tak šup sem s fotečkou.
Jak já se klepala když jsem tam šla..... fotečku nainstaluju večer…teď jsem v procesu ![]()
jani, vím naprosto přesně jak ses cítila…asi tak,jako já teď…připadá mi to horší, než matura a to jsem maturovala zelená… ![]()
Ahoj,
tak jsem dnes pro jistotu došla k doktorce. Tak špinění by neměl být problém. Akorát mimčo je cca o deset dní menší než by mělo být. TAk snad to bude Ok. Dostala jsem utrogestan a ascorutin, další kontrola v úterý. Tak držte palce.
Achdarek píše:
Ahoj,tak jsem dnes pro jistotu došla k doktorce. Tak špinění by neměl být problém. Akorát mimčo je cca o deset dní menší než by mělo být. TAk snad to bude Ok. Dostala jsem utrogestan a ascorutin, další kontrola v úterý. Tak držte palce.
Držím palečky ať je to v pohohě ![]()
Určitě bude všechno u všech v pořádku
holky jak tam dáváte takový ty pěkný metříky nebo to miminko - plod?
já chci taky ![]()
Stačí když si klikneš ne metřík co se ti líbí a otevře se ti stránka tam si vybereš a vyplníš bud datum porodu nebo poslední MS.ukáže se ti kod ten zkpruješ pak si u sebe na profilu dáš nastavení a dole si to uložíš. ![]()
to naštěstí ne…pokud ležím,tak to je docela dobrý,ale jak vstanu,tak je to hrozný
NikisKoh píše:
to naštěstí ne…pokud ležím,tak to je docela dobrý,ale jak vstanu,tak je to hrozný
Mě je zas na bletí ze smradu ruznýho i osvěžovač vzduchu mě natáhne,poblela jsem se akorát 2× a to vždy ráno po otevření myčky.
tak lež a jíš něco?nebo nemužeš?