Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9073
3.5.11 18:59

Ahoj holky!

Predstavuji fazoli. 8-)

http://img845.imageshack.us/…yfotono1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
3.5.11 19:03

Bibi - gratuluji! :palec:
6 cm? Fakt? Mne namerili jen necele 3 cm. :think:

Hanynka - jj pritel byl. A libilo se mu to moc. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.5.11 19:08
jaaaanina píše:
Bibi11 píše:
Ahoj holky tak hlásim že malé je 6cm a odpovídá 8-1tt bylo krásně vidět a probudili jsme ho tak se hýbalo i srdíčko jsem viděla.tak snad se udrží.v pátek si pujdu pro prukazku. :-) uf tak mám na chvilku od nervů pokoj.
Velká gratulace :kytka: Moc jsme na tebe myslela :hug:

Děkuji Jani :hug: ,víš jak jsem to měla minule tak jsem byla vystreslá.tak ted už se snad udrží mám velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
3.5.11 19:09

Nairol - nádhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.5.11 19:11
Nairol píše:
6 cm? Fakt? Mne namerili jen necele 3 cm. :think:Hanynka - jj pritel byl. A libilo se mu to moc. :andel:

Tak to mám asi blbě naměřený ještě to dyktoval sestře tak to je asi i ten váček ne?ale to by nemělo smysl to měřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
3.5.11 19:13
Bibi11 píše:
jaaaanina píše:
Bibi11 píše:
Ahoj holky tak hlásim že malé je 6cm a odpovídá 8-1tt bylo krásně vidět a probudili jsme ho tak se hýbalo i srdíčko jsem viděla.tak snad se udrží.v pátek si pujdu pro prukazku. :-) uf tak mám na chvilku od nervů pokoj.
Děkuji Jani :hug: ,víš jak jsem to měla minule tak jsem byla vystreslá.tak ted už se snad udrží mám velkou radost.

Měli jsme to stejně… :-( Já mám kontrolu zítra a celej den už mám nervy na pochodu…Ale ty jsi mě trochu uklidnila :hug: Tohle nám prostě MUSÍ vyjít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
3.5.11 19:15

Nairol…krásná fazolka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
3.5.11 19:16
Bibi11 píše:
Nairol píše:
6 cm? Fakt? Mne namerili jen necele 3 cm. :think:Hanynka - jj pritel byl. A libilo se mu to moc. :andel:
Tak to mám asi blbě naměřený ještě to dyktoval sestře tak to je asi i ten váček ne?ale to by nemělo smysl to měřit.

Taky mam na te fotce nejakych 6,5 cm. Tak nevim. :mrgreen:
2,57 cm je jen k zadecku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.5.11 19:22
jaaaanina píše:
Bibi11 píše:
jaaaanina píše:
Bibi11 píše:
Měli jsme to stejně… :-( Já mám kontrolu zítra a celej den už mám nervy na pochodu…Ale ty jsi mě trochu uklidnila :hug: Tohle nám prostě MUSÍ vyjít :dance:

budu na tebe myslet at je vše v pořádku :hug: ty nervy znám jak jsem tam dnes ležela tak tam doktor rejdil a nic neříkal a oba se sestrou koukali na monitor.a já jen konec že jo.a pak konečně že je to v pořádku atd.tak jsem měla tlaky do hlavy a lítalo mi srdce.tak tohle naše fazolka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.5.11 19:23
Nairol píše:
Bibi11 píše:
Nairol píše:
Tak to mám asi blbě naměřený ještě to dyktoval sestře tak to je asi i ten váček ne?ale to by nemělo smysl to měřit.
Taky mam na te fotce nejakych 6,5 cm. Tak nevim. :mrgreen:
2,57 cm je jen k zadecku. :mrgreen:

Hlavně že je tam máme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
3.5.11 19:29

Bibi11 píše:

Hlavně že je tam máme. :-)

To je pravda! :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.5.11 19:33

Nairol- krásný :srdce:

já jsem dnes celý den nervózní. Divně mně pobolívá v podbřišku jakob bych měla dostat MS. Navíc jsem měla takový narůžovělý hlen. Jak jsem nervózní, tak řvu na děti. :zed: :zed: :zed: Snad to nic nebude, pro jistotu zítra zavolám doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
3.5.11 19:35
Achdarek píše:
Nairol- krásný :srdce:já jsem dnes celý den nervózní. Divně mně pobolívá v podbřišku jakob bych měla dostat MS. Navíc jsem měla takový narůžovělý hlen. Jak jsem nervózní, tak řvu na děti. :zed: :zed: :zed: Snad to nic nebude, pro jistotu zítra zavolám doktorovi.

Držím palečky ať je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
3.5.11 19:38

krásná fotečka, gratuluji! - já jdu k doktorovi až za týden v úterý - nekonečné čekání … a to ještě od zítřka do pátku jedu na služebku, snad to tam nějak přežiju. Jinak termín mi vychází podle MS na 26.12. Tak doufám, že tentokrát se toho vánočního dárečku dočkám. Kočárek zatím neřeším, nechci to zakřiknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.5.11 20:31

Ahoj holky,

můžu se k vám také přidat? Termín máme 20.12. a jsme teď 6 + 6 a po jednom ultrazvuku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí