Poradna duly
Jana Čurdová
Bibi - gratuluji! ![]()
6 cm? Fakt? Mne namerili jen necele 3 cm. ![]()
Hanynka - jj pritel byl. A libilo se mu to moc. ![]()
jaaaanina píše:Bibi11 píše:Velká gratulace
Ahoj holky tak hlásim že malé je 6cm a odpovídá 8-1tt bylo krásně vidět a probudili jsme ho tak se hýbalo i srdíčko jsem viděla.tak snad se udrží.v pátek si pujdu pro prukazku.uf tak mám na chvilku od nervů pokoj.
Moc jsme na tebe myslela
Děkuji Jani
,víš jak jsem to měla minule tak jsem byla vystreslá.tak ted už se snad udrží mám velkou radost.
Nairol píše:
Bibi - gratuluji!
6 cm? Fakt? Mne namerili jen necele 3 cm.Hanynka - jj pritel byl. A libilo se mu to moc.
Tak to mám asi blbě naměřený ještě to dyktoval sestře tak to je asi i ten váček ne?ale to by nemělo smysl to měřit.
Bibi11 píše:jaaaanina píše:Děkuji JaniBibi11 píše:Velká gratulace
Ahoj holky tak hlásim že malé je 6cm a odpovídá 8-1tt bylo krásně vidět a probudili jsme ho tak se hýbalo i srdíčko jsem viděla.tak snad se udrží.v pátek si pujdu pro prukazku.uf tak mám na chvilku od nervů pokoj.
Moc jsme na tebe myslela
,víš jak jsem to měla minule tak jsem byla vystreslá.tak ted už se snad udrží mám velkou radost.
Měli jsme to stejně…
Já mám kontrolu zítra a celej den už mám nervy na pochodu…Ale ty jsi mě trochu uklidnila
Tohle nám prostě MUSÍ vyjít ![]()
Bibi11 píše:Nairol píše:Tak to mám asi blbě naměřený ještě to dyktoval sestře tak to je asi i ten váček ne?ale to by nemělo smysl to měřit.
Bibi - gratuluji!
6 cm? Fakt? Mne namerili jen necele 3 cm.Hanynka - jj pritel byl. A libilo se mu to moc.
Taky mam na te fotce nejakych 6,5 cm. Tak nevim. ![]()
2,57 cm je jen k zadecku. ![]()
jaaaanina píše:Bibi11 píše:Měli jsme to stejně…jaaaanina píše:Děkuji JaniBibi11 píše:Velká gratulace
Moc jsme na tebe myslela
Já mám kontrolu zítra a celej den už mám nervy na pochodu…Ale ty jsi mě trochu uklidnila
Tohle nám prostě MUSÍ vyjít
budu na tebe myslet at je vše v pořádku
ty nervy znám jak jsem tam dnes ležela tak tam doktor rejdil a nic neříkal a oba se sestrou koukali na monitor.a já jen konec že jo.a pak konečně že je to v pořádku atd.tak jsem měla tlaky do hlavy a lítalo mi srdce.tak tohle naše fazolka ![]()
Nairol píše:Bibi11 píše:Taky mam na te fotce nejakych 6,5 cm. Tak nevim.Nairol píše:Tak to mám asi blbě naměřený ještě to dyktoval sestře tak to je asi i ten váček ne?ale to by nemělo smysl to měřit.
Bibi - gratuluji!
2,57 cm je jen k zadecku.
Hlavně že je tam máme. ![]()
Nairol- krásný ![]()
já jsem dnes celý den nervózní. Divně mně pobolívá v podbřišku jakob bych měla dostat MS. Navíc jsem měla takový narůžovělý hlen. Jak jsem nervózní, tak řvu na děti.
Snad to nic nebude, pro jistotu zítra zavolám doktorovi.
Achdarek píše:
Nairol- krásnýjá jsem dnes celý den nervózní. Divně mně pobolívá v podbřišku jakob bych měla dostat MS. Navíc jsem měla takový narůžovělý hlen. Jak jsem nervózní, tak řvu na děti.
![]()
![]()
Snad to nic nebude, pro jistotu zítra zavolám doktorovi.
Držím palečky ať je všechno v pořádku ![]()
krásná fotečka, gratuluji! - já jdu k doktorovi až za týden v úterý - nekonečné čekání … a to ještě od zítřka do pátku jedu na služebku, snad to tam nějak přežiju. Jinak termín mi vychází podle MS na 26.12. Tak doufám, že tentokrát se toho vánočního dárečku dočkám. Kočárek zatím neřeším, nechci to zakřiknout.
Ahoj holky,
můžu se k vám také přidat? Termín máme 20.12. a jsme teď 6 + 6 a po jednom ultrazvuku ![]()