Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!
Ja uz jsem zpatky. Vsechno vypada dobre. To uz je normalne malinkaty clovicek. ![]()
Oba jsme tam na nej/ni koukali jako blazni. Hrozne se tam ta fazole mydlila. Uplna nadhera. Celou me to tak nejak rozneznilo.
A nejen me. Pritel je z toho do ted nejaky cely mimo.
![]()
Vsem drzim palce na kontroly. Bibi tasku si vezmi, ale urcite ji potrebovat nebudes. ![]()
Fotku mam, ale hodim ji sem az asi vecer. Nechce se mi tady s tim saskovat v praci. ![]()
A o pocasi mi ani nemluvte. Hnus. Tady taky leje a je strasna zima. ![]()
jaaaanina píše:Nairol píše:A ty jsou taky moc hezký… jen jsem je nemohla pořádně na netu najít. Ono jich u nás asi moc neníjaaaanina píše:
a o kočárku máme jasno…inglesina classica. Jsme už starší ročník a tak se knám i hodí![]()
![]()
Fakt? Super.
Jdu spat, rano me ceka kontrola u dr.To je nadherny kocarek. Moc se mi libi.
I kdyz tedy o fous vic se mi libi korby Silver Cross.
Ovsem chlap by s nim asi odmital jezdit.
Ale momentalne jsem zamilovana do uplne jineho stylu - Silver Cross Surf.
Držím place u kontroly
Diky.
Silver Cross kupovala/objednavala sestrenka v Praze na nejakem detskem veletrhu nebo na cem.
Nevim, jestli ho vubec v kramech maji. ![]()
Tady u nas taky asi neni.
už mátwe vybrané kočárky?já na žádné ještě ani nekoukala, ale za to už máme jasno ve jménech…
Hanynka píše:
už mátwe vybrané kočárky?já na žádné ještě ani nekoukala, ale za to už máme jasno ve jménech…
No tak sem snima ![]()
Hanynka píše:
Tak holčička bude Sophie Michelle Makay a kluk Maxim Makay
Tak teda kam se na tebe hrabu se svojí Alžbětkou ![]()
Tatínek bude asi z ciziny? A když bude holčička mít dvě jména jak jí budete říkat? Sophie, nebo Michelle
Ahoooj!!Nairol,moc gratuluju,to jsou super zprávy!!
Janie a copak ty??už tady praskám zvědavostí!!
Já mám vyhlídlý tento kočárek: http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Viděla jsem ho i naživo a je krásný,má všecko,co chci, ale ještě budu hledat,jednu vadu přece jen má-špatně přístupný spodní koš při hluboké korbě,tak uvidím no..
Ahojik Holky, tak já nemám zase tak potěšující zprávy.
Dochtor mne prve prohmatal, říkal, že jsem těhotná a že děloha je zvědšená. Jakmile ale došlo na ultrazvuk, tak bohužel toho nebylo moc vidět. Jen obrovská černá koule. Nic víc. říkal, že se ještě pokusí „hledat“ srdíčkoa žloutkový váček, ale nenašel. Když jsem se ptala, co to znamená, tak řekl, že buď to ještě není vidět a chce to ještě čas nebo taky může znamenat zamlklé těhotenství.
trochu mě to mrzelo, už jsem počítala se srdíčkem a všechno. ![]()
Pak říkal, že je tam náznak nečeho, ale že to možná je jen tak špatně postavené a ultrazvuk to nevidí. Každopádně chce mít jistotu, že je to OK, tak mě poslal na krevní testy HCG a ve čtvrtek jdu na kontrolu. Možná se už něco ukáže na ultrazvuku a když ne, tak ještě pošle na HCG a tam se uvidí, jestli to roste, tak je vše vpořádku a nemusíme to tolik sledovat. Pokud to nebude vpořádku, tak se to bude řešit. ![]()
Tatínek je čech
ale jméno nemá zrovna typicky české, takže jsme chtěli něco, co by se k tomu hodilo…jinak holčičce budeme říkat sofinka to michelle má po tatínkovi
, jelikož klukovi jméno zůstává holce po svatbě obvykle ne, tak to bude mít na celý život, tatínek je totiž Míša.
Jak Vás tu tak pozoruju, tak dodělám oběd a jdu kouknout na kočárky! ![]()
A jinak se uvolnil termín, takže do poradny jdu už zítra! Ale až na 16:40, tak jsem hrozně ráda, protože do příštího týdne bych to nevydržela!