Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
2.5.11 17:13
cunklik píše:
Tak já budu mít kočárek po sestře je černo oranžový, takže neutrální :-P A pak by se mi líbil takový ten sportovní za kolo a tak :-)

Po segre budu mít taky kočárek sporták s nafukovačkama za baráček do lesa a nebo na chaloupku.a jinak už máme vyhlídlej concord.snad teda nebudou dvojčátka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.5.11 19:14

Vy jste teda ukecané :mrgreen: Nemám sílu dočíst. Dnes jsem byla v práci, moc jsem toho neudělala. BYlo mně docela dost špatně. Asi půjdu spát rovnou s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
2.5.11 19:19

Téééda vy jste toho nalecaly :mrgreen: Takže …určitě si necháme říct co to bude :dance: a o kočárku máme jasno…inglesina classica. Jsme už starší ročník a tak se knám i hodí :lol: :mrgreen: :pankac: A rodit chci tak, abych byla na vánoce už doma :think: No nějak to uděláme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
2.5.11 19:51

Panejo,vy ste toho napovídaly!Mně je tak blbě, že už ani na ten počítač se mi nechce.Navíc teď řešíme nějaké problémy s přítelem, tak je mi úplně na nic!

Jinak k tématům:
Hanynko,tak to jsme na tom stejně,mně taky bylo před měsícem 23 a čekáme druhé..

A pohlaví si určitě říct necháme,jsem zvědavá jako blázen..Já osobně tipuju kluka,ale moc si přejeme děvčátko,tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
2.5.11 19:52

Jo a Janie: přeju ti moc štěstíčka na zítřek,už konečně se dočkáš,držím palce a určitě dej co nejdřív vědět!!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
2.5.11 22:50
jaaaanina píše:
a o kočárku máme jasno…inglesina classica. Jsme už starší ročník a tak se knám i hodí :lol: :mrgreen: :pankac:

Fakt? Super. 8-) To je nadherny kocarek. Moc se mi libi. :palec: I kdyz tedy o fous vic se mi libi korby Silver Cross.
Ovsem chlap by s nim asi odmital jezdit. :-?
Ale momentalne jsem zamilovana do uplne jineho stylu - Silver Cross Surf.

Jdu spat, rano me ceka kontrola u dr. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
3.5.11 07:36

Ahojik Holky. Tak za 3 hodiny si vyjdu na MHD. Už jsem napnutá jako struna, ale kazí mi to trochu bolest hlavy a to počasí venku. Je tam škaredě, prší, chladno… To není květen. :D
Ale já si nenechám zkazit radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
3.5.11 07:36
Nairol píše:
jaaaanina píše:
a o kočárku máme jasno…inglesina classica. Jsme už starší ročník a tak se knám i hodí :lol: :mrgreen: :pankac:

Fakt? Super. 8-) To je nadherny kocarek. Moc se mi libi. :palec: I kdyz tedy o fous vic se mi libi korby Silver Cross.
Ovsem chlap by s nim asi odmital jezdit. :-?
Ale momentalne jsem zamilovana do uplne jineho stylu - Silver Cross Surf.

Jdu spat, rano me ceka kontrola u dr. 8-)

A ty jsou taky moc hezký… jen jsem je nemohla pořádně na netu najít. Ono jich u nás asi moc není :think:
Držím place u kontroly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
3.5.11 08:14

Taky jdu dnes na kontrolu, ve 12 h. :lol: tak snad bude vše ok..Janie hodně štěstíčka :-D u nás normálně chumelí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
3.5.11 08:15

Jenie, držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
3.5.11 08:15

Andrejko, tobě také :kytka:
Mě je dneska blbě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
3.5.11 08:17

Mě je taky blbě :cry: ale asi to bude spíš z tý nervozity :-D a navíc se mi pořád motá hlava :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
3.5.11 08:20

Andrejko, tak to je super, že jdeme obě dnes kolem poledne. :)
Já už se moc těším, ale taky jsem trochu nervozní.
A zase mám hlad. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.5.11 08:36

dobré ráno holky :mavam: u nás je taky hnusně leje jak blázen.chjo a to máme květen. :roll: taky mě dnes čeká kontrola tak doufám že budem mít všechny dobré zprávy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
3.5.11 08:36

holky já jsem se teď nasnídala a je mi jasný,že ta snídaně nevydrží :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí