Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
3.5.11 08:43

Jéje, dnes tolik kontrol. :)
Nikiskoh, chudě malé. To ti nezávidím. Mě se udělalo blivno v autě, když jsme dojížděli k manželově práci. Navíc nás jelo plné auto. No humus. Naštěstí jsem to rychle rozdýchala a pak hned sedla za volant, lízátko proti nevolnosti za škraň a bylo to. ;)
Přeji hodně zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
3.5.11 08:47

já jsem naštěstí doma…jen mi má dnneska dojet návštěva-kamoška se synem,tak mi snad do té doby bude dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
3.5.11 08:49

No já jsem hlavně doufala, že v tom autě nehodím tyčku nebo pak v práci, protože to by se pak všichni vyptávali, co mi je. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
3.5.11 08:50

to je jasný…hlavně,že jsi to ustála…já si jdu ještě na chvilku lehnout,třeba se mi uleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.5.11 08:50

Mě nějak nevolnosti opouštěj,tak jsem z toho nervozní. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
3.5.11 08:56
Bibi11 píše:
Mě nějak nevolnosti opouštěj,tak jsem z toho nervozní. :zed:

No tak to ti držím palečky, aby bylo vše vpořádku a tohle bylo jen známkou klidně probíhajícího těhotenství. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.5.11 09:43
Janie Bast píše:
Bibi11 píše:
No tak to ti držím palečky, aby bylo vše vpořádku a tohle bylo jen známkou klidně probíhajícího těhotenství. :kytka:

Díky Jenie,snad jo.za chvilku vyrazím mám todiž dotora 60km od domova,toho jsem si po svatbě měnit nechtěla a spojím to s návštěvou u rodiny a kámošky.taky ti držím palce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
3.5.11 09:45

Jéje, tak to máš kus, ale aspoň si to zpříjemníš s rodinkou.
Držím palečky. ;) Měj se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
3.5.11 09:50
Bibi11 píše:
Janie Bast píše:
Bibi11 píše:
No tak to ti držím palečky, aby bylo vše vpořádku a tohle bylo jen známkou klidně probíhajícího těhotenství. :kytka:
Díky Jenie,snad jo.za chvilku vyrazím mám todiž dotora 60km od domova,toho jsem si po svatbě měnit nechtěla a spojím to s návštěvou u rodiny a kámošky.taky ti držím palce. :mavam:

Bibi, moc držím palce, ať ti to tentokrát dobře dopadne, tfuj tfuj :-) Nevolnosti nejsou známkou prospívajícího těhotenství, buď v klidu, všechno dobře dopadne :hug: Já už myslela, že mě se tentokrát nevolnosti vyhnou, ale přišlo to na mě, včera jsem 2× :poblion: , dneska se zatím držím, ale je mi pěkně šoufl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.5.11 10:05
kaa13 píše:
Bibi11 píše:
Janie Bast píše:
Bibi11 píše:
Díky Jenie,snad jo.za chvilku vyrazím mám todiž dotora 60km od domova,toho jsem si po svatbě měnit nechtěla a spojím to s návštěvou u rodiny a kámošky.taky ti držím palce. :mavam:
Bibi, moc držím palce, ať ti to tentokrát dobře dopadne, tfuj tfuj :-) Nevolnosti nejsou známkou prospívajícího těhotenství, buď v klidu, všechno dobře dopadne :hug: Já už myslela, že mě se tentokrát nevolnosti vyhnou, ale přišlo to na mě, včera jsem 2× :poblion: , dneska se zatím držím, ale je mi pěkně šoufl.

díky moc :hug: víš jen mě už od té soboty popíchává v podbříšku a když si vzpomenu ne minulé těhu příznaky jsou stejné. :zed: chjo balím si radši sebou pár věcí které bych po případě do nemocnice potřebovala,at se nemusím pro ně vracet.tak pa holky a ozvu se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.5.11 10:06

Buď vklidu, já žádné nevolnosti neměla poprvé a teď taky ne…u prvního těhu jsem se asi 2 nebo 3 dny tak něják necítila a to na mě občas příjde i teď, ale jinak pohodička a kamarádka co je teď v 15 tt,tak taky bez jakýchkoliv nevolností jen jeden den ji bylo taky tak něják divně…spíš si gratuluj, znám i holčiny, co strávily první 3 měsíce na záchodě… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
3.5.11 10:08

Nic nebal, píchání je od toho, jak se roztahuje děloha, všechno bude dobrý, těším se na fotečku, ta už bude krásná na 9tt, ne jako ty naše puntíky, co jsou sotva vidět :-) Tak se drž a přines dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
3.5.11 10:11

Hanynka, koukám, že jsme podle metříku úplně stejně. Žasnu jak si vydržela netestovat až do května, já už testovala 3.4. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.5.11 10:19

Jelikož jsem menstruaci neočekávala dřív jak po 20 dubnu, tak by mě ani nenapadlo testovat 3.4. …:D navíc vím, že když jsem čekala malou, tak jsem si byla jistá,že jsem těhu apořád mi to vycházelo negativně a skoro až po 2 měsících od PM se mi objevili //

Jinak píchýní mám taaky, pokuď se nejedná o křeče je to OK…

Ale já asi umřu, pač jsem se dozvěděla, že mě vezmu na gyndu až příští týden… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
3.5.11 10:27

Jak to, že jsi očekávala MS až 20.4., já to měla dostat 7.4., to je o 14 dřív :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí