Poradna duly
Jana Čurdová
Doktorka mi říkala, že když mám vyváženou stravu, tak stačí listovka, jenomže já jsem na jídlo takový lajdák, že mi doporučila tohle
Ty nápoje, mnam, mnam ![]()
Já beru elevit, není tam totiž jód, ten já kvůli štítný žláze nemůžu ![]()
holky taky máte pořád takovou žízeň,já bych dneska od rána jen pila a pila
Já mám furt hlad
pokud to takhle půjde dál, tak za chvíli budu jak koule..
Pro cunklik: dr. mi řekl, že vidí gestační váček 7 mm, ty si měla žloutkový?se v těch váčkách nevyznám..
Přiznám se, že jsem taky lajdák, ikdyž teď se snažím dodržovat aspoň tu snídani, oběd a večeři..a mezitím sem tam něco sezobnu…
Andrejko já při prvním těhu přibrala 24 kilo, takže se teď musím brzdit!
já taky beru listovku.
A mám pořád hlad. ![]()
ALe na mě to naštěstí nejde vidět. Jsem macek sama od sebe, takže nikomu není ještě nic divnýho. ![]()
Moje mamka přibrala při těhu (2×) vždy 30 kg, tak se obávám, abych v tomhle nebyla po ní ![]()
Já mám taky pořád hlad. Moje standartní váha je 56 kilo, teď mám už 58… ![]()
Teda vy jedete, že ani nestíhám dočítat
Zdravím nové těhulky a gratuluji. Já v první těhu přibrala 27kg
, ale šlo to rychle dolů. Můj nový dr. tvrdí, že je to z těch vitamínů, tak bacha. Prý bohatě stačí ta listovka, já cvičím, tak beru ještě magnezko, protože jsem pak v pozdějším těhu měla hrozný křeče do nohou.
Já mám teda 52 kg, zatím jsem asi nepřibrala, i když mi přijde, že mám břicho jak valibuk ![]()
já jsem v prvním těh do 28tt přibrala 5kg,porodila jsem a těch 5kg jsem nemohla dostat dolů…takže teď uvidíme
Jak tak koukám, tak vy všichni už doma máte prcka, že?U mě je to první těhu..kolik vám je?Jestli vám to neva říct?Já budu určo i nejmladší ![]()
Andrejko, my taky čekáme prvního
Ne viděla tam váček a říkala že už v něm je i vidět žloutek, tak že je to v pořádku, já jsem jí totiž řekla, že se bojím, tak mě chtěla asi uklidnit ![]()
Jinak mě je 27 ![]()