Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
690
29.4.11 08:00

vítám tě a hodně štěstíčka…
holky já valím k té dr. pro tu neschopenku v út.říkala,že mě zkontroluje,tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 08:05

Tak se pak hlavně ozvi, jak jsi u Dr. dopadla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
29.4.11 08:46

už jsem tu…r.mám kousíček.no mám neschopenku,vycházky dle potřeby…na kontrolu jdu 9.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
29.4.11 08:48
NikisKoh píše:
už jsem tu…r.mám kousíček.no mám neschopenku,vycházky dle potřeby…na kontrolu jdu 9.5.

No to byla rychlost :mrgreen: Tak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 08:49

Ty jsi fofr baba. :D :) Tak aspoň, že jsi tam netrčela týden. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
29.4.11 08:50

vzala mě hned a jen vypsala neschopenku a jela jsem autem,takže cesta 10min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 09:10

No to já dřív měla doktorku, kde jsem byla objednaná na 9 hodin, byla jsem tam v půl deváté. Mezitím paní doktorka si šla nakoupit. V půl dvanácté měla přestávku. Stále jsem tam seděla, pak jsem si šla taky na jídlo. Předemnou byla ještě jedna paní. No a než jsem se dostala na řadu, tak sestřička začala desinfikovat kliky a řekla, že paní doktorka jela k naléhavému případu a ať jdeme domů.
A něco podobného se mi opakovalo několikrát. Za 6 let, co jsem u ní byla jsem k ní šla 4× a z toho jsem se jen dvakrát dostala na řadu.
Tak jsem nakonec odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
29.4.11 09:10
Janie Bast píše:
Ještě si musím postěžovat na mou sestru.
Včera se mě ptala, jak mi je. říkala jsem, že je mi trochu blbě a že bych pořád jen spala.
Prve říkala, že jako OK a pak začla, že její kamarádka až do 8. měsíce přibrala jen 7 kilo a že chodila až do toho 8. měsíce na procházky a plavat… atd. Už ani nevím, co všechno ještě říkala.
Tak nevím, jestli jsem opravdu takový lenoch nebo ne. Ale trochu mě to na sestru zamrzelo.
Přinejmenším, že bych jí to přála si vyzkoušet. Sestře je 31 let a nikdy děti nechtěla a nechce.

Dobré ráno holky, Jenie, toho si nevšímej, já jsem taky říkala, jak budu chodit pořád cvičit a jak budu dělat všechno co do teď, ale když je pak ten drobeček v tobě, tak máš strach… To si musí asi každý prožít sám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.4.11 09:11

Já jdu k doktorovi až 10.5. to už snad uvidím i :srdce: To čekání bude nekonečné. Zatím jsem se nikomu nepochlubila, jen Vám tady. O víkendu to sdělím mému příteli, tak doufám, že bude rád jako já. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
29.4.11 09:11

Jdu do školy, dneska není pro změnu práce, ach jo, tak sem mrknu večer :-) Mějte hezký den, holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 09:13

Děkuji za podporu. Aspoň nemám pocit, že jsem nějak bláznivá nebo nějaký exot.
Nikdy bych nevěřila, že na sebe budu dávat takový pozor, ale holt je to tak. Prostě člověk se bojí. I když vím, že jsem zdravá, tak prostě poté, co jsem pročetla, tak není zase tak snadné otěhotnět nebo to udržet a člověk by si podle mě neměl schválně zbytečně zahrávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
29.4.11 09:14
cunklik píše:
Janie Bast píše:
Ještě si musím postěžovat na mou sestru.
Včera se mě ptala, jak mi je. říkala jsem, že je mi trochu blbě a že bych pořád jen spala.
Prve říkala, že jako OK a pak začla, že její kamarádka až do 8. měsíce přibrala jen 7 kilo a že chodila až do toho 8. měsíce na procházky a plavat… atd. Už ani nevím, co všechno ještě říkala.
Tak nevím, jestli jsem opravdu takový lenoch nebo ne. Ale trochu mě to na sestru zamrzelo.
Přinejmenším, že bych jí to přála si vyzkoušet. Sestře je 31 let a nikdy děti nechtěla a nechce.
Dobré ráno holky, Jenie, toho si nevšímej, já jsem taky říkala, jak budu chodit pořád cvičit a jak budu dělat všechno co do teď, ale když je pak ten drobeček v tobě, tak máš strach… To si musí asi každý prožít sám :srdce:

přesně tak,každá to má jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
29.4.11 09:15

v dnešní době je to fakt těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 09:16
amma píše:
Já jdu k doktorovi až 10.5. to už snad uvidím i :srdce: To čekání bude nekonečné. Zatím jsem se nikomu nepochlubila, jen Vám tady. O víkendu to sdělím mému příteli, tak doufám, že bude rád jako já. :-)

No já jdu už 3.5., ale tak já to taky vím už 14 dní, takže to celkové 3 týdenní čekání je šílené, ale už se to blíží. Já jsem to vytroubila manželovi a mamce hned. :)
Mamča byla ráda. A manžel vypadal, že to ještě tak úplně nepobral. :D Ale dítě chce. :D Jen tomu asi zatím ještě nevěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 09:18

jsem ráda, že je doba, kdy je na netu tolik informací. Ale taky si myslím, že se lidé pak bojí všeho, protože vždy je něco, co může cokoli ovlivnit.
Já třebas četla, že koupání v horké vodě může způsobit rozštěp páteře. Jenže já se prostě nedovedu vzdát horké vany. Když voda není dostatečně teplá, tak prostě jsem pak zmrzlá a trvá mi dlouho, než se prohřeju v posteli. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí