Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
690
1.5.11 20:29

mě se doktorka neptala jestli ho chci nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.5.11 06:07

Ahojik Holky.
NO o těch tripl testech. Já nevím. Pokud by se mě ptali, jestli je chci, tak bych řekla, že chci na screening, jestli to je možné.
Ten i dle diskusí je vcelku fajn si zaplatit, protože odhalí více procent vývojových vad.
No ale já uvidím, jak vůbec zítra dopadnu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.11 08:17

Ahojky, mohla bych se k vám přidat?TP bych měla mít okolo 22.12..máme to od začátku trošku složitější, nejdříve to bylo mimoděložní, pak zamlklé těhu, nakonec nám váček vyrostl na 7 mm (minulé úterý), ale byl zatím prázdný, mám strach aby nebylo něco špatně..vůbec nevím v jakém bych měla být týdnu..v pátek 22.4.mi byla odebrána krev hcg 706 - gestační váček 2mm, v úterý 26.4.váček 7mm, ale prázdný, kdy u vás bylo vidět něco víc? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.5.11 08:27

Ahojky Andrejko. Vítám tě mezi námi. Já bych měla ít termín někdy mezi 18 - 22. prosincem.
ALe k Dr. jdu až zítra, takže sama nevím, jak to mám. :D
No a Dr. ti nic neřekl? Jestli je to OK nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.11 09:27

Právě, že mi nic neřekl, prý to je zatím prázdný a uvidí se za týden..mám tam jít zítra, ale už jsem objednaná k jiný doktorce, protože s ním opravdu nejsem spokojená a nedůvěřuju mu..kdybych si minulý týden neskočila jinam, tak se přes velikonoce nervuju, kdy začnu krvácet a že jsem mimoděložně..dr.mě uklidnila, že to je v děloze, začátek těhu.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.5.11 09:33
Aandrejka píše:
Právě, že mi nic neřekl, prý to je zatím prázdný a uvidí se za týden..mám tam jít zítra, ale už jsem objednaná k jiný doktorce, protože s ním opravdu nejsem spokojená a nedůvěřuju mu..kdybych si minulý týden neskočila jinam, tak se přes velikonoce nervuju, kdy začnu krvácet a že jsem mimoděložně..dr.mě uklidnila, že to je v děloze, začátek těhu.. :-)

Jéje, no tak to rychle prchej a jdi opravdu jinam. ;)
No tak vidíš, když ti řekla, že je to v děloze, tak to tam je a je to super. Neboj, možná se prcek dlouho uhnizďoval, tak mu to trošku trvá, ale až se pořádně zaboří, tak poroste jako bláznivý. ;)
Pak musíš dát echo, co ti řekli dále.
Já jdu zítra. Ještě ani nevím, kolik jsem, ale dle výpočtů jsem tak 6+4 nebo 6+5, tak uvidím, co mi řeknou zítra.
Já bych chtěla, aby se malý narodil 22.12. protože manžel bude slavit 30. narozeniny. To bude kášné, pokud to vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
2.5.11 09:41
fram píše:
tak ja jsem taky po kontrole, ale zpravy teda spatne.. srdicko prestalo tenhle tyden bit. tak me jeste poslal do nemocnice pro jistotu pro kontrolu a taky ho nenasli. takze v utery revize a pak hura dalsim pokusum. tak doufam, ze jsem tu prvni a posledni neuspech a vy budete krasne tehulkovatet dal!!! :kytka:

Fram je mi to moc líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
2.5.11 09:47

Janie, ty máš pracovní morálku jako já :mrgreen: , taky toho asi moc neuděláš, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.5.11 09:51
kaa13 píše:
Janie, ty máš pracovní morálku jako já :mrgreen: , taky toho asi moc neuděláš, co?

No ne, nepodělám.
Mám výhodu, že máme zakázky, které se dělají pololetně a k tomu nějaké nárazovky. Ale teď zrovna je mrtvé odbobí, tak tu trávím veškerou pracovní dobu. :D :oops:
Když co mám jiného dělat, že jo. :D
Už jen 25 hodin. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.11 10:02

To víš, že napíšu, co mi řekli..beru to tak, že v pátek 22.4.jsem mohla být ten 5 týden, když řekla začátek těhu..a tak bych mohla být taky 6+4..nebo tak nějak..uvidíme zítra..v děloze to je, ale prý se v tom váčku (ten jsem měla:))má utvořit ještě žloutkový váček a to už je mimi - myslim, abych nekecala :-) ty jsi těhu poprvý?
Pro Fram - je mi to moc moc líto, vím co teď prožíváš, v lednu jsem si tím taky prošla :-( drželo mě nad vodou to, že jsem si furt opakovala, že je to je lepší než aby to bylo celý život třeba nějak postižený :cry: příroda to zařídila za nás :cry: drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.5.11 10:12

Jj, já jsem těhotná poprvé a strašlivě to prožívám, asi jako každá z nás. :D
Hned si vše zjišťuju. Jen nechci myslet na špatný věci, tak ty raději nečtu nebo ne moc.
Uvidím, co bude zítra, co mi řekne, protože zatím jsem si jen vše počítala a testovala jen doma, takže nevím vůbec, jestli jsem opravdu 6+4 nebo jak. Ale předpokládám, že asik jo, protože poslední MS 16.3., pak u Dr. jsem byla 28.3. a folikul 16mm, 29.3. ovulka (dle ovu testů) a tulení… Cyklus mám 25 dní. :D
Já mám ve všem matematiku, jenže tělíčko si jede podle svých čísel. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.11 10:44

U mě je to taky první těhu :-) taky vše moc moc prožívám :-D ale hlavně mám strach, protože vim, že ne vždy to může dobře dopadnout, kdyby se mi to nestalo, tak mě to ani nenapadne :lol: já měla poslední MS 11.3.takže podle tý už bych měla být skoro 7-8 tt..a mám ji asi po 31 dnech..tak uvidíme, jsme asi o týden mladší než bysme měli být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.5.11 10:56

Tak taky se přidávám poslední menstruace 8.3. a na to, že jsem těhu jsem přišla až včera(jelikož já mívám mezi menstruacema dlouhé pauzy - málokdy přesné - ale většinou 35-40 dní a moc jsem to nečekala, takže dnes objednávka na gyndu a doufám, že mě vezmou co nejdřív. Jinak u mě už to je 2. těhu. Mám doma 4-letou holčičku.Máme s přítelem obrovskou radost, tak doufám, že bude vše OK. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.5.11 10:58

Aha, no ty máš vcelku dlouhý cyklus. TO já s mými 25 dny si můžu vcelku pískat. :)
Tak hlavně budeme doufat, že vše dobře dopadne, že jo.;)
Nerada maluju čerta na zeď, i když vím, že někdy je lepší počítat s horší variantou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
2.5.11 11:06

Ahoj holky, hezké ráno!
Andrejko, to je teda :roll: myslím si, že ale třebas bylo ještě brzy a jen nebylo nic vidět, záleží, kdy proběhla ovulka, sice se to počítá od poslední MS, ale když proběhne ovulka pozdě, tak ten vývoj je pomalejší :-) Já bych měla mít taky termín někdy kolem 20.12, ale to nemám potvrzené od doktorky. Naposledy jsem tam byla minulé úterý a byl to jem byla 6*1 a byl tam vidět teprve žloutek :-) Tak se nemůžu dočkat srdíčka :srdce: Uvidíš, že teď už to bude v pořádku :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí