Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuji…vy už jste všichni byli na gyndě? Já už se taky těším. Počítám, že už jsem možná tak v 7.-8. týdnu, tak už tam půjde vidět i srdíčko snad…:o)…uvidím.
Přidávám se ke gratulantům. ![]()
Jaktože jsi to zjistila tak pozdě? To jsi netestila dřív, jak my všechny tady ty nedočkavky?
Nesledovala ses, jestli máš citlivá prsa?
Promiň, ale já jsem se pozorovala strašně, až jsem se bála, že to mám vsugerované. ![]()
Já ještě na gyndě nebyla, tam jdu za 24 hodin.
Zítra v 11.
Janie, tak to na tebe budu myslet. Holky, já jsem dnes podle MS 7+0, na kontrolu jdu až 17., snad už tam bude
Nemůžu se dočkat ![]()
Jo, sledovala, ale prsa mám citlivé a nateklé pokaždé pár dní před menstruací i bříško mě pobolívá pár dní před menstruací, špatně mi nebylo a ani jsem nehubla tak jako u prvního dítěte, takže jsem pořád čekala že už to prostě příjde a když už jsem začínala být v tomhle stavu týden a menstruace pořád nikde tak jsem si začala už říkat, že by se něco dělo a tak jsem koupila test a ono opravdu děje…hlavně my už s přítelem nepoužíváme cca 2 roky žádnou antikoncepci a říkali jsme si když to příjde tak to příjde…a ono furt nic…no a teď už jsem tomu ani nevěřila, byla jsem skeptická a ono to přišlo!!!Právě proto tak pozdě, protože jsem vždycky lítala každý den s těhu testama a nic a během 2-3 dnů jsem dostala menstruaci a teď jse si říkala, stejně ji zas dostanu a nedostala a doufám že dalších 9 měsíců nedostanu…
))))
Jenie, jenže jak to mám vydržet
Nejraději bych ho viděla hnedka ![]()
Tak to je skvělé. Jsem ráda vždy za každé //. ![]()
Já jsem těhotná poprvé, takže já se sledovala.
Prve mi bylo vše, citlivá prsa a bolest v podbřišku. Mívám to jen dva dny před MS, ale měla jsem to týden. A až mě mělo být moooc špatně, tak nic. ![]()
Ale TT negativní i v den očekávané MS. Ale už další den slabounké //. ![]()
cunklik píše:
Jenie, jenže jak to mám vydržetNejraději bych ho viděla hnedka
jj, no to znám.
Jenže ty už jsi tam aspoň byla, já tam jdu poprvý zítra.
![]()
Hanynko gratuluju…s tou ms jsme na tom stejně-vždycky jsem to měla šíleně nepravidelně
no já u holčičky co máme ještě 2 týdny po očekávané menstruaci nic…a až pak vylezly 2 čárky…jsem fakt zvědavá ve kterém jsem…
Berete někdo nějáké vitamíny?
J8 jsem taky měla první slaboulinkou čárečku tři dny po očekávané MS
Já beru Calibrum proplan (je to pro plánování a 1.trimestr) Přeju Ti hodně štěstíčka ![]()
Tak Calibrum babyplan beru taky…v prvním těhu jsem pila nápoj pro těhotné od Hipp a taky super.
já jsem měla pozitivní test asi až pět dní po „očekávané“ ms… já beru kyselinu listouvou-na tom dr.trvá jinak nic…