Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4649
2.5.11 11:06

Hanynko, gratuluji Ti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.5.11 11:11

Děkuji…vy už jste všichni byli na gyndě? Já už se taky těším. Počítám, že už jsem možná tak v 7.-8. týdnu, tak už tam půjde vidět i srdíčko snad…:o)…uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.5.11 11:17

Přidávám se ke gratulantům. ;)
Jaktože jsi to zjistila tak pozdě? To jsi netestila dřív, jak my všechny tady ty nedočkavky? :D Nesledovala ses, jestli máš citlivá prsa? :D Promiň, ale já jsem se pozorovala strašně, až jsem se bála, že to mám vsugerované. :D
Já ještě na gyndě nebyla, tam jdu za 24 hodin. :D Zítra v 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
2.5.11 11:19

Janie, tak to na tebe budu myslet. Holky, já jsem dnes podle MS 7+0, na kontrolu jdu až 17., snad už tam bude :srdce: Nemůžu se dočkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.5.11 11:21

Já myslím, že 17. už tam jistě srdíčko bude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.5.11 11:22

Jo, sledovala, ale prsa mám citlivé a nateklé pokaždé pár dní před menstruací i bříško mě pobolívá pár dní před menstruací, špatně mi nebylo a ani jsem nehubla tak jako u prvního dítěte, takže jsem pořád čekala že už to prostě příjde a když už jsem začínala být v tomhle stavu týden a menstruace pořád nikde tak jsem si začala už říkat, že by se něco dělo a tak jsem koupila test a ono opravdu děje…hlavně my už s přítelem nepoužíváme cca 2 roky žádnou antikoncepci a říkali jsme si když to příjde tak to příjde…a ono furt nic…no a teď už jsem tomu ani nevěřila, byla jsem skeptická a ono to přišlo!!!Právě proto tak pozdě, protože jsem vždycky lítala každý den s těhu testama a nic a během 2-3 dnů jsem dostala menstruaci a teď jse si říkala, stejně ji zas dostanu a nedostala a doufám že dalších 9 měsíců nedostanu… :o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
2.5.11 11:26

Jenie, jenže jak to mám vydržet :lol: Nejraději bych ho viděla hnedka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
2.5.11 11:28

ahoj holky…tak dnes jsme 7+6tt letí to letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.5.11 11:29

Tak to je skvělé. Jsem ráda vždy za každé //. ;)
Já jsem těhotná poprvé, takže já se sledovala.
Prve mi bylo vše, citlivá prsa a bolest v podbřišku. Mívám to jen dva dny před MS, ale měla jsem to týden. A až mě mělo být moooc špatně, tak nic. :D
Ale TT negativní i v den očekávané MS. Ale už další den slabounké //. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
2.5.11 11:30
cunklik píše:
Jenie, jenže jak to mám vydržet :lol: Nejraději bych ho viděla hnedka :lol:

jj, no to znám. :D Jenže ty už jsi tam aspoň byla, já tam jdu poprvý zítra. ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
2.5.11 11:31

Hanynko gratuluju…s tou ms jsme na tom stejně-vždycky jsem to měla šíleně nepravidelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.5.11 11:33

no já u holčičky co máme ještě 2 týdny po očekávané menstruaci nic…a až pak vylezly 2 čárky…jsem fakt zvědavá ve kterém jsem…
Berete někdo nějáké vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
2.5.11 11:35

J8 jsem taky měla první slaboulinkou čárečku tři dny po očekávané MS :-) Já beru Calibrum proplan (je to pro plánování a 1.trimestr) Přeju Ti hodně štěstíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.5.11 11:36

Tak Calibrum babyplan beru taky…v prvním těhu jsem pila nápoj pro těhotné od Hipp a taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
2.5.11 11:37

já jsem měla pozitivní test asi až pět dní po „očekávané“ ms… já beru kyselinu listouvou-na tom dr.trvá jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí