Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2038
28.4.11 19:58

Holky holky,tak my bydlení naštěstí řešit nemusíme, máme sice nájemní být,ale už konečně plně vybavený a zařízený,takže se bude utrácet jen za miminko..ale tu vanu vám závidím,máme doma sprchu,takže na vanu si chodím přes ulici k mámě,když to na mě přijde :lol: :lol:
Návrhy na jména zhruba máme, přejeme si moc holčičku-to by byla Klárka,ale tuším,že to bude stejně zase kluk-asi Jeníček,ale to bych musela přítele ještě zpracovat,protože trochu protestuje :-P
Jo a Jenie,nezoufej-to,že se ti nic nechce je přece taky těhotenský vrtoch a můžeš si to dovolit..mě teď většinu dne zabaví synátorek,ale takové chvilky většinou vyplňuju koukáním na zábavné seriály a filmy,mám jich už postahovaných mraky.Naproti postele máme PC a má docela velký monitor,takže vždycky zalezu pod peřinu a koukám jako na telku :lol: ..A nebo procházkujeme, zajdem do cukrárny nebo na kole do přírody (to už teda musím začít omezovat)..
A toho doktora máš už opravdu za pár a všichni se těšíme,že si přidáš i tu svou fotečku tady do sbírky,aspoň bude všechno dobře vidět!
Jinak,u nás to ví jen moje máma a pár jejich kamarádek a přítel samozřejmě,vzdálenějším známým to ani nijak oznamovat nebudu,jen nejbližším..
A z chlapů si nic nedělejte,ten můj to měl u prvního zrovna tak,možná ještě horší,vůbec se k tomu neuměl postavit, porod ho jen ještě víc vyděsil a trvalo mu,než se srovnal,ale už je to ok a teď je to mnohem lepší-pořád se vyptává co a jak,pusinkuje bříško,někdy i maže,tak snad mu to zůstane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
28.4.11 20:14

Tééééda vy jste toho nakecaly :mrgreen: Já jdu k mudrovi 4.5. a mám docela strach :think: Minule nám to nedopadlo tak snad to teď vyjde. Pracovní název máme Albertek :lol: a ten muj chlap je hodně opatrnej se těšit, ani se mu nedivím. Jen se vždycky zeptá, jestli Albertek nezlobí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
28.4.11 20:38

Já se tam taky vždycky nemůžu dočkat a pak se bojím :-) Ale věřím, že uslyšíme jen samé dobré zprávy :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
28.4.11 20:50

teda vy jste toho nakrafaly!! ja tu mela dneska materskou skolku, hlidala jsem odpo 2 kamaradkam deti a myslela jsem, ze me klepne.. :lol: heh, a to jsem chtela 3 deti, no asi to prehodnotim.. 8-)

jinak zdravim nove prichozi, krasne se to tu rozrusta!

k mudrovi jdu zitra, konecne jsem se dovolala.. ma tam novou sestricku, ktera nestiha a proto nezveda telefony.. zajimave reseni :jazyk:
jo a muj mudr. dava tehotenskou prukazku nekdy v 10tt, kdyz dela i krevni testy.

jinak chlap i u male city nejak neprojevoval, ale jak se narodila tak se vse zmenilo. a tohle tehotenstvi ho taky nebere. od te doby, co jsem zjistila, ze jsem tehotna, to nejak neresi.. ani o tom nemluvime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
28.4.11 21:38

Ahoj vsichni!

Nestacim koukat, jak to tu jede. :palec:
Vitam novacky, gratuluji k dobrym vysledkum. Fotka super. :srdce:

Fram - chapu. :mavam: Vcera vecer jsme hlidali 3 deti chlapovo sestry + tam chvili byla kamaradka nejstarsi - byl to hukot. Bylo to hezky, ale byla jsem docela rada, ze je to jen na omezenou dobu a mohla jsem se vratit do naseho ticheho a uklizeneho bytu. :jazyk: :mrgreen:
Chlap je ma zitra na cely den (tedy jen 2). Tak jsem docela rada, ze musim do prace a on si to uzije sam. :andel: :mrgreen:

Bydleni bychom resit nemuseli, bydlime v krasne velikem byte na super miste, ale chlap ted prisel s tim, ze dite nutne potrebuje zahradu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
28.4.11 21:40
jaaaanina píše:
Pracovní název máme Albertek :lol: a ten muj chlap je hodně opatrnej se těšit, ani se mu nedivím. Jen se vždycky zeptá, jestli Albertek nezlobí.....

Jee Alberta bych chtela. Jako fakt. 8-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.4.11 21:43

Já taky nestíhám dočíst. Děti mně dávají zabrat. Poli dnes byla nějaká ukňouraná a protivná. Tobík unavený. A já taky. :zed: Jdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 05:36

Ahojky Holky.
Konečně pááááteeeek!!!!!!!! :dance:
Ohledně toho, že se mi nic nechce a že si to můžu dovolit, protože je to těhotenský vrtoch je sice asi pravda, ale na druhou stranu nechci být ukňouraná a otravná těhule. :D
Na jednu stranu chci být co nejvíc vpohodě. Na druhou stranu ale chci, aby manžel pochopil, že prostě přeci jen je to opravdu jiný stav a že prostě neovlivním to, že je mi špatně nebo nemůžu dělat všechno.
Chtěla bych, aby si mě hýčkal. Trochu možná jako moje mamka. To je furt, to nedělej, tohle nedělej, ať si neublížíš atd… :oops:
Naposledy manžel cosik nahodil, že bych mohla kopat jámu na přípojky k baráku. 8-o Jsem vytřeštila oči a než jsem stačila něco říct, tak zasáhla moje mamka a řekla, ať mě to ani nenapadne, že jsme dítě chtěli a jestli takto o něj chceme přijít.
Manžel zmlkl a pak jen prohodil, že si dělal legraci. Ale bůhví, co je na tom pravdy. :evil: On je totiž zvyklý, že já zastanu veškerou potřebnou práci, kterou zvládnu, ale teď se takových činností bojím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
29.4.11 07:25

tak to já si na rozmazlování nemůžu stěžovat…rozmazlují mě všichni-nejvíc teda mamka a přítel…mamka ta mě už teď obskakuje jako bych měla týden před porodem :-D a kdyby mohla,tak za mě chodí i na záchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 07:28

:D Mě maminka taky rozmazluje. Ale manžel se k tomu moc nemá. Trochu mě to mrzí, protože v něm nevidím tu správnou oporu. :D
Chtěla bych, aby byl ze mě „posraný“ a furt se ptal, jestli něco nechci, nemám na něco chuť… a tak. :D
Ale to by mi pak taky možná lezlo krkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 07:42

Ještě si musím postěžovat na mou sestru.
Včera se mě ptala, jak mi je. říkala jsem, že je mi trochu blbě a že bych pořád jen spala.
Prve říkala, že jako OK a pak začla, že její kamarádka až do 8. měsíce přibrala jen 7 kilo a že chodila až do toho 8. měsíce na procházky a plavat… atd. Už ani nevím, co všechno ještě říkala.
Tak nevím, jestli jsem opravdu takový lenoch nebo ne. Ale trochu mě to na sestru zamrzelo.
Přinejmenším, že bych jí to přála si vyzkoušet. Sestře je 31 let a nikdy děti nechtěla a nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.4.11 07:42

Ahoj holky :-) moc ráda se k Vám přidám. V úterý 26.4. jsem na testu našla krásné // jsem nesmírně šťastná, jen to nechci zakřiknout. Loni v září jsem bohužel potratila v prvním trimestru :-( Podle MS jsem si termín spočítala na konec prosince, tak snad to tentokrát vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
29.4.11 07:45
amma píše:
Ahoj holky :-) moc ráda se k Vám přidám. V úterý 26.4. jsem na testu našla krásné // jsem nesmírně šťastná, jen to nechci zakřiknout. Loni v září jsem bohužel potratila v prvním trimestru :-( Podle MS jsem si termín spočítala na konec prosince, tak snad to tentokrát vyjde.

Ahojky, vítám tě tu.
Tak to je skvělé!!! Gratuluji ke //. ;)
Držím pěstičky, ať to vyjde a jste zdraví a spokojení. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.4.11 07:50

Díky, já Vám všem taky přeji těhulkování se šťastným koncem :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit