Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj vespolek, ja se sice bohuzel nepridam (jen nostalgicky nakukuju, neb muj lonsky jezisek spinka prave vedle v postylce), chci Vam poprat krasne pohodove tehulkovani! Strasne to utika a na nevolnosti ci jine neprijemnosti clovek rychle zapomene! Tak se drzte!
Tak to máš svůj dáreček už v postýlce Jééééééé ![]()
Tak to věřím, že u tebe v práci měli radost
, ale co rodina je základ státu ne? ![]()
určitě-co si myslí v práci mi je úplně jedno-prý to tam jde od desíti k pěti,takže není o co stát…
Ahojky,tak už jsme zpátky a pan doktor říkal,že ukázkové těhu, vše jak má být,viděla jsem jak už miminku ťuká srdíčko a dostali jsme těhotenskou průkazku.Podle UTZ odpovídáme 6+1,ale žádný TP mi zatím nestanovil,to asi až příště..Za 3 týdny jdeme na genetiku..
Holky já jsem taaak šťastná!!Fotečku samozřejmě přikládám!
Holky,já jen takovou malou vsuvku-je tu apel od holek ze skupiny " Prosinčátka 2011 ", je jich tam málo,tak se kdyžtak přidejte,jestli chcete,za chvíli nás už bude spoustu,tak je fajn o sobě vědět a podpořit se ![]()
NikisKoh píše:
já jsem těh.průkazku ještě nedostala…![]()
to je divný
Já u prvního tak brzo taky ne,teď mám jiného mudr. a sestřička říkala,že když si je Dr. jistý,tak dává hned..ale mám z ní takový super pocit-už si člověk připadá tak důležitě
![]()
Taky jsem průkazku dostala hnedka při první návštěvě, bylo to 5t+4, taky jsem se divila,ale byla jsem ráda!!!!
Gratuluji ![]()
Tak mě návštěva gynek čeká zítra, jsem z toho hodně nervozní, ale průkazku už bych teda taky chtěla
myslíte, že mi ji dají 7+0? Tak zítra o půl osmé na mě myslete, ať je vše jak má být ![]()
jinak skymaggie moc gratuluju
![]()