Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2038
27.4.11 11:54

Tak já jsem díkybohu špatnou zkušenost s těhu neměla,tak snad to nepřijde teď,mám z toho docela strach,moje mamina potratila 2krát po sobě,jednou dokonce až ve 24tt,no radši nemyslet..
Dám aspoň fotečku své testovací plejády,další už asi přibývat nebudou-možná dneska jen tak pro jistotu před kontrolou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
27.4.11 11:55
nicky88 píše:
Holky, později udělám nějakou tabulku, aby bylo vidět jako je kdo daleko, ju :D

joo,super nápad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
27.4.11 11:59

skymaggie téééda ty krásně sílí :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: a víc už nebudou! Ten poslední je jasnej! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
27.4.11 12:01
nicky88 píše:
skymaggie téééda ty krásně sílí :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: a víc už nebudou! Ten poslední je jasnej! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Že?ten byl úplně parádní,testovací čárka naběhla dřív než ta kontrolní..no hlavně aby neslábly..bojim bojim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
27.4.11 12:06

Neboj, nebudou slábnout. Proč by to dělaly, že jo. ;)
můžu ti říct, ať nestresuješ a stejně vím, že se člověk bojí.
To je jako, když ti řeknou, ať nemyslíš na to, že se snažíte o dítě, že se to pak nepovede… Známe, že jo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
27.4.11 18:06
kaa13 píše:
Zítra ji sem hodím, snad to tentokrát všechno dobře dopadne. Koukala jsem, že jsme se tady sešly skoro všechny s nějakou špatnou zkušeností. Já měla mít původně TP 27.5.11, ale když to má být miminko pod stromeček, tak to snad dobře dopadnou musí, no ne? :hug:
Bibi ty jsi to vydržela až do 9tt s kontrolou, to tě obdivuju, já už tam letím po druhé :oops:

Vydržela minulé těhu zkončilo právě v 8tt tak jsem dřív nechtěla abych se nenavnadila a pak zas byla zklamaná.zatim to je snad nadějný je mi pořád na :poblion: a když se každé 2 hodky nenajím je mi špatně.Ale už se docela těšim v uterý se uvidí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
27.4.11 18:25

A přidám foto testíků :-) Tak tyhle jsou dělané 4 dny před očekávanou MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
27.4.11 18:28

A ještě jedny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
27.4.11 19:52

jee, take vitam dalsi prosincove prirustky a preju krasne a bezproblemove tehotneni!
a teda holky, nadherne testiky!!! :potlesk:
heh a ja se uz 2 dny nemuzu na gyndu dovolat, toz teda nevim, kdy tam pujdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
27.4.11 19:54

Odpo jsem byla s dětmi na procházce. Hrozně mně vadí rozkvetlé šeříky, zvedá se mi z nich žaludek. Blbý je, že ho máme na zahradě přímo u pískoviště. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
27.4.11 19:56

jaj, tak to je blbe.. :-?
seriky mi nastesti nevadi, ale pocurana plina a kdyz mlade kaka, no to trpim.. nastesti mi zatim neni blivno, ale teda pocit nic moc.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
27.4.11 20:00

krásný testíky… :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
27.4.11 22:02
skymaggie píše:
Kristanka píše:
Ahoj holky, taky je vám tak špatně? 8-o :jazyk: Včera jsem musela zůstat doma a vybrat si dovolenou. Teď sedím v práci a je mi všelijak :oops: navíc jsem dostala strach z listeriozy, protože jsem si v pondělí v restauraci pochutnala na brynzových haluškách a včera si přečetla, že v brynze může být listerioza, nevím co dělat. :think:
Kristanko,já bych zvracela na každým kroku,přitom mám chutě,to je hrozná kombinace..
Listeriózy se vůbec neboj,to bys hned musela přemýšlet nad toxoplazmózou a dalšíma..já to první těhu taky dost řešila a teď,když mi zrovna není úplně na :poblion: ,tak jím všecko..Však bryndza je myslím pasterizovaný sýr ne?to by mělo být v pohodě,neboj..

skymaggie, já už mám pocit, že plaším ze všeho, pozítří jdu na gyndu, tak se poradím a nejradši bych se nechala vypsat aspoň na dobu, co je mi zle, připadám si, jako bych měla mořskou nemoc :poblion: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
27.4.11 22:02

zdravím a vítám všechny nováčky a jinak holky, krásné testíky :wink: :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
28.4.11 07:02

Ahojik Holky,
co dnes nového? Vypadá to na hezký, slunečný den.
Včera mi bylo celý den blbě, tak jsem nakoupila lízátka proti nevolnosti a je to lepší.
Dnes se mi po ránu nechtělo ani zvracet. A to jsem nepojedla ani hned, jak jsem vstala.
Jen v noci jsem se budila a musela jsem spát opět s poslštářem v objetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí