Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já jsem díkybohu špatnou zkušenost s těhu neměla,tak snad to nepřijde teď,mám z toho docela strach,moje mamina potratila 2krát po sobě,jednou dokonce až ve 24tt,no radši nemyslet..
Dám aspoň fotečku své testovací plejády,další už asi přibývat nebudou-možná dneska jen tak pro jistotu před kontrolou..
nicky88 píše:
Holky, později udělám nějakou tabulku, aby bylo vidět jako je kdo daleko, ju
joo,super nápad!
skymaggie téééda ty krásně sílí
a víc už nebudou! Ten poslední je jasnej!
![]()
nicky88 píše:Že?ten byl úplně parádní,testovací čárka naběhla dřív než ta kontrolní..no hlavně aby neslábly..bojim bojim
skymaggie téééda ty krásně sílí![]()
![]()
![]()
a víc už nebudou! Ten poslední je jasnej!
![]()
![]()
Neboj, nebudou slábnout. Proč by to dělaly, že jo. ![]()
můžu ti říct, ať nestresuješ a stejně vím, že se člověk bojí.
To je jako, když ti řeknou, ať nemyslíš na to, že se snažíte o dítě, že se to pak nepovede… Známe, že jo. ![]()
kaa13 píše:
Zítra ji sem hodím, snad to tentokrát všechno dobře dopadne. Koukala jsem, že jsme se tady sešly skoro všechny s nějakou špatnou zkušeností. Já měla mít původně TP 27.5.11, ale když to má být miminko pod stromeček, tak to snad dobře dopadnou musí, no ne?
Bibi ty jsi to vydržela až do 9tt s kontrolou, to tě obdivuju, já už tam letím po druhé
Vydržela minulé těhu zkončilo právě v 8tt tak jsem dřív nechtěla abych se nenavnadila a pak zas byla zklamaná.zatim to je snad nadějný je mi pořád na
a když se každé 2 hodky nenajím je mi špatně.Ale už se docela těšim v uterý se uvidí. ![]()
A přidám foto testíků
Tak tyhle jsou dělané 4 dny před očekávanou MS.
jee, take vitam dalsi prosincove prirustky a preju krasne a bezproblemove tehotneni!
a teda holky, nadherne testiky!!! ![]()
heh a ja se uz 2 dny nemuzu na gyndu dovolat, toz teda nevim, kdy tam pujdu ![]()
Odpo jsem byla s dětmi na procházce. Hrozně mně vadí rozkvetlé šeříky, zvedá se mi z nich žaludek. Blbý je, že ho máme na zahradě přímo u pískoviště.
![]()
jaj, tak to je blbe.. ![]()
seriky mi nastesti nevadi, ale pocurana plina a kdyz mlade kaka, no to trpim.. nastesti mi zatim neni blivno, ale teda pocit nic moc.. ![]()
skymaggie píše:Kristanka píše:Kristanko,já bych zvracela na každým kroku,přitom mám chutě,to je hrozná kombinace..
Ahoj holky, taky je vám tak špatně?![]()
Včera jsem musela zůstat doma a vybrat si dovolenou. Teď sedím v práci a je mi všelijak
navíc jsem dostala strach z listeriozy, protože jsem si v pondělí v restauraci pochutnala na brynzových haluškách a včera si přečetla, že v brynze může být listerioza, nevím co dělat.
Listeriózy se vůbec neboj,to bys hned musela přemýšlet nad toxoplazmózou a dalšíma..já to první těhu taky dost řešila a teď,když mi zrovna není úplně na,tak jím všecko..Však bryndza je myslím pasterizovaný sýr ne?to by mělo být v pohodě,neboj..
skymaggie, já už mám pocit, že plaším ze všeho, pozítří jdu na gyndu, tak se poradím a nejradši bych se nechala vypsat aspoň na dobu, co je mi zle, připadám si, jako bych měla mořskou nemoc
![]()
zdravím a vítám všechny nováčky a jinak holky, krásné testíky
![]()
Ahojik Holky,
co dnes nového? Vypadá to na hezký, slunečný den.
Včera mi bylo celý den blbě, tak jsem nakoupila lízátka proti nevolnosti a je to lepší.
Dnes se mi po ránu nechtělo ani zvracet. A to jsem nepojedla ani hned, jak jsem vstala.
Jen v noci jsem se budila a musela jsem spát opět s poslštářem v objetí.