Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2038
28.4.11 07:38

Dobré ránko těhulky,
tak já mám dneska den D, v 11:15 mi držte palečky,dám vám vědět,jak se vrátíme.
Jo jinak-včera večer si se mnou hormony pěkně pohrávaly-během dvou hodin jsem dostávala neodolatelné chutě na: hrozen,kiwi,ananas, čerstvý kokos,kyselý koktejl, smažený kuřecí řízek,broskev a už radši dál nepokračuju..zato po probuzení :poblion: :poblion: :poblion: .O prvním těhu jsem ani nevěděla,tak teď si to užiju se vším všudy,jak se tak dívám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
28.4.11 07:48
skymaggie píše:
Dobré ránko těhulky,
tak já mám dneska den D, v 11:15 mi držte palečky,dám vám vědět,jak se vrátíme.
Jo jinak-včera večer si se mnou hormony pěkně pohrávaly-během dvou hodin jsem dostávala neodolatelné chutě na: hrozen,kiwi,ananas, čerstvý kokos,kyselý koktejl, smažený kuřecí řízek,broskev a už radši dál nepokračuju..zato po probuzení :poblion: :poblion: :poblion: .O prvním těhu jsem ani nevěděla,tak teď si to užiju se vším všudy,jak se tak dívám :nevim:

Ahojik.
No mě moc moc zajímá, co pak napíšeš po návštěvě. Jelikož jsme skoro stejně a jdu k doktorovi v úterý, tak by mě zajímalo, co mě tak zhruba čeká. …
Jsem napnutá jak struna.
Mě bylo moc blbě včera, ale chutě naštěstí nemám takové, jako ty. Já se ráda dobře najím, ale takové kombinace mě naštěstí prozatím nelákají. :D
ALe chlubila jsem se, jak je mi dobře a už jsem musela zblajznout jedno lízátko. Snědla jsem pletýnku a pak se mi udělalo špatně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
28.4.11 08:49

skymaggie držím pěstičky :kytka: :palec: Určo to dopadne výborně :pankac: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
28.4.11 08:57

Díky holky,dám vám určo vědět,už jsem jak struna a přemýšlím,jak se mám na ty dvě hodinky zabavit, asi půjdu něco poklidit.. :dance: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
28.4.11 09:11

No já bych taky asi poslední dvě hoďky přešlapovala. :D
Teď tu byl šéf a řešil nějaké volné kapacity pro pomoc jinému týmu. Ale jednalo by se o dlouhodobou a každoroční spolupráci zpracovávání dat. Aby to nedělali pokeždé jiní lidé, kteří by se museli pokaždé zaučovat. No a pak po hodině řešení zjistili, že jsem „volná“ i já.
No tak jsem řekla, že je mi to jedno, že to klidně budu pro ně zpracovávat.
Jen si říkám, co budou říkat, až mě zaučí, já jim to zpracuji a pak jim řeknu, že jsem těhotná. :D
Teď jim to ještě říkat nebudu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
28.4.11 09:47

Holky tak tohle bude krušný-mně je taaaak strašně špatně, kdybych měla co,tak okamžitě :poblion: :poblion: :poblion: ..fuj :-?

Jenie, a jako těhule bys tu práci dělat nemohla,třeba jako přivýdělek..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.11 09:48

Ahoj holky, doufám, že se mi podaří přidat obrázek z utz. Srdíčko už krásně ťuká, mám velkou radost, akorát ten utz je strašně nekvalitní,nebylo vidět skoro nic :cert: Takže pokus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
28.4.11 09:50
kaa13 píše:
Ahoj holky, doufám, že se mi podaří přidat obrázek z utz. Srdíčko už krásně ťuká, mám velkou radost, akorát ten utz je strašně nekvalitní,nebylo vidět skoro nic :cert: Takže pokus :mrgreen:

Náhodou krásný,veliká gratulace..To je super,že se všem takhle daří a doufejme,že to všecky dotáhneme zdárně do konce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.4.11 09:52

Díky, taky doufám, to budou dáreky pod stromeček :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
28.4.11 09:58

No uvidíme, jestli by si mě nechtěli nakupovat při mateřské. Snad ano. :) Přeci jen jsem tu už 5. rokem a mám smlouvu na neurčito, tak se nemusím bát, že by na mě zanevřeli. ;)
Já myslím, že fotečka s ultrazvukem je super. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
28.4.11 10:37

Krásná fotečka, já jdu až v pátek ale příští, chci už slyšet srdíčko :-))
TP mám 9.12. takže pěkný dáreček. Špatně mi vůbec neni a tak doufám, že taky nebude, nebo snad mám ještě čekat? Už máte vidět třeba pupík větší nebo tak? Já jen prsa, ale ty jsou :-)) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
28.4.11 10:43

NiKisKoh

Ajojky, ty už máš neschopenku, jééé. Chci taky, pač nechci už dojíždět každý den 80km busem do práce :cry: :roll: Tak jak na to, mám to říct narovinu, nebo že mi je zle, to mi ale neni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
28.4.11 10:48

já mám neschopenku,protože mám rizikový…ale při prvním těh.jsem taky měla neschopenku-řekla jsem,že mi je špatně a dr. mi to hned napsala a stejně tto nebylo nic platný,že jsem byla doma a šetřila se,protože to stejně nedopadlo dobře…

kaa13 krásná fotečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
28.4.11 10:50

jinak mě je taky špatně,ale zatím to není tak hrozný,ale pororuju,že se to každý den stupňuje víc s víc… závidím těm,kr´terým pomáhají ty lízátka-mě z nich bylo ještě víc zle…ale zase mi pomáhá zmrzlina-nejlepší je taková ta vodová zmrzlina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
28.4.11 10:52
NikisKoh píše:
jinak mě je taky špatně,ale zatím to není tak hrozný,ale pororuju,že se to každý den stupňuje víc s víc… závidím těm,kr´terým pomáhají ty lízátka-mě z nich bylo ještě víc zle…ale zase mi pomáhá zmrzlina-nejlepší je taková ta vodová zmrzlina

Jéje, to mě nenapadlo. Taky bych si dala vodovou zmrzlinu. :D Možná bych si ji dala raději, než ty lízátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí