Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko těhulky,
tak já mám dneska den D, v 11:15 mi držte palečky,dám vám vědět,jak se vrátíme.
Jo jinak-včera večer si se mnou hormony pěkně pohrávaly-během dvou hodin jsem dostávala neodolatelné chutě na: hrozen,kiwi,ananas, čerstvý kokos,kyselý koktejl, smažený kuřecí řízek,broskev a už radši dál nepokračuju..zato po probuzení
.O prvním těhu jsem ani nevěděla,tak teď si to užiju se vším všudy,jak se tak dívám ![]()
skymaggie píše:
Dobré ránko těhulky,
tak já mám dneska den D, v 11:15 mi držte palečky,dám vám vědět,jak se vrátíme.
Jo jinak-včera večer si se mnou hormony pěkně pohrávaly-během dvou hodin jsem dostávala neodolatelné chutě na: hrozen,kiwi,ananas, čerstvý kokos,kyselý koktejl, smažený kuřecí řízek,broskev a už radši dál nepokračuju..zato po probuzení![]()
![]()
.O prvním těhu jsem ani nevěděla,tak teď si to užiju se vším všudy,jak se tak dívám
Ahojik.
No mě moc moc zajímá, co pak napíšeš po návštěvě. Jelikož jsme skoro stejně a jdu k doktorovi v úterý, tak by mě zajímalo, co mě tak zhruba čeká. …
Jsem napnutá jak struna.
Mě bylo moc blbě včera, ale chutě naštěstí nemám takové, jako ty. Já se ráda dobře najím, ale takové kombinace mě naštěstí prozatím nelákají. ![]()
ALe chlubila jsem se, jak je mi dobře a už jsem musela zblajznout jedno lízátko. Snědla jsem pletýnku a pak se mi udělalo špatně. ![]()
Díky holky,dám vám určo vědět,už jsem jak struna a přemýšlím,jak se mám na ty dvě hodinky zabavit, asi půjdu něco poklidit..
![]()
No já bych taky asi poslední dvě hoďky přešlapovala. ![]()
Teď tu byl šéf a řešil nějaké volné kapacity pro pomoc jinému týmu. Ale jednalo by se o dlouhodobou a každoroční spolupráci zpracovávání dat. Aby to nedělali pokeždé jiní lidé, kteří by se museli pokaždé zaučovat. No a pak po hodině řešení zjistili, že jsem „volná“ i já.
No tak jsem řekla, že je mi to jedno, že to klidně budu pro ně zpracovávat.
Jen si říkám, co budou říkat, až mě zaučí, já jim to zpracuji a pak jim řeknu, že jsem těhotná. ![]()
Teď jim to ještě říkat nebudu. ![]()
Holky tak tohle bude krušný-mně je taaaak strašně špatně, kdybych měla co,tak okamžitě
..fuj ![]()
Jenie, a jako těhule bys tu práci dělat nemohla,třeba jako přivýdělek..?
Ahoj holky, doufám, že se mi podaří přidat obrázek z utz. Srdíčko už krásně ťuká, mám velkou radost, akorát ten utz je strašně nekvalitní,nebylo vidět skoro nic
Takže pokus ![]()
kaa13 píše:
Ahoj holky, doufám, že se mi podaří přidat obrázek z utz. Srdíčko už krásně ťuká, mám velkou radost, akorát ten utz je strašně nekvalitní,nebylo vidět skoro nicTakže pokus
Náhodou krásný,veliká gratulace..To je super,že se všem takhle daří a doufejme,že to všecky dotáhneme zdárně do konce! ![]()
No uvidíme, jestli by si mě nechtěli nakupovat při mateřské. Snad ano.
Přeci jen jsem tu už 5. rokem a mám smlouvu na neurčito, tak se nemusím bát, že by na mě zanevřeli. ![]()
Já myslím, že fotečka s ultrazvukem je super. ![]()
Krásná fotečka, já jdu až v pátek ale příští, chci už slyšet srdíčko ![]()
TP mám 9.12. takže pěkný dáreček. Špatně mi vůbec neni a tak doufám, že taky nebude, nebo snad mám ještě čekat? Už máte vidět třeba pupík větší nebo tak? Já jen prsa, ale ty jsou
![]()
Ajojky, ty už máš neschopenku, jééé. Chci taky, pač nechci už dojíždět každý den 80km busem do práce
Tak jak na to, mám to říct narovinu, nebo že mi je zle, to mi ale neni ![]()
já mám neschopenku,protože mám rizikový…ale při prvním těh.jsem taky měla neschopenku-řekla jsem,že mi je špatně a dr. mi to hned napsala a stejně tto nebylo nic platný,že jsem byla doma a šetřila se,protože to stejně nedopadlo dobře…
kaa13 krásná fotečka…
jinak mě je taky špatně,ale zatím to není tak hrozný,ale pororuju,že se to každý den stupňuje víc s víc… závidím těm,kr´terým pomáhají ty lízátka-mě z nich bylo ještě víc zle…ale zase mi pomáhá zmrzlina-nejlepší je taková ta vodová zmrzlina
NikisKoh píše:
jinak mě je taky špatně,ale zatím to není tak hrozný,ale pororuju,že se to každý den stupňuje víc s víc… závidím těm,kr´terým pomáhají ty lízátka-mě z nich bylo ještě víc zle…ale zase mi pomáhá zmrzlina-nejlepší je taková ta vodová zmrzlina
Jéje, to mě nenapadlo. Taky bych si dala vodovou zmrzlinu.
Možná bych si ji dala raději, než ty lízátka.