Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3775
11.5.11 10:04

Ahojky :mavam: No maca je zrovna mám takový pocit zrovna na konci listopadu :wink: :wink: Ale stejně no, to víš, může to být rozdíl víc jak čtyřech týdnů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já třeba budu mít termín podle MS 1.12. a podle UTZ to bude konec listopadu :wink: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
11.5.11 10:11

jj, no to jo… ale i tak, rozdíl je tak opravdu velký.. I když vím, že stejně ještě 14 dní sem a tam se to může hýbat… ;)

Příspěvek upraven 11.05.11 v 11:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
11.5.11 10:13
Janie Bast píše:
jj, no to jo… ale i tak, rozdíl je tak opravdu velký.. I když vím, že stejně ještě 14 dní sem a tam se to může hýbat… ;)

jj, to je pravda.. 14dní sem a 14dní tam :wink: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
11.5.11 10:16

Nicky - super. Takhle jsem spokojena, to se mi libi. :wink:

Termin sem termin tam - mimina si stejne udelaji, co budou chtit. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
11.5.11 10:17

Paráda Nicky :potlesk: To jsem zvědavá,jak to nakonec dopadne.Já měla první porod přesně o 2 týdny dřív,tak uvidíme..Budu ráda,když nebudu muset trávit Vánoce a svátky v nemocnici,ale to se nedá nijak extra ovlivnit.
Janie,teď jsi na konci a třeba porodíš jako jedna z prvních,co my víme :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
11.5.11 10:19

Ahoj holky :kytka:
Nicky, to je bezva práce! :dance: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
11.5.11 10:21
skymaggie píše:
Paráda Nicky :potlesk: To jsem zvědavá,jak to nakonec dopadne.Já měla první porod přesně o 2 týdny dřív,tak uvidíme..Budu ráda,když nebudu muset trávit Vánoce a svátky v nemocnici,ale to se nedá nijak extra ovlivnit.
Janie,teď jsi na konci a třeba porodíš jako jedna z prvních,co my víme :nevim: :-)

nebo taky až v lednu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
11.5.11 10:28
Janie Bast píše:
skymaggie píše:
Janie,teď jsi na konci a třeba porodíš jako jedna z prvních,co my víme :nevim: :-)
nebo taky až v lednu. :D

Hlavně ať jsou miminka zdravá,to je hlavní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
11.5.11 10:29

Holky děkuju :oops: :hug: :hug:

Jak říkám, když Vám gyndr upraví termín nebo budete chtít něco změnit, tak písněte :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
11.5.11 11:12

Ahojky holky, tak ještě dva dny a jdu na neschopenku, pak si budu moct dát i ty muškáty do truhlíku na balkon, jako tady holky :mrgreen:

Dneska jsem využila i TP, potřebovala jsem sednou v bude (na 1,5h cesty), tak jsem jí ukázala takovému fešákovi, koukal na mě tedy jako z jara ale pak pochopil. Sice pupek žádná ještě neni,ale pustil mě :mrgreen: , jsme v 10tt užžžž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
11.5.11 11:16
dasena píše:
Ahojky holky, tak ještě dva dny a jdu na neschopenku, pak si budu moct dát i ty muškáty do truhlíku na balkon, jako tady holky :mrgreen:Dneska jsem využila i TP, potřebovala jsem sednou v bude (na 1,5h cesty), tak jsem jí ukázala takovému fešákovi, koukal na mě tedy jako z jara ale pak pochopil. Sice pupek žádná ještě neni,ale pustil mě :mrgreen: , jsme v 10tt užžžž

Jéje, to je hezký. Mě by nenapadlo ji někomu ukázat, aby mě pustil sednout, ale je to asi dobrý nápad. No bohužel, já bych se asi styděla, protože ty lidi nechápou, že když nemáš pupík, že ti je třebas špatně nebo tak. Já kolikrát mám pocity na omdlení a teda nic příjemného.
Lidi si myslí, že jsi těhotná až máš pupík obří velikosti. :D Pak teprve máš nárok na to, aby ti něco bylo a bylo odpuštěno pracovat a stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
11.5.11 11:20

Jojo, tak ymi bylo trapně, nemám tohle ráda, ale když jsem si říkala, stát takovou dobu, bych nezvládla a mladý kluk seděl předemnou :lol: nic jiného mě nenapadlo :lol: doporučuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
11.5.11 11:24
dasena píše:
Jojo, tak ymi bylo trapně, nemám tohle ráda, ale když jsem si říkala, stát takovou dobu, bych nezvládla a mladý kluk seděl předemnou :lol: nic jiného mě nenapadlo :lol: doporučuji…
:) Hezké… No já doporučení využiju, až budu mít TP. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
11.5.11 11:27

9.12.2011

Ahoj děvčata,

ani jsem se nestihla zeptat, zda se můžu přidat do Vaší skupiny prosinčátek…, koukám, že ty diskuze tady letí tak rychle :-)

Mějte se. Jája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
11.5.11 11:27

J0, to je dobrý nápad :-P Já se těším, že už jí snad v úterý také dostanu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...