Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
No maca je zrovna mám takový pocit zrovna na konci listopadu
Ale stejně no, to víš, může to být rozdíl víc jak čtyřech týdnů
Já třeba budu mít termín podle MS 1.12. a podle UTZ to bude konec listopadu
![]()
jj, no to jo… ale i tak, rozdíl je tak opravdu velký.. I když vím, že stejně ještě 14 dní sem a tam se to může hýbat… ![]()
Příspěvek upraven 11.05.11 v 11:49
Janie Bast píše:
jj, no to jo… ale i tak, rozdíl je tak opravdu velký.. I když vím, že stejně ještě 14 dní sem a tam se to může hýbat…
jj, to je pravda.. 14dní sem a 14dní tam
![]()
Nicky - super. Takhle jsem spokojena, to se mi libi. ![]()
Termin sem termin tam - mimina si stejne udelaji, co budou chtit. ![]()
Paráda Nicky
To jsem zvědavá,jak to nakonec dopadne.Já měla první porod přesně o 2 týdny dřív,tak uvidíme..Budu ráda,když nebudu muset trávit Vánoce a svátky v nemocnici,ale to se nedá nijak extra ovlivnit.
Janie,teď jsi na konci a třeba porodíš jako jedna z prvních,co my víme
![]()
skymaggie píše:
Paráda NickyTo jsem zvědavá,jak to nakonec dopadne.Já měla první porod přesně o 2 týdny dřív,tak uvidíme..Budu ráda,když nebudu muset trávit Vánoce a svátky v nemocnici,ale to se nedá nijak extra ovlivnit.
Janie,teď jsi na konci a třeba porodíš jako jedna z prvních,co my víme![]()
nebo taky až v lednu. ![]()
Janie Bast píše:skymaggie píše:nebo taky až v lednu.
Paráda NickyTo jsem zvědavá,jak to nakonec dopadne.Já měla první porod přesně o 2 týdny dřív,tak uvidíme..Budu ráda,když nebudu muset trávit Vánoce a svátky v nemocnici,ale to se nedá nijak extra ovlivnit.
Janie,teď jsi na konci a třeba porodíš jako jedna z prvních,co my víme![]()
Hlavně ať jsou miminka zdravá,to je hlavní ![]()
Holky děkuju
![]()
Jak říkám, když Vám gyndr upraví termín nebo budete chtít něco změnit, tak písněte
![]()
Ahojky holky, tak ještě dva dny a jdu na neschopenku, pak si budu moct dát i ty muškáty do truhlíku na balkon, jako tady holky ![]()
Dneska jsem využila i TP, potřebovala jsem sednou v bude (na 1,5h cesty), tak jsem jí ukázala takovému fešákovi, koukal na mě tedy jako z jara ale pak pochopil. Sice pupek žádná ještě neni,ale pustil mě
, jsme v 10tt užžžž
dasena píše:
Ahojky holky, tak ještě dva dny a jdu na neschopenku, pak si budu moct dát i ty muškáty do truhlíku na balkon, jako tady holkyDneska jsem využila i TP, potřebovala jsem sednou v bude (na 1,5h cesty), tak jsem jí ukázala takovému fešákovi, koukal na mě tedy jako z jara ale pak pochopil. Sice pupek žádná ještě neni,ale pustil mě
, jsme v 10tt užžžž
Jéje, to je hezký. Mě by nenapadlo ji někomu ukázat, aby mě pustil sednout, ale je to asi dobrý nápad. No bohužel, já bych se asi styděla, protože ty lidi nechápou, že když nemáš pupík, že ti je třebas špatně nebo tak. Já kolikrát mám pocity na omdlení a teda nic příjemného.
Lidi si myslí, že jsi těhotná až máš pupík obří velikosti.
Pak teprve máš nárok na to, aby ti něco bylo a bylo odpuštěno pracovat a stát…
Jojo, tak ymi bylo trapně, nemám tohle ráda, ale když jsem si říkala, stát takovou dobu, bych nezvládla a mladý kluk seděl předemnou
nic jiného mě nenapadlo
doporučuji…
dasena píše:
Jojo, tak ymi bylo trapně, nemám tohle ráda, ale když jsem si říkala, stát takovou dobu, bych nezvládla a mladý kluk seděl předemnounic jiného mě nenapadlo
doporučuji…
Ahoj děvčata,
ani jsem se nestihla zeptat, zda se můžu přidat do Vaší skupiny prosinčátek…, koukám, že ty diskuze tady letí tak rychle ![]()
Mějte se. Jája
J0, to je dobrý nápad
Já se těším, že už jí snad v úterý také dostanu ![]()