Poradna duly
Jana Čurdová
Určitě bude
Musíme těm našim silákům věřit ![]()
amma píše:
cunklik: díky - taky brzo uvidíšjá jsem loni v srpnu potratila v 8tt tak jsem teď byla nesmírně šťastná … jen doufám, že to bude dobrý až do konce.
Holky krasny baracky a zahradky mate. ![]()
Chlap se ted taky zacal divat po domkach. Ale nevim nevim. S touhle lokalitou, kde bydlime bychom se oba loucili opravdu tezko a navic tady se skoro nic neprodava, a kdyz tak bud jen hrozne drahy vilky, nebo baraky min. pro 3 rodiny (ze bych si tam nastehovala nase kvuli hlidani???
).
Ahojik Holky.
Moooooc pěkný baráčky a zahrádečky. Snad ten náš domeček dopadne podobně. Jen ten bazén… ten se nám tam stejně nevleze…
Ale je krásnej. ![]()
Jinak já teď poslední 3 dny jsem spala asi tak po pěti až šesti hodinách denně, což je při momentální únavě fakt záhul.
Dnes budeme na domečku snad kratší dobu. Jsem fakt úplně kantáre.
V práci nám budou měnit okna, tak zítra mám dovo a pojedeme na Floria Věžky na kytičky. V pátek máme „poradu v terénu“ a v pondělí máme v plánu práci na doma…
To je kauf…
Ahojky holky! ![]()
Vy jste mi neodpověděly, jestli chcete na první stránku ten přehled?????
![]()
nicky88 píše:
Ahojky holky!Vy jste mi neodpověděly, jestli chcete na první stránku ten přehled?????
![]()
![]()
Já jsem teda pro! ![]()
Achdarek píše:
Ahojky, já mám špatnou zprávu, na dnešní kontola dopadla špatně, zamklé těhotenství, zítra jdu na revizi.tak se mějte krásně a ať všem vše dobře dopadne.
je mi to moc líto
![]()
Holky tak tady ten náš zakletý obývák.Nevím,jestli jste to četly,psala jsem,že mi nepřirostl k srdci a že nevím,jak ho zútulnit,protože je to velikánská místnost,tak uvítám vaše nápady.Jo a fotky jsou to hrozně nekvalitní,dodělává nám foťák ![]()
Ahoj Dáši,
tak já mám úplně stejný termín
Akorát že nejsem bez komplikací (loni samovolný potrat 7. týden) a teď na neschopnosti kvůli hematomu, tak ležím, sedím na zahrádce a relaxuju - z práce jsem musela odejít ze dne na den, takhle jsem si to neplánovala, ale snad bude vše v pořádku.
V pátek jdu na kontrolu, tak snad nás čekají jen samá pozitiva!!! ![]()
Jak jsi na tom Ty? Všechno v pohodě? Ještě jsem nestihla dočíst celou tuhle 60 stránkovou diskuzi ![]()
Hezký den, Jája ![]()
Ahoj holky Nicky88, já mám taky zájem, pochopila jsem, že má psát jen ten kdo tam být nechce, tak jsem nic nepsala.
Tady je dneska tak krásně, úplně mě to nabíjí. A co vy, jak se vám daří??
Ahoj vsichni!
Nicky - ja tedy moc na tyhle seznamky nejsem, ale nevadi mi to. ![]()
Sky - na obyvacek mrknu az doma, treba me neco napadne. Jen tak na prvni pohled by to podle me chtelo nejak opticky predelit a udelat tam jakoby 2 cast/zakouti. Snad chapes, co myslim. ![]()
Tak holky! Je to ten první příspěvek v diskuzi… je to jen takový obyč..... orientační!!! zatím jsem tam dala všechny co jsem věděla! Když bude chtít někdo přidat, nebo změnit, tak samozřejmě písněte! Já tam mám zatím podle MS i podle UTZ a až mi upřesní podle toho UTZ tak tam nechám jen ten, ten je prý přesnější! Tak pište, když něco budete chtít juuuu
![]()
nicky88 píše:
Tak holky! Je to ten první příspěvek v diskuzi… je to jen takový obyč..... orientační!!! zatím jsem tam dala všechny co jsem věděla! Když bude chtít někdo přidat, nebo změnit, tak samozřejmě písněte! Já tam mám zatím podle MS i podle UTZ a až mi upřesní podle toho UTZ tak tam nechám jen ten, ten je prý přesnější! Tak pište, když něco budete chtít juuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahojik Nicky. Díky za metříky, je to super vidět. Stejně je to zvláštní, když vidím, jak mimísky čekáme všechny v prosinci a já jsem teprve v 7. týsnu a manca už v 12., trochu závidím, že jsem až na konci. ![]()