Poradna duly
Jana Čurdová
Hanynka píše:
Ahoj holky, dneska jsem byla na kontrole…podle doktora je mimčo zase o týden větší a už viděl i bušit srdíčko, ale zaboha nemohl zaostřit miminko, prostě se nám nechce ukázat! Příští týden jdu opět na kontrolu, tak už snad půjde vidět i mimi…
Gratuluji k ![]()
jééé holky, já už chci taky takovou pěknou fotečku a ten náš zlobivec/zlobivka se nechce fotit!
Ahoj,
nic se neděje, ta korespondence mezi Vámi plyne tak rychle, že je jednoduché něco přehlédnout…
Já už jsem zase tak minimálně hodinu, hodinu a půl vzhůru, radši se ráno nedívám ani na hodinky ![]()
Taky nemůžete vůbec v noci spát?
, a to nespím ani přes den. Tohle by se mi dřív nestalo
Jak jsem teď doma, tak nemám žádný výdej energie, tak se mi ani nechce…
Už se nemůžu dočkat zítřejší kontroly, snad bude vše v pořádku ![]()
Tak hezké ráno!!!
Ahojky ![]()
Vítej Jarmillik
určitě se mimi udrží až do konce..já taky říkám, že mám bojovníka..taky jsem špinila, chtěli mě poslat na čištění, ale mimi nakonec rostl a doufám, že stále roste, i když mám fakt hrozný strach..už aby bylo úterý..holky co všechno vám dělají v tý poradně?Já jdu prý do poradny..to je normální prohlídka?
Dobré ráno
s tím spaním no každé těhu je jiné ted hnípu krásně,minulé těhu jsem probděla pomalu celou noc.A taky navím co to je ta poradna jaký je rozdíl.
Holky vaříte?já normálně jo ale poslední měsíc vubec
dělá se mi špatně.
Ahoj, a do jaký jdeš poradny? Já zatím byla jsem jednou u svého gynekologa a 2 x na pohotovosti v noci, a zítra zase ke svému gynekologovi…
Zítra už bych měla mít konec 10. týdne, tak že už by mě taky někam poslal?
Holky a co znamená ten screening?
Taky jsem byla 2× u doktora a 2× u sestry na krev.jinak jdu v pondělí na sreening.to ti vezmou krev i udělá ultrazvuk a pak ještě jdeš v 13tt daj se ty hodnoty dohromady maj na to nějaký přístroj a už v ranném stádiu jsou schopný říct zda muže mít mimi Daunuv nebe Edvordsuv syndrom.A platí se to 1000.koukni na net tam to popisujou podrobně.
Dobré ránko,ahoj Jájo,taky jsem tě ještě nestačila pozdravit,bojuješ statečně,určitě to všecko dobře dopadne!
Ohledně té poradny,já myslím,že jiné je to v tom,že si vždycky doneseš moč,možná nějaké odběry krve, vážení, měření tlaku,atd.A třeba u nás jsou tyhle poradny pro těhotné vždycky v pondělky,takže už teď vím,že budu chodit pokaždé nějaké pondělí,pokud teda budu jinak bez problémů.Zrovna teďka v pondělí mě čeká první poradna..
A s tím spaním to mám teda přesně naopak,kdyby to šlo,tak spím celé dny.. ![]()
Holky,s tím vařením,včera jsme dostali od maminy špenát a jen jsem to ucítila,tak bylo hned
.Tak jsem se v 6 večer rozhodla udělat svíčkovou
.No,v 10 bylo hotové jídlo i já,ale povedlo se a dneska nemusím vařit nic.
Odpoledne jdeme s malým k zápisu do školky,tak jsem zvědavá,jestli ho vůbec vezmou..
Ahojky do těhotěnský poradny
takhle mi to řekla sestřička a dala mi nádobku na moč
a asi mi budou brát krev, protože říkala ať přijdu na lačno..
Já jsem ten screening v 1. trimestru zkoušela zadat na net a nic moc mi to nenašlo..prosim tě v kolikátém týdnu se chodí a to jdeš někam jinam než ke svému gynekologovi?
Ahojky holky ![]()
Jarmilik1 vítám tě mezi námi
a už jsi na seznamu
![]()
Andrejko,mám žádanku do Kolína muj Mudr to nedělá to ti vše řekne.tak mám napsáno že první sreening. vyšetření 10-12tt krev a Ultrazvuk pak 13-14tt jen ultrezvuk.
Ahoj holky, ráda bych se přidala ![]()
Podle posledního UZ mám TP 20.12., podle MS 16.12., tak uvidíme, kdy se to vyklube ![]()