Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9073
11.5.11 20:29
Hanynka píše:
Ahoj holky, dneska jsem byla na kontrole…podle doktora je mimčo zase o týden větší a už viděl i bušit srdíčko, ale zaboha nemohl zaostřit miminko, prostě se nám nechce ukázat! Příští týden jdu opět na kontrolu, tak už snad půjde vidět i mimi… :roll:

Gratuluji k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.5.11 20:31

jééé holky, já už chci taky takovou pěknou fotečku a ten náš zlobivec/zlobivka se nechce fotit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
11.5.11 20:47

Ahoj Bibi :mavam: Jsem se od rána divila kde tě mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.5.11 06:48

9.12.2011

Ahoj,

nic se neděje, ta korespondence mezi Vámi plyne tak rychle, že je jednoduché něco přehlédnout…

Já už jsem zase tak minimálně hodinu, hodinu a půl vzhůru, radši se ráno nedívám ani na hodinky :-)

Taky nemůžete vůbec v noci spát? :-), a to nespím ani přes den. Tohle by se mi dřív nestalo :-) Jak jsem teď doma, tak nemám žádný výdej energie, tak se mi ani nechce…

Už se nemůžu dočkat zítřejší kontroly, snad bude vše v pořádku :-)

Tak hezké ráno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
12.5.11 07:23

Ahojky :-D
Vítej Jarmillik :lol: určitě se mimi udrží až do konce..já taky říkám, že mám bojovníka..taky jsem špinila, chtěli mě poslat na čištění, ale mimi nakonec rostl a doufám, že stále roste, i když mám fakt hrozný strach..už aby bylo úterý..holky co všechno vám dělají v tý poradně?Já jdu prý do poradny..to je normální prohlídka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.5.11 07:41

Dobré ráno :mavam: s tím spaním no každé těhu je jiné ted hnípu krásně,minulé těhu jsem probděla pomalu celou noc.A taky navím co to je ta poradna jaký je rozdíl. :think: Holky vaříte?já normálně jo ale poslední měsíc vubec :oops: dělá se mi špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.5.11 08:26

Ahoj, a do jaký jdeš poradny? Já zatím byla jsem jednou u svého gynekologa a 2 x na pohotovosti v noci, a zítra zase ke svému gynekologovi…

Zítra už bych měla mít konec 10. týdne, tak že už by mě taky někam poslal?

Holky a co znamená ten screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.5.11 08:45

Taky jsem byla 2× u doktora a 2× u sestry na krev.jinak jdu v pondělí na sreening.to ti vezmou krev i udělá ultrazvuk a pak ještě jdeš v 13tt daj se ty hodnoty dohromady maj na to nějaký přístroj a už v ranném stádiu jsou schopný říct zda muže mít mimi Daunuv nebe Edvordsuv syndrom.A platí se to 1000.koukni na net tam to popisujou podrobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.5.11 09:22

Dobré ránko,ahoj Jájo,taky jsem tě ještě nestačila pozdravit,bojuješ statečně,určitě to všecko dobře dopadne!
Ohledně té poradny,já myslím,že jiné je to v tom,že si vždycky doneseš moč,možná nějaké odběry krve, vážení, měření tlaku,atd.A třeba u nás jsou tyhle poradny pro těhotné vždycky v pondělky,takže už teď vím,že budu chodit pokaždé nějaké pondělí,pokud teda budu jinak bez problémů.Zrovna teďka v pondělí mě čeká první poradna..
A s tím spaním to mám teda přesně naopak,kdyby to šlo,tak spím celé dny.. :-x

Holky,s tím vařením,včera jsme dostali od maminy špenát a jen jsem to ucítila,tak bylo hned :poblion: :poblion: .Tak jsem se v 6 večer rozhodla udělat svíčkovou :lol: :lol: .No,v 10 bylo hotové jídlo i já,ale povedlo se a dneska nemusím vařit nic.
Odpoledne jdeme s malým k zápisu do školky,tak jsem zvědavá,jestli ho vůbec vezmou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
12.5.11 09:23

Ahojky do těhotěnský poradny :lol: takhle mi to řekla sestřička a dala mi nádobku na moč :lol: a asi mi budou brát krev, protože říkala ať přijdu na lačno..
Já jsem ten screening v 1. trimestru zkoušela zadat na net a nic moc mi to nenašlo..prosim tě v kolikátém týdnu se chodí a to jdeš někam jinam než ke svému gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
12.5.11 09:36

Ahojky holky :kytka:

Jarmilik1 vítám tě mezi námi :kytka: a už jsi na seznamu :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.5.11 09:39

Andrejko,mám žádanku do Kolína muj Mudr to nedělá to ti vše řekne.tak mám napsáno že první sreening. vyšetření 10-12tt krev a Ultrazvuk pak 13-14tt jen ultrezvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
12.5.11 10:04

Ahoj holky, ráda bych se přidala :)
Podle posledního UZ mám TP 20.12., podle MS 16.12., tak uvidíme, kdy se to vyklube :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.5.11 10:15

Ahoj holky :mavam: Medova :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.5.11 10:15

Vítej Medova :mavam: