Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
690
12.5.11 17:55

janie-moc mě to mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.5.11 17:58

Ahoj Janie,taky jsem minulé těhu tohle měla ale uvidíš za nedlouho budeš zas těhulka a bude vše v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.5.11 18:10

Janie,cože??? 8-o 8-o .To bych teda nečekala,je to smutný.Vždyť ti ani nic nebylo,ne?Nebo jsi měla tušení?
Hlavně se opatruj,asi ještě nenastal ten správný čas,ale příště to už vyjde,uvidíš. :andel:
Holky,já z toho začínám mít nějaký strach,pořád takové smutné zprávy,ach jo :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
12.5.11 18:13

ahoj všem,

dovolila bych si se k vám taky vetřít, kdyby vám to nevadilo :-)
jsem po dvou potratech, na první kontrole to ale vypadalo zatím nadějně - TP mám podle utz 21.12., na další kontrolu jdu v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.5.11 18:14
skymaggie píše:
Janie,cože??? 8-o 8-o .To bych teda nečekala,je to smutný.Vždyť ti ani nic nebylo,ne?Nebo jsi měla tušení?
Hlavně se opatruj,asi ještě nenastal ten správný čas,ale příště to už vyjde,uvidíš. :andel:
Holky,já z toho začínám mít nějaký strach,pořád takové smutné zprávy,ach jo :cry: :cry:

Jsem taky pořád jako na trní mě minule mdr v nemocnici říkal že ZT končí každé 8 těhu.to je hodně. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.5.11 18:27
Bibi11 píše:
skymaggie píše:
Holky,já z toho začínám mít nějaký strach,pořád takové smutné zprávy,ach jo :cry: :cry:
Jsem taky pořád jako na trní mě minule mdr v nemocnici říkal že ZT končí každé 8 těhu.to je hodně. :-?

No neblázni 8-o 8-o .Jako já jsem docela i ráda,že je mi tak blbě,nevolnosti jsou prý způsobené růstem hcg hormonu,takže to by bylo dobrý.Ale člověk stejně nikdy neví,moje mamina měla mě jako první a pak dva potraty, z toho jeden ve 26tt a nezachránili,takže já budu jako na trní asi celou dobu! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.5.11 18:29

Ahoj Neli,ahoj Kauree,vítáme a hodně štěstíčka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
12.5.11 18:30

holky, já taky začínám mít strach,já už bych se asi šla oběsit… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.5.11 18:31

Niki a kdy jdeš na kontrolu?A ty Bibi?jak už je tady toho hodně,tak si to nestíhám pamatovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.5.11 18:37

V pondělí jedu na sceening,mě už zas tak blbě není jako třeba v tom 8tt ale snad už jsem si tu smulu vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.5.11 18:53

Taky jdu v pondělí,ve 12:15hod,tak budu držet pěsti oběma!!a všem ostatním samozřejmě taky,ty smutné konce už snad nikoho nepotkají,kéž by! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
12.5.11 18:56

já jdu na kontrolu 23.5. chodím po dvou týdnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.5.11 19:06
skymaggie píše:
Taky jdu v pondělí,ve 12:15hod,tak budu držet pěsti oběma!!a všem ostatním samozřejmě taky,ty smutné konce už snad nikoho nepotkají,kéž by! :srdce:

My pojedem už ráno at to máme zasebou budu na tebe myslet at je vše v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
12.5.11 19:21

Janie - opravdu me to moc mrzi. :cry:
Drz se myslim na tebe. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.5.11 19:22

No tak aspoň že za pár dní už budeme mít za sebou první trimestr,ten je nejrizikovější.. :-?
Dneska jsem myslela,že se složím.Byli jsme s malým u toho zápisu do školky a to bych teda nepřála nikomu, 2!! hodiny STÁNÍ ve frontě na přímém slunci a nebylo úniku :evil: .Jen proto,aby nám pak paní v kanceláři během jedné minuty řekla,že si moc naděje dělat nemusíme.No jistě,dětí tam bylo asi milion a volných míst 13 :roll: ..Toto je fakt :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí