Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Janie,taky jsem minulé těhu tohle měla ale uvidíš za nedlouho budeš zas těhulka a bude vše v pořádku. ![]()
Janie,cože???
.To bych teda nečekala,je to smutný.Vždyť ti ani nic nebylo,ne?Nebo jsi měla tušení?
Hlavně se opatruj,asi ještě nenastal ten správný čas,ale příště to už vyjde,uvidíš. ![]()
Holky,já z toho začínám mít nějaký strach,pořád takové smutné zprávy,ach jo
![]()
ahoj všem,
dovolila bych si se k vám taky vetřít, kdyby vám to nevadilo ![]()
jsem po dvou potratech, na první kontrole to ale vypadalo zatím nadějně - TP mám podle utz 21.12., na další kontrolu jdu v pondělí.
skymaggie píše:
Janie,cože???![]()
.To bych teda nečekala,je to smutný.Vždyť ti ani nic nebylo,ne?Nebo jsi měla tušení?
Hlavně se opatruj,asi ještě nenastal ten správný čas,ale příště to už vyjde,uvidíš.
Holky,já z toho začínám mít nějaký strach,pořád takové smutné zprávy,ach jo![]()
Jsem taky pořád jako na trní mě minule mdr v nemocnici říkal že ZT končí každé 8 těhu.to je hodně. ![]()
Bibi11 píše:skymaggie píše:Jsem taky pořád jako na trní mě minule mdr v nemocnici říkal že ZT končí každé 8 těhu.to je hodně.
Janie,cože???![]()
Hlavně se opatruj,asi ještě nenastal ten správný čas,ale příště to už vyjde,uvidíš.
Holky,já z toho začínám mít nějaký strach,pořád takové smutné zprávy,ach jo![]()
No neblázni
.Jako já jsem docela i ráda,že je mi tak blbě,nevolnosti jsou prý způsobené růstem hcg hormonu,takže to by bylo dobrý.Ale člověk stejně nikdy neví,moje mamina měla mě jako první a pak dva potraty, z toho jeden ve 26tt a nezachránili,takže já budu jako na trní asi celou dobu! ![]()
holky, já taky začínám mít strach,já už bych se asi šla oběsit… ![]()
Niki a kdy jdeš na kontrolu?A ty Bibi?jak už je tady toho hodně,tak si to nestíhám pamatovat ![]()
V pondělí jedu na sceening,mě už zas tak blbě není jako třeba v tom 8tt ale snad už jsem si tu smulu vybrala.
Taky jdu v pondělí,ve 12:15hod,tak budu držet pěsti oběma!!a všem ostatním samozřejmě taky,ty smutné konce už snad nikoho nepotkají,kéž by! ![]()
skymaggie píše:
Taky jdu v pondělí,ve 12:15hod,tak budu držet pěsti oběma!!a všem ostatním samozřejmě taky,ty smutné konce už snad nikoho nepotkají,kéž by!
My pojedem už ráno at to máme zasebou budu na tebe myslet at je vše v pořádku. ![]()
No tak aspoň že za pár dní už budeme mít za sebou první trimestr,ten je nejrizikovější.. ![]()
Dneska jsem myslela,že se složím.Byli jsme s malým u toho zápisu do školky a to bych teda nepřála nikomu, 2!! hodiny STÁNÍ ve frontě na přímém slunci a nebylo úniku
.Jen proto,aby nám pak paní v kanceláři během jedné minuty řekla,že si moc naděje dělat nemusíme.No jistě,dětí tam bylo asi milion a volných míst 13
..Toto je fakt
![]()