Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2038
15.4.11 19:52
nicky88 píše:
Nebuj! :hug: Mimísek se zavrtává a píchání a tahání to doprovází! Nějak ti přece musí dávat najevo, že tam je a už nikam nepůjde, ne :?: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :huban: :huban:

Děkuju za podporu,snad je to tak,jak říkáš..Je to hrůza,jsem vystrašená víc než poprvé a pořád se hlídám..Tak třeba to bude vytoužená holčička, když už teď má takovou královskou péči.No,hlavně ať jsme všichni zdraví! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.4.11 20:15
fram píše:
Achdarek píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat.
Všem gratuluji k těhotenství.
hihi, ty i tu? tak to se budeme potkavat rovnou 2×.. :-D gratuluji!

Ahoj fram, ani jsem si v šicím klubu nevšimla metříku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
15.4.11 20:34
Achdarek píše:
fram píše:
Achdarek píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat.
Všem gratuluji k těhotenství.
hihi, ty i tu? tak to se budeme potkavat rovnou 2×.. :-D gratuluji!
Ahoj fram, ani jsem si v šicím klubu nevšimla metříku :oops:

se tam dole tak schovaval.. hele to je fajn ze te tu mam, bo me naucis sit latkove plinky :-N :-D ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
15.4.11 22:02

Vitam Achdarka. :-D
Moc hezky to pribyva. :wink:

O tom tahani dole v podbrisku jsem kdesi cetla, ze by to mely byt jakesi vazy (delohy???), kdyz tak me zkusenejsi matky opravte. Tak si myslim, ze by to melo byt OK.

Mne se dneska odpoledne po nekolika dnech vratil partner. Chteli jsme ji na veceri. Misto toho jsme oba v sedm vytuhli na gauci. Pred chvili jsme se vzbudili (ja prvni - hlady :mrgreen: ). Z vecere nic nebude, tak jsem ho vyslala, at aspon priveze jidlo z korejske restaurace. Prave odjel, tak tu zatim okusuju cheesecake. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
15.4.11 22:14

neprovokuj cheescakem! sakrys, mnaaam! :lol: :lol:
hihi, no mne se dneska taky vratil po dvou tydnech, ale hnedle me stihl naprdnout, ze bych ho zas poslala pryc.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
15.4.11 22:19

Fram - posli ho pro cheesecake. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
15.4.11 22:26

hihi, no nevim, jestli by ho ted nekde ulovil.. nastesti sel s malou do pelechu a je tu klid.. :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
16.4.11 09:21

taky mě pobolívá v podbříšku…prý to je od toho jak se miminko uhňizďuje a jak se roztahuje děloha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
16.4.11 14:47

Ahojky holky…taková diskrétní otázka…jak jste na tom s tulením?…mě se moc nechce a taky se trochu bojím :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
17.4.11 08:24
jaaaanina píše:
Ahojky holky…taková diskrétní otázka…jak jste na tom s tulením?…mě se moc nechce a taky se trochu bojím :oops: :think:

Taky mám strach, nee že by se mi vyloženě nechtělo, ale větší klid budu mít, až budu mít po návštěvě dr…Drahý je „naštěstí“ poslední dobou tak unavený z práce, že mu to omezení až tak nevadí.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
17.4.11 11:11
skymaggie píše:
jaaaanina píše:
Ahojky holky…taková diskrétní otázka…jak jste na tom s tulením?…mě se moc nechce a taky se trochu bojím :oops: :think:
Taky mám strach, nee že by se mi vyloženě nechtělo, ale větší klid budu mít, až budu mít po návštěvě dr…Drahý je „naštěstí“ poslední dobou tak unavený z práce, že mu to omezení až tak nevadí.. :wink:

já absolutně nemám chuť :srdce: :-D takže nic :oops:  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
17.4.11 16:08

já myslím,když to není nějaká divočina,tak by neměl být problém…ale jsem na tom stejně-taky vůbec nemám chuť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
17.4.11 16:29
nicky88 píše:
Ahojky holky :mavam: :mavam: :mavam:Teda, mě se vůbec neukazovali příspěvky!!!
Já mám termín podle MS 1.12. tak snad už na Vánoce budeme doma všichni tři … :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Brblos a nicky :mavam: taky mám termín dle ms 1.12.
Jak se cítíte?Je vám špatně zvracíte nebo tak něco?Nebolí vás podbřišek?Mě začal ode dneška docela pobolívat tak mám strach.Zalezla jsem domů ze zahrádky a budu odpočívat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.4.11 16:38

Ahoj budoucí mamulky
Jen sem nakukuji a chci popřát krásné těhulkování všem budoucím maminkám prosinčátek,my máme z předešlého prosinćového nadělení uzavřenou diskusi,takže už pomalinku řešíme přetáčení a první příkrmy,tak at´vám všem tady zdárně probíhá ta nejkrásnější etapa v životě a v prosinci ty nejhezčí dárečky atˇse vylodí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
17.4.11 19:11

jaaaani tak my mame zakaz.. :lol: ale hlavne kvuli tomu minulemu neuspechu. a pri prvnim tehotenstvi nam zase dr. naridil tuleni s ochranou v prvnim trimestru, ze by spermmonici mohli napachat vic skody nez uzitku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí