Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, já jsem unavená, až bych brečela. Chodím spát mezi 6-7 a vstávám ve 4.
Chtěla jsem se zeptat, ze dne na den mě dnes ráno přestaly bolet prsa, jsem z toho nervózní, stalo se vám to některé, že by přestaly bolet tak brzy? Za chvíli jdu na gyndu a z toho jsem nervózní ještě více, tak držte pěsti ![]()
Dobré ránko,tak i u nás je únava problém č.1.
Včera jsem uvařila, s malým jsme se najedli
a vytuhli skoro na tři hodinky
, horší byl večer,protože mně už se o půl 10 chtělo zase spát
a malýmu samozřejmě ne,protože byl přespaný,ale nakonec jsme to nějak zvládli a chrněli až do rána ![]()
Kristanko, u mě ta citlivost prsou taky ubývá,pak zase začne,atd..asi záleží jak se do těla vylívají hormony
..U dr. držíme palečky a dej vědět,jak to dopadlo!
kristanko me rano treba neboli a behem dne az trosku zacnou.. nejhorsi je to v noci, kdyz spim na brise.. ![]()
tak prejeme uspesnou kontrolu a at to tam na tebe poradne zablika!!
![]()
je tam váček
Paní doktorka mi řekla, že je ještě hodně brzy,ale vše se jeví v pořádku (což jsem potřebovala slyšet, protože jsem největší panika
)a mám přijít za čtrnáct dní na odběry a další ultrazvuk. Taky mi řekla, že klidně si můžu dvě dávy denně dát, hurá, tak si běžím uvařit.
Ale hlavně teď běžím do práce
Čtrnáct dní, to je doba, asi se do té doby ukoušu. ![]()
supeer,moc gratuluju,to jsou skvělé zprávy,takať miminko hezky vyroste za ty dva týdny.neboj,uteče to rychle ![]()
Kristanka píše:
je tam váček![]()
![]()
Paní doktorka mi řekla, že je ještě hodně brzy,ale vše se jeví v pořádku (což jsem potřebovala slyšet, protože jsem největší panika
)a mám přijít za čtrnáct dní na odběry a další ultrazvuk. Taky mi řekla, že klidně si můžu dvě dávy denně dát, hurá, tak si běžím uvařit.
Čtrnáct dní, to je doba, asi se do té doby ukoušu.
nicky88 píše:
Tak ti moooc gratuluju
A 14 dní, to uteče jako voda! Mě objednal za skoro 3 týdny a už to bude (19.4.) taky se strašně těším a zároveň mám strach, aby bylo vše v pořádku, jdu na potvrzení srdeční akce a navíc jsem v 8tt takžeuž být prostě musí a žádné že je ještě btzy neexistuje! Takže nervák jak blázen!
![]()
![]()
Kristanka píše:
je tam váček![]()
![]()
Nicky, dobře to dopadne a určitě bude
v pořádku
to už je jen čtyři dny a navíc víkend uteče jak voda
![]()
nicky88 píše:
Tak ti moooc gratuluju
A 14 dní, to uteče jako voda! Mě objednal za skoro 3 týdny a už to bude (19.4.) taky se strašně těším a zároveň mám strach, aby bylo vše v pořádku, jdu na potvrzení srdeční akce a navíc jsem v 8tt takžeuž být prostě musí a žádné že je ještě btzy neexistuje! Takže nervák jak blázen!
![]()
![]()
Kristanka píše:
je tam váček![]()
![]()
Nicky, dobře to dopadne a určitě bude
v pořádku
to už je jen čtyři dny a navíc víkend uteče jak voda
![]()
Holky, díky, myslím, že s vámi těch čtrnáct dní uteče šmahem. Jsem ráda, že na to nejsem sama a máme úplně stejné „starosti“
![]()
ahoj holky…všem vám moc gratuluju…já jsem včera taky zjistila,že budeme mít miminko…podle výpočtů jsem v 5tt a měli bysme se narodit 13.12.2011
NikisKoh píše:
ahoj holky…všem vám moc gratuluju…já jsem včera taky zjistila,že budeme mít miminko…podle výpočtů jsem v 5tt a měli bysme se narodit 13.12.2011
Ahojky gratuluju my 11.12.
Neznáme se z nějaké jiné diskuse ![]()
asi jo…čekání na nové snažení po potratu???já nepotratila ale po porodu v 28tt mi chlapeček zemřel,ale psala jsem tam