Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3595
15.4.11 07:21

Holky, já jsem unavená, až bych brečela. Chodím spát mezi 6-7 a vstávám ve 4. :-D Chtěla jsem se zeptat, ze dne na den mě dnes ráno přestaly bolet prsa, jsem z toho nervózní, stalo se vám to některé, že by přestaly bolet tak brzy? Za chvíli jdu na gyndu a z toho jsem nervózní ještě více, tak držte pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
15.4.11 08:22

Dobré ránko,tak i u nás je únava problém č.1.
Včera jsem uvařila, s malým jsme se najedli :potlesk: a vytuhli skoro na tři hodinky :pankac: , horší byl večer,protože mně už se o půl 10 chtělo zase spát :roll: a malýmu samozřejmě ne,protože byl přespaný,ale nakonec jsme to nějak zvládli a chrněli až do rána :wink:
Kristanko, u mě ta citlivost prsou taky ubývá,pak zase začne,atd..asi záleží jak se do těla vylívají hormony :nevim: ..U dr. držíme palečky a dej vědět,jak to dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
15.4.11 08:40

kristanko me rano treba neboli a behem dne az trosku zacnou.. nejhorsi je to v noci, kdyz spim na brise.. :lol:
tak prejeme uspesnou kontrolu a at to tam na tebe poradne zablika!! :srdce: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
15.4.11 09:02

Tak se holky hlásím od gyndy

je tam váček :srdce: :mrgreen: :pankac: Paní doktorka mi řekla, že je ještě hodně brzy,ale vše se jeví v pořádku (což jsem potřebovala slyšet, protože jsem největší panika :lol: )a mám přijít za čtrnáct dní na odběry a další ultrazvuk. Taky mi řekla, že klidně si můžu dvě dávy denně dát, hurá, tak si běžím uvařit. :wink: Ale hlavně teď běžím do práce :-D Čtrnáct dní, to je doba, asi se do té doby ukoušu. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
15.4.11 09:04

Oprava

dávy-kávy :mrgreen: a díky Vám moc za podporu :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
15.4.11 09:45

supeer,moc gratuluju,to jsou skvělé zprávy,takať miminko hezky vyroste za ty dva týdny.neboj,uteče to rychle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
15.4.11 11:32
Tak ti moooc gratuluju :kytka:
A 14 dní, to uteče jako voda! Mě objednal za skoro 3 týdny a už to bude (19.4.) taky se strašně těším a zároveň mám strach, aby bylo vše v pořádku, jdu na potvrzení srdeční akce a navíc jsem v 8tt takže :srdce: už být prostě musí a žádné že je ještě btzy neexistuje! Takže nervák jak blázen! :zed: :zed: :mrgreen:
Kristanka píše:
je tam váček :srdce: :mrgreen: :pankac: Paní doktorka mi řekla, že je ještě hodně brzy,ale vše se jeví v pořádku (což jsem potřebovala slyšet, protože jsem největší panika :lol: )a mám přijít za čtrnáct dní na odběry a další ultrazvuk. Taky mi řekla, že klidně si můžu dvě dávy denně dát, hurá, tak si běžím uvařit. :wink: Ale hlavně teď běžím do práce :-D Čtrnáct dní, to je doba, asi se do té doby ukoušu. :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
15.4.11 12:41
nicky88 píše:
A 14 dní, to uteče jako voda! Mě objednal za skoro 3 týdny a už to bude (19.4.) taky se strašně těším a zároveň mám strach, aby bylo vše v pořádku, jdu na potvrzení srdeční akce a navíc jsem v 8tt takže :srdce: už být prostě musí a žádné že je ještě btzy neexistuje! Takže nervák jak blázen! :zed: :zed: :mrgreen:
Kristanka píše:
je tam váček :srdce: :mrgreen: :pankac: Paní doktorka mi řekla, že je ještě hodně brzy,ale vše se jeví v pořádku (což jsem potřebovala slyšet, protože jsem největší panika :lol: )a mám přijít za čtrnáct dní na odběry a další ultrazvuk. Taky mi řekla, že klidně si můžu dvě dávy denně dát, hurá, tak si běžím uvařit. :wink: Ale hlavně teď běžím do práce :-D Čtrnáct dní, to je doba, asi se do té doby ukoušu. :-P

Nicky, dobře to dopadne a určitě bude :srdce: v pořádku :palec: to už je jen čtyři dny a navíc víkend uteče jak voda :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
15.4.11 12:42
nicky88 píše:
Kristanka píše:

Nicky, dobře to dopadne a určitě bude :srdce: v pořádku :palec: to už je jen čtyři dny a navíc víkend uteče jak voda :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
15.4.11 12:43

Holky, díky, myslím, že s vámi těch čtrnáct dní uteče šmahem. Jsem ráda, že na to nejsem sama a máme úplně stejné „starosti“ :mrgreen: :kytka: :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
15.4.11 12:45

ahoj holky…všem vám moc gratuluju…já jsem včera taky zjistila,že budeme mít miminko…podle výpočtů jsem v 5tt a měli bysme se narodit 13.12.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
15.4.11 13:01
NikisKoh píše:
ahoj holky…všem vám moc gratuluju…já jsem včera taky zjistila,že budeme mít miminko…podle výpočtů jsem v 5tt a měli bysme se narodit 13.12.2011

Ahojky gratuluju my 11.12. :hug: Neznáme se z nějaké jiné diskuse :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
15.4.11 13:14

asi jo…čekání na nové snažení po potratu???já nepotratila ale po porodu v 28tt mi chlapeček zemřel,ale psala jsem tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
15.4.11 13:18

Tak tím víc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
15.4.11 13:19

děkuju…ani nedokážu popsat,jak jsem šťastná