Poradna duly
Jana Čurdová
Já si myslim že je zbytečné tam jít brzo. ( myslim že už jsem to tu psala jestli ano tak se omlouvám že se opakuji). Já byla něco málo přes 4t a doktor mi dělal vnitřní uz vyvrátil těhotenství a dal vyvolávačku, když jsem šla podruhy tak mi při vyšetření řekl že těhotná nejsem že nemám nic zvětšeného a udělal zas vnitřní uz. Pak jenom řekl ajo už to vidím je to těhotenství odpovídající 6+2t a má
Takže zbytečně tam brzy nechdte nebo vás zklame jako mě
manca 1 píše:
Já si myslim že je zbytečné tam jít brzo. ( myslim že už jsem to tu psala jestli ano tak se omlouvám že se opakuji). Já byla něco málo přes 4t a doktor mi dělal vnitřní uz vyvrátil těhotenství a dal vyvolávačku, když jsem šla podruhy tak mi při vyšetření řekl že těhotná nejsem že nemám nic zvětšeného a udělal zas vnitřní uz. Pak jenom řekl ajo už to vidím je to těhotenství odpovídající 6+2t a má![]()
No právě,když tam půjdu,tak radši na jistotu,aby bylo hned jasno co a jak..Ta nejistota je nejhorší
JJ určitě , ale ze své zkušenosti si myslim že těhotná jsi určitě já měla po vynechání dokonce dva testy negativní za další tři dny tam byla druhá hodně slabá skoro neviditelná a silný se mi ukázali vlastně až když mi píchl tu vyvolávačku ![]()
skymaggie píše:manca 1 píše:No právě,když tam půjdu,tak radši na jistotu,aby bylo hned jasno co a jak..Ta nejistota je nejhorší
Já si myslim že je zbytečné tam jít brzo. ( myslim že už jsem to tu psala jestli ano tak se omlouvám že se opakuji). Já byla něco málo přes 4t a doktor mi dělal vnitřní uz vyvrátil těhotenství a dal vyvolávačku, když jsem šla podruhy tak mi při vyšetření řekl že těhotná nejsem že nemám nic zvětšeného a udělal zas vnitřní uz. Pak jenom řekl ajo už to vidím je to těhotenství odpovídající 6+2t a má![]()
jaaaanina píše:
Když se nenajím, tak je mi
Ahoj Jani,
jdu jenom pozdravit, chodila jsi k nám do červencových miminek a MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC GRATULUJU k miminku a držím palce, ať je všechno v pořádku ![]()
Jani,
taky ti chci moc pogratulovat a moc drzim palce, at to tentokrat dopadne
a vsem ostatnim tehulkam taky ![]()
manca1 ja cekam 2., ale 3 deti bych urco chtela. jen nevim, kam je dame ![]()
blbe mi nastesti jeste neni, minule mi zaclo byt az nekdy v 9.tydnu, coz byla relativne pohoda.. ted jsem ale dooost citliva na puchy a nejhorsi je, kdyz se mala vykaka, to myslim, ze se vyvratim..
![]()
Jani, taky jsem z červenec 2011
pamatuji si tě ještě ze začátku naší diskuze
mám obrovskou radost že jsi opět těhulka a věř mi, teď už bude všechno v pořádku !!!!!
opatrujte se všechny tady a věřte že z vás v prosinci budou nádherný maminky
![]()
KacaT píše:jaaaanina píše:Ahoj Jani,
Když se nenajím, tak je mi
jdu jenom pozdravit, chodila jsi k nám do červencových miminek a MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC GRATULUJU k miminku a držím palce, ať je všechno v pořádku
Kačko díky
vdyť Já se k vám ještě občas kouknu a fandím těm vašim pupíkum ![]()
Teda holky z červencových miminek, normálně jste mě rozbrečely
Jste zlatý, děkuju ![]()
Nairol píše:
Ahoj, muzu se k vam taky pridat?Termin mam take 1.12.
vitej! a krasne datum vam vyslo! ![]()
Diky za privitani. ![]()
Datum hezke, jestli dobre pocitam, tak jsem uz tady 3. se stejnym terminem.
jaaaanina píše:
Ahojky holky, taky jen nakukuju. Podle MS termín 11.12. Taky nám to posledně nedopadlo…v 10tt ZT. Ale tentokrá nám to všem určitě vyjde
Ahoj Jani, objevila tě tu Kačul, moc gratuluju k těhu
, zdraví Romča z červencových miminek ![]()
Dobré ráno holky, tak dnešní testík naprosto ukázkově pozitivní. Jen mám zrovna asi období, kdy bych normálně dostala MS a začal mě trochu pobolívat podbříšek,nebo spíš mi v něm občas tak dloubne.Mám velký strach,tak doufám, že se nic neděje
![]()