Poradna duly
Jana Čurdová
Holky musím se pochlubit i tím dnešním testíkem, mám z toho takovou radost,když jsem ještě nebyla u dr.,tak tohle je aspoň takový důkaz,že vývoj pokračuje ![]()
parada, krasne ti sili! ![]()
ja si testik delala zatim jen jeden, nekdy minuly ctvrtek.. ani nemam dalsi doma ![]()
zítra na mě myslete, budu 5+0 a poprvé na gyndu.
Jsem zvědavá a hodně nervózní, tak snad bude vše ok. Chtěla jsem se zeptat, dnes mi začas výtok, máte ho taky? Myslím takový tekutý bílý.
![]()
skymaggie píše:
Holky musím se pochlubit i tím dnešním testíkem, mám z toho takovou radost,když jsem ještě nebyla u dr.,tak tohle je aspoň takový důkaz,že vývoj pokračuje
no krásně ti sílí čárečka, gratuluju
![]()
fram píše:
parada, krasne ti sili!
ja si testik delala zatim jen jeden, nekdy minuly ctvrtek.. ani nemam dalsi doma
To máš teda výdrž, já to mám jako závislost ![]()
Kristanka píše:
zítra na mě myslete, budu 5+0 a poprvé na gyndu.![]()
![]()
Jsem zvědavá a hodně nervózní, tak snad bude vše ok. Chtěla jsem se zeptat, dnes mi začas výtok, máte ho taky? Myslím takový tekutý bílý.
![]()
Budeme ti držet
a jestli už tam tvuj dr. něco uvidí,tak si zajdu pomalu asi taky..
Ten výtok je normální, pokud tě to nesvědí a nepálí,staví se hlenová zátka..já ho mám kolem čípku taky..spíš mě trochu znepokojuje,že je ten čípek pořád takový malinko pootevřený,ale u druhorodiček to tak prý bývá,tak snad ok..nechci do toho nijak vrtat,abych si ještě neublížila ![]()
skymaggie píše:fram píše:To máš teda výdrž, já to mám jako závislost
parada, krasne ti sili!
ja si testik delala zatim jen jeden, nekdy minuly ctvrtek.. ani nemam dalsi doma
no s malou jsem testila ob den.. to jsem jich mela taky hafo. ale ted vim, ze tehotna jsem, tak na to prdim.
fram píše:skymaggie píše:no s malou jsem testila ob den.. to jsem jich mela taky hafo. ale ted vim, ze tehotna jsem, tak na to prdim.fram píše:
parada, krasne ti sili!
ja si testik delala zatim jen jeden, nekdy minuly ctvrtek.. ani nemam dalsi domaNo prostě pohodářka..
To máš teda výdrž, já to mám jako závislostJá sem spíš mnohem vynervovanější teď..ale zítra se možná ovládnu a poslední testík co mám doma nechám až na víkend..
Ahojik holky chtěla jsem jen popřát Jaaaannnine k těhu!
Jsem také z červencových miminek! Ať vám to všem vyjde.....držím palečky
![]()
Holky vy jedete s tema testama. ![]()
Kdyz mi doslo, ze bych asi mohla byt tehotna, tak jsem vyplenila drogerii a delala si 4 najednou, kazdy jina znacka.
Ale uz jsou davno v kosi.
jaaaanina koukam, ze tu mas cely fanklub
tentokrat to urco uz vyjde do zdarneho konce s uzlickem v naruci! ![]()
skymaggie ja to ted uz beru tak nejak v pohode.. uz jeden poklad doma mam, tak uz to tolik neprozivam. zatim
![]()
heh a dneska jsem byla cely den hotova.. hodila jsem si poledniho slofika s malou a odpoledne jsem mela kondicni jizdy a myslela jsem, ze za tim volantem usnu
no uz se tesim, az to prejde. ale je fakt, ze to aspon znamena, ze je vse v poradku.
No tím „fanklubem“ mě holky moc překvapily,
až jsem brečela dojetím
jsou zlatý.
A testíkum…já jsem testila vlastně 3×, jednou na apríla a to byl sněhobílý test
, pak asi po 6 dnech a to tam byla hezká čárka a pak za další 3dni na tu hezky silnou čárku
. A únava…
spala bych pořád, ale musím předstírat pracovní proces
Už se těším na víkend ![]()
Jaaani - je to moc hezky, ze na tebe holky nezapomnely. ![]()
Unava - taky jsem KO. A predstirat pracovni proces me znacne vysiluje. Takze sotva prijdu z prace, vytuhnu na gauci, ovsem o pulnoci jsem pak vzhuru. ![]()
Obdivuji vsechny, ktere maji doma dite/deti, ze cely den preklepou v poradku. ![]()