Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2038
14.4.11 11:47

Holky musím se pochlubit i tím dnešním testíkem, mám z toho takovou radost,když jsem ještě nebyla u dr.,tak tohle je aspoň takový důkaz,že vývoj pokračuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
14.4.11 11:57

parada, krasne ti sili! :potlesk:
ja si testik delala zatim jen jeden, nekdy minuly ctvrtek.. ani nemam dalsi doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
14.4.11 11:59

Ahoj holky

zítra na mě myslete, budu 5+0 a poprvé na gyndu. :dance: :oops: :think: Jsem zvědavá a hodně nervózní, tak snad bude vše ok. Chtěla jsem se zeptat, dnes mi začas výtok, máte ho taky? Myslím takový tekutý bílý. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
14.4.11 12:00
skymaggie píše:
Holky musím se pochlubit i tím dnešním testíkem, mám z toho takovou radost,když jsem ještě nebyla u dr.,tak tohle je aspoň takový důkaz,že vývoj pokračuje :srdce:

no krásně ti sílí čárečka, gratuluju :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
14.4.11 12:18

skymaggie :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.4.11 13:25
fram píše:
ja si testik delala zatim jen jeden, nekdy minuly ctvrtek.. ani nemam dalsi doma :lol:

To máš teda výdrž, já to mám jako závislost :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.4.11 13:27
Kristanka píše:
zítra na mě myslete, budu 5+0 a poprvé na gyndu. :dance: :oops: :think: Jsem zvědavá a hodně nervózní, tak snad bude vše ok. Chtěla jsem se zeptat, dnes mi začas výtok, máte ho taky? Myslím takový tekutý bílý. :kytka: :pankac:

Budeme ti držet :palec: :palec: a jestli už tam tvuj dr. něco uvidí,tak si zajdu pomalu asi taky..
Ten výtok je normální, pokud tě to nesvědí a nepálí,staví se hlenová zátka..já ho mám kolem čípku taky..spíš mě trochu znepokojuje,že je ten čípek pořád takový malinko pootevřený,ale u druhorodiček to tak prý bývá,tak snad ok..nechci do toho nijak vrtat,abych si ještě neublížila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
14.4.11 13:48
skymaggie píše:
fram píše:
ja si testik delala zatim jen jeden, nekdy minuly ctvrtek.. ani nemam dalsi doma :lol:

no s malou jsem testila ob den.. to jsem jich mela taky hafo. ale ted vim, ze tehotna jsem, tak na to prdim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.4.11 14:01
fram píše:
skymaggie píše:
fram píše:

No prostě pohodářka.. :potlesk: Já sem spíš mnohem vynervovanější teď..ale zítra se možná ovládnu a poslední testík co mám doma nechám až na víkend.. 8-)

no s malou jsem testila ob den.. to jsem jich mela taky hafo. ale ted vim, ze tehotna jsem, tak na to prdim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
14.4.11 16:25

Ahojik holky chtěla jsem jen popřát Jaaaannnine k těhu! :hug: Jsem také z červencových miminek! Ať vám to všem vyjde.....držím palečky :srdce: :hug: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
14.4.11 16:28

DĚKUJU MOC :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
14.4.11 17:07

Holky vy jedete s tema testama. :-D
Kdyz mi doslo, ze bych asi mohla byt tehotna, tak jsem vyplenila drogerii a delala si 4 najednou, kazdy jina znacka. :mrgreen: Ale uz jsou davno v kosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
14.4.11 19:35

jaaaanina koukam, ze tu mas cely fanklub :lol: tentokrat to urco uz vyjde do zdarneho konce s uzlickem v naruci! :srdce:
skymaggie ja to ted uz beru tak nejak v pohode.. uz jeden poklad doma mam, tak uz to tolik neprozivam. zatim :lol: :lol: :lol:

heh a dneska jsem byla cely den hotova.. hodila jsem si poledniho slofika s malou a odpoledne jsem mela kondicni jizdy a myslela jsem, ze za tim volantem usnu :lol: no uz se tesim, az to prejde. ale je fakt, ze to aspon znamena, ze je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
14.4.11 20:35

No tím „fanklubem“ mě holky moc překvapily, :hug: až jsem brečela dojetím :cry: :oops: jsou zlatý.
A testíkum…já jsem testila vlastně 3×, jednou na apríla a to byl sněhobílý test :mrgreen: , pak asi po 6 dnech a to tam byla hezká čárka a pak za další 3dni na tu hezky silnou čárku :lol: . A únava… :zed: spala bych pořád, ale musím předstírat pracovní proces :mrgreen: Už se těším na víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
15.4.11 00:09

Jaaani - je to moc hezky, ze na tebe holky nezapomnely. :wink:

Unava - taky jsem KO. A predstirat pracovni proces me znacne vysiluje. Takze sotva prijdu z prace, vytuhnu na gauci, ovsem o pulnoci jsem pak vzhuru. :think:
Obdivuji vsechny, ktere maji doma dite/deti, ze cely den preklepou v poradku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí