Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2882
15.4.11 13:24

Niki taky gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
15.4.11 13:24

děkuju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
15.4.11 13:36

Ahojky Niki,.. moooc ti gratuluji :kytka: a co se to stalo s chlapečkem mě moc mrzí! Je to strašné! Ale teď to bude dobré, uvidíš :hug: :huban: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
15.4.11 13:44

ahoj niki, cetla jsem pred chvili vedle diskuzi..
gratuluju moc k otehotneni a drzim palecky, tentokrat to dopadne urcite vse dobre!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
15.4.11 13:47

děkuju moc…historie se v tomto případě neopakuje,tak snad bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
15.4.11 14:36

Ahoj vsichni!

Kristanko - gratuluji. :kytka:

Nikis - vitej. Taky tobe gratuluji a drzim extra palec navic. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
15.4.11 14:54

děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.4.11 15:16

Ahoj holky, můžu se taky přidat.
Všem gratuluji k těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
15.4.11 16:33

Ahojky všechny těhulky :dance: :dance: :dance:
Ale že nás tady už je… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
15.4.11 18:28
Achdarek píše:
Ahoj holky, můžu se taky přidat.
Všem gratuluji k těhotenství.

hihi, ty i tu? tak to se budeme potkavat rovnou 2×.. :-D gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
15.4.11 19:05

Ahooj všechny nové holky, krásně se nám to tu rozrůstá..

Jen tak mimochodem, chtěla jsem se zeptat, dneska mě docela silně pobolíval podbříšek, hlavně napravo, ale nalevo taky i uprostřed, taková poměrně ostrá tahavá bolest asi 10min, pak jsem to na 2 hodinky zaspala a teď to ještě lehce cítím. Máte to taky? Mě to strašně děsí, jsem sice těhu už podruhé, ale tohle si nějak nemůžu vybavit, jestli to bylo i tenkrát.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
15.4.11 19:20
skymaggie píše:
Ahooj všechny nové holky, krásně se nám to tu rozrůstá..Jen tak mimochodem, chtěla jsem se zeptat, dneska mě docela silně pobolíval podbříšek, hlavně napravo, ale nalevo taky i uprostřed, taková poměrně ostrá tahavá bolest asi 10min, pak jsem to na 2 hodinky zaspala a teď to ještě lehce cítím. Máte to taky? Mě to strašně děsí, jsem sice těhu už podruhé, ale tohle si nějak nemůžu vybavit, jestli to bylo i tenkrát.. :nevim:

mne dneska dopoledne taky tak nejak pobolivalo.. to by nic byt nemelo :wink:
jedine kdy je treba davat bacha, kdyz je to bolest jako u slepaku.. to by pak mohlo byt mimodelozni. ale to nas nikoho samozrejme nepotka! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
15.4.11 19:35
Ahojky! Je to jako při, nebo před, menstruací? Může to být slabší i silnější? Já to měla až do koce 6tt permanentně a od té doby jen občas a méně a méně! Takže klid! Tak to má být :kytka: :huban: :mrgreen:
skymaggie píše:
Ahooj všechny nové holky, krásně se nám to tu rozrůstá..Jen tak mimochodem, chtěla jsem se zeptat, dneska mě docela silně pobolíval podbříšek, hlavně napravo, ale nalevo taky i uprostřed, taková poměrně ostrá tahavá bolest asi 10min, pak jsem to na 2 hodinky zaspala a teď to ještě lehce cítím. Máte to taky? Mě to strašně děsí, jsem sice těhu už podruhé, ale tohle si nějak nemůžu vybavit, jestli to bylo i tenkrát.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
15.4.11 19:42

Tak slepák už mám venku a vzhledem k tomu, že mě to tehdy málem položilo, tak taková intenzivní bolest to opravdu není.Ale MS bolest to taky nepřipomíná, je to vždycky spíš takové chvilkové rýpnutí nebo tahání,možná to tam napravo víc bolí,jak to jede okolo té slepákové jizvy, co já vím a taky jsou napravo prý kratší vazy.No nevím, místo,aby mě těšilo, jak se miminko hezky zahnizďuje, tak myslím na nejhorší.Ale dopřávám si fakt hodně klidu a žádný stres, tak snad to nic není. Prostě, ne nesnesitelná bolest, ale ani zanedbatelná.teď už je to lepší, tak snad o nic nešlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
15.4.11 19:45

Nebuj! :hug: Mimísek se zavrtává a píchání a tahání to doprovází! Nějak ti přece musí dávat najevo, že tam je a už nikam nepůjde, ne :?: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí