Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, zkouším založit novou diskuzi..:) Najde se nějaká taková jako já, která před časem zjistila, že je v tom a miminko bude předčasný dáreček pod stromeček? ![]()
Leni84 píše:
Ahoj, zkouším založit novou diskuzi..:) Najde se nějaká taková jako já, která před časem zjistila, že je v tom a miminko bude předčasný dáreček pod stromeček?
Jééé,moc gratuluji,já dostala dáreček ted v prosinci 23.12.2010,takže přeju vám všem co čekáte prosičátka pohodové těhulkování a hlavně zdravé dětičky
![]()
Leni84 píše:
Ahoj, zkouším založit novou diskuzi..:) Najde se nějaká taková jako já, která před časem zjistila, že je v tom a miminko bude předčasný dáreček pod stromeček?
Taky gratuluju!!!!
Já měla dáreček 28.12.10 a zrovna jsem vzpomínala, jak jsem vloni touhle dobou už byla těhotná!!!!!
Držím palce , ať všechno dobře dopadne!!!!! ![]()
Ahoj zjistila jsem to před 6 dny že čekáme miminko,bylo to moc chtěné.V před tím jsem ve 13tt o mimi přišla.Tak jsme štastní že se to povedlo a snad to bude vše v pořádku.jinak termínek bych měly mít kolem 8.12.
já též gratuluji! malej se měl sice narodit až začátek ledna, ale nakonec chtěl být dřív.. takže byl 22.12.
![]()
přeju bezproblémové těhu! a snadný porod! ![]()
Ahojky, všem moc děkuji..:-) Zítra jdu poprvé na kontrolu, tak doufám, že bude všechno v pořádku a Vánoce budou krásné už ve třech ![]()
Taky jsem měla mít předčasný dáreček k Vánocům
Ale bohužel u nás to nevyšlo
6 tt ![]()
To je smutné..:( Třeba to příště bude jarňátko
Já mám taky trošku strach, aby se něco nepokazilo..Je to mé první těhotenství, takže je pro mě všechno úplně nové - nevím, co můžu čekat atd..Moc držím palečky!
Je moc gratuluju,my dostali darecek 25.12. v 0,08h a to mi rano na stedry den praskla voda,ale uz jsme to pod stromecek nestihli ![]()
Taktez vzpominam,ja loni 9.4. nasla na testiku //
Jéé, to je krásný!!! Škoda, takhle o pár minutek..:) Ale hlavně, že všechno dobře dopadlo..Já mám tedy termín už koncem listopadu, takže pod stromečkem bude prťousek cca třítýdenní..A jaké byly Vánoce v porodnici? ![]()
Ahoj holky, moc gratuluju. Já mám doma jeden kousek 24.12. v 17:20, prostě paráda. Vánoční dítka jsou fajn ![]()
Ahojky , gratuluji
já taky měla drobečka vánočního 23.12.2009 ![]()