Poradna duly
Jana Čurdová
Drzim palce, aby vsetko dopadlo dobre…
Potom sa nezabudni pochvalit ![]()
Inac ja mam 31 a bude to moje prve miminko ![]()
Ahoj Andrejko, tak hodne stesticka na zitra…svoje uz sis vytrpela, tak uz to bude jenom vsechno okej ![]()
ja mam 25 a cekame prvni bejbatko ![]()
Ahojky holky
děkuju za podporu..určitě ozvu, doufám, že všechno dobře dopadne..jinak mě je čerstvých 24
zítra ráno se ozvu, já totiž doma nemám net, takže až v práci ![]()
Ahojky, tak se hlásím
vše je v pořádku, jsem 6+1 a bije nám
akorát bych měla být už 7+3 podle MS, takže jsme ještě malinký
a dostala jsem už i průkazku, tak jsem na ni pyšná
a termín porodu podle ult.máme 26.12. ![]()
Podla posledneho ultrazvuku to je 4tt+1 (podla poslednej MS 6tt+4), na kontrolu idem az 20.5 ![]()
Tak to jste taky mladší než byste měli být
trošku mě to uklidnilo, že nejsem sama
a to už bylo na utz.mimi vidět?
Ono to väčšinou býva tak, že plod je vždy o 2 týždne mladší… Prvé dva týždne tehotenstva sa nepočítajú, takže to zodpovedá tomu 4tt+1… Teda aspoň tak som to pochopila ja, čo som vyčítala z internetu…
Na ultrazvuku bol vidieť gestačný váčok, o dva týždne by malo biť už srdiečko, tak som zvedavá ![]()
Děkuji - děkujeme ![]()
No já to pochopila tak, že se ty týdny počítají od data, kdy si měla poslední MS..a když mimi je ve skutečnosti o 2 týdny mladší..
ano holky tak to je termín se vždy počíta od poslední MS ale většinou se otěhotní v půlce cyklu tak je to mladší. Většinou taky pak doktoři během těhotenství upraví termín podle UZ.
Ahojky holky..no my taky čekáme takový předčasný dáreček,ale bude to spíš takový mikulášský páč máme termín na 2.12
jinak všem maminkám přeji hodně štěstíčka a zdravíčka ![]()