Miminko pod stromeček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9805
28.4.11 12:31

dáreček:)

Ahojky, i já se k Vám přidávám :-) sice to máme trošku komplikovanější, ale snad to bude nakonec dobrý..?Už máte za sebou ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
28.4.11 22:40

Aandrejka: Ahoj mocinky tě vítám kdy máš termín??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
29.4.11 08:15

Ahojky..termín bych měla mít někdy kolem 22.12..ale není to podle MS, podle tý bych měla mít termín 15.12..jsme, ale asi o týden později :-) dle doktora to nejdřív bylo mimoděložní nebo zamlklý, kdybych nešla k jiný doktorce, tak už jsem mimi nemusela mít..teď v úterý jdu poprvé k nové doktorce, tak doufám, že už bude vidět srdíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
29.4.11 08:21

Ahoj, tak mne to podla poslednej MS vychadza na 24.12, tak dufam, ze to vyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
29.4.11 10:03

Tak to máš krásný :-D a byla jsi už na ultrazvuku?Bylo už vidět srdíčko?U nás byl zatím vidět jen prázdný váček, tak mám strach, že je něco špatně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
29.4.11 14:03

Holky moc gratuluji a nebojte se mě doktor dokonce řekl že těhotná nejsem a píchnul vyvolávačku za 14 dní jsem kněmu šla znovu koukal na mě jak puk cože jako chci vyšetřil mě a prej že neni nic zvětšenýho a těhotná prostě nejsem. To už jsem začala štěkat at mě pošle někam na pořádné vyšetření když jsem stále nedostala MS tak prej at se uklidnim a že ještě jednou uděláme UZ no a už mi pak se slovio a jo už ho vidim ukázal i :srdce: Takže se nebojte všechno bude dobrý jen všechno není vidět hned :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
29.4.11 15:37

Aandrejka: U mna to bolo trosku komplikovanejsie, pretoze ma z prace, ked som im oznamila, ze som tehotna, nahnali na gyndu co najskor (navrhovali mi vypoved dohodou - ale nakoniec som odisla na PN) :-?, takze som bola na UTZ asi trikrat…

26.4 sme mali krasny gestacny vacok velkosti 1,05 cm, zodpovedal 4+1 tt. Podla poslednej MS som 5+6 tt, podla toho som si vypocitala ten datum, bolo by to krasne (moj tatko sa narodil 26.12, tak by to ostalo v rodine) - ja sama predpokladam, ze to bude ten vianocny tyzden, ale uvidime, co povie dr.

20.5 mam prvu poradnu, srdiecko bude uz urcite vidiet, som hrozne zvedava :lol:

A urcite to bude v pohode, drzim palce :pankac: U mna tiez museli vyvratit mimomaternicove tehotenstvo, kedze som prisla skoro… Ale uvidis, bude to ok… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.4.11 22:10

Ahoj holky, tak se pridavam mezi vas :lol: podle posledni menstruace bych mela rodit 26.12. :dance: jak se vam vsem dari??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
29.4.11 22:15

Ahoj vítej :mavam: Já mám termín o měsíc dřív bývám často spavá občas je mi blbě ale jde to při předešlích těhotenstvích to bylo zdaleka horší co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.4.11 22:23

no ja 1jsem straslive unavena, porad bych jenom spala…a nemuzu citit kavu, ikdyz jsem ji predtim tolik milovala :-( a taky bych se porad cpala cokoladou a zmrzlinou :mrgreen: tak nevim,jak budu na konci tehotenstvi vypadat :mrgreen: kolikate miminko cekas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
29.4.11 23:13

Já už čekám třetí chlapečkovi je 10 a holčicce 7. Todle miminko je neplánovaný, ale co už :nevim: :nevim: Postaráme se. Při těch dvou jsem celí těhotenství prozvracela a ted zatim vůbec. Jen občas mám nechutě k jídlu a jindy zas hodně žravou: Kafe bych správně pít měla protože trpím na nižší tlak, ale taky mi nechutná vadí mi už jenom to když ho pije manžel a je cítit po kuchyni tak piji čaj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
30.4.11 07:12

jj… ja som bola na kave zavisla… teraz mi uz tak nechuti, maximalne jedna slaba s mliekom tyzdenne… a cokolada mi tiez prestala chutit… obcas slabe nevolnosti… ale na jablkovy dzus nedam dopustit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.4.11 22:51

dzusy bych taky pila po litrech :mrgreen: a vcera me strasne zacaly bolet prsa, tak jsem se skoro ani nevyspala.....ale je to uzasny pocit :-D uz se nemuzu dockat na prvni ultrazvuk a az uslysim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.11 07:27

Ahojky, tak se mi blíží zítřejší ultrazvuk a nervozita začíná pracovat..mám strach, že nebude srdíčko..já už v lednu potratila a opravdu je to hrozný..tak doufám,že tentokrát bude vše ok.zatím mě vůbec nic není, kdyby mě nebolela prsa, tak ani nevím, že jsem těhule :-D kolik vám holčiny je?A je to vaše první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
2.5.11 14:31

Ahoj. Věřim že je to hrozný, ale musíš věřit že už bude všechno dobrý a brzo budeš v náručí chovat hezké zdravé miminko :palec: To ošklivé už sis vybrala a už prostě nic ošklivého nepřijde.Jinak mě je 31 a bude to moje třetí ditě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí