Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, i já se k Vám přidávám
sice to máme trošku komplikovanější, ale snad to bude nakonec dobrý..?Už máte za sebou ultrazvuk?
Ahojky..termín bych měla mít někdy kolem 22.12..ale není to podle MS, podle tý bych měla mít termín 15.12..jsme, ale asi o týden později
dle doktora to nejdřív bylo mimoděložní nebo zamlklý, kdybych nešla k jiný doktorce, tak už jsem mimi nemusela mít..teď v úterý jdu poprvé k nové doktorce, tak doufám, že už bude vidět srdíčko..
Ahoj, tak mne to podla poslednej MS vychadza na 24.12, tak dufam, ze to vyjde ![]()
Tak to máš krásný
a byla jsi už na ultrazvuku?Bylo už vidět srdíčko?U nás byl zatím vidět jen prázdný váček, tak mám strach, že je něco špatně..
Holky moc gratuluji a nebojte se mě doktor dokonce řekl že těhotná nejsem a píchnul vyvolávačku za 14 dní jsem kněmu šla znovu koukal na mě jak puk cože jako chci vyšetřil mě a prej že neni nic zvětšenýho a těhotná prostě nejsem. To už jsem začala štěkat at mě pošle někam na pořádné vyšetření když jsem stále nedostala MS tak prej at se uklidnim a že ještě jednou uděláme UZ no a už mi pak se slovio a jo už ho vidim ukázal i
Takže se nebojte všechno bude dobrý jen všechno není vidět hned ![]()
Aandrejka: U mna to bolo trosku komplikovanejsie, pretoze ma z prace, ked som im oznamila, ze som tehotna, nahnali na gyndu co najskor (navrhovali mi vypoved dohodou - ale nakoniec som odisla na PN)
, takze som bola na UTZ asi trikrat…
26.4 sme mali krasny gestacny vacok velkosti 1,05 cm, zodpovedal 4+1 tt. Podla poslednej MS som 5+6 tt, podla toho som si vypocitala ten datum, bolo by to krasne (moj tatko sa narodil 26.12, tak by to ostalo v rodine) - ja sama predpokladam, ze to bude ten vianocny tyzden, ale uvidime, co povie dr.
20.5 mam prvu poradnu, srdiecko bude uz urcite vidiet, som hrozne zvedava ![]()
A urcite to bude v pohode, drzim palce
U mna tiez museli vyvratit mimomaternicove tehotenstvo, kedze som prisla skoro… Ale uvidis, bude to ok… ![]()
Ahoj holky, tak se pridavam mezi vas
podle posledni menstruace bych mela rodit 26.12.
jak se vam vsem dari??
Ahoj vítej
Já mám termín o měsíc dřív bývám často spavá občas je mi blbě ale jde to při předešlích těhotenstvích to bylo zdaleka horší co ty?
no ja 1jsem straslive unavena, porad bych jenom spala…a nemuzu citit kavu, ikdyz jsem ji predtim tolik milovala
a taky bych se porad cpala cokoladou a zmrzlinou
tak nevim,jak budu na konci tehotenstvi vypadat
kolikate miminko cekas??
Já už čekám třetí chlapečkovi je 10 a holčicce 7. Todle miminko je neplánovaný, ale co už
Postaráme se. Při těch dvou jsem celí těhotenství prozvracela a ted zatim vůbec. Jen občas mám nechutě k jídlu a jindy zas hodně žravou: Kafe bych správně pít měla protože trpím na nižší tlak, ale taky mi nechutná vadí mi už jenom to když ho pije manžel a je cítit po kuchyni tak piji čaj. ![]()
jj… ja som bola na kave zavisla… teraz mi uz tak nechuti, maximalne jedna slaba s mliekom tyzdenne… a cokolada mi tiez prestala chutit… obcas slabe nevolnosti… ale na jablkovy dzus nedam dopustit ![]()
dzusy bych taky pila po litrech
a vcera me strasne zacaly bolet prsa, tak jsem se skoro ani nevyspala.....ale je to uzasny pocit
uz se nemuzu dockat na prvni ultrazvuk a az uslysim ![]()
Ahojky, tak se mi blíží zítřejší ultrazvuk a nervozita začíná pracovat..mám strach, že nebude srdíčko..já už v lednu potratila a opravdu je to hrozný..tak doufám,že tentokrát bude vše ok.zatím mě vůbec nic není, kdyby mě nebolela prsa, tak ani nevím, že jsem těhule
kolik vám holčiny je?A je to vaše první mimi?
Ahoj. Věřim že je to hrozný, ale musíš věřit že už bude všechno dobrý a brzo budeš v náručí chovat hezké zdravé miminko
To ošklivé už sis vybrala a už prostě nic ošklivého nepřijde.Jinak mě je 31 a bude to moje třetí ditě.