Těhulky od listopadu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
15.11.11 14:59

to já ani ne ;) zatím ale zase si hodně vybírám co si vezmu jirka už je ze mě tropický no já bych chtěla jít když už bych musela až od nového roku ted to je v práci veliký mazec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.11.11 15:11
SarkaC píše:
to já ani ne ;) zatím ale zase si hodně vybírám co si vezmu jirka už je ze mě tropický no já bych chtěla jít když už bych musela až od nového roku ted to je v práci veliký mazec ;)

Jj, ja porad nemuzu prijit na co nam chut, tak zkousim vsechno mozne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.11.11 15:23

to já jsem řekla jirkovi at udělá slepici na smetaně mám na ní chut v práci jsem do 8 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.11.11 15:27

Tak to ti nezavidim :-( ja mam dovcu a do prace jdu az v patek, takze si to uzivam,ale bohuzel sama doma. Pritel jezdi kamionem a prijede mi az za dva tydny :cry: Ted prave taky premyslim co bych uvarila,chystam se do ochodu ale vubec nevim co varit :mrgreen: Tak ti aspon preji at ti to v praci utika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.11.11 15:37

děkuji to já mám jirku doma pořád a neměnila bych včera mě překvapil a pročítal si i betynku :D a začínáme řešit jak to bude musíme to pak doma celé předělat já mám volno až zítra pozítří a pak jedu celý týden v kuse to umřu ted jdu druhý den a jsem uplně k.o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.11.11 17:03
SarkaC píše:
děkuji to já mám jirku doma pořád a neměnila bych včera mě překvapil a pročítal si i betynku :D a začínáme řešit jak to bude musíme to pak doma celé předělat já mám volno až zítra pozítří a pak jedu celý týden v kuse to umřu ted jdu druhý den a jsem uplně k.o

Jeee tak to je hezky :-) To ti verim, ono je ted narocny uplne vsechno :-( To ja se tesim az mi Ondra za 14dni prijede a ja mu dam prvni fotecku naseho mimi :srdce: Je krasny videt jak jsou ty nasi chlapi stastni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.11.11 17:09

jj to ano je to vymodlené naše miminko snažili jseme se o něj 3 roky tak aby nebyl štastný a zrovna přemýšlím jak to zítra udělat zda za ním nesjedu do práce a neukážu mu bublinku co budu mít teda douám že mi jí když bude vytiskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.11.11 18:15
SarkaC píše:
jj to ano je to vymodlené naše miminko snažili jseme se o něj 3 roky tak aby nebyl štastný a zrovna přemýšlím jak to zítra udělat zda za ním nesjedu do práce a neukážu mu bublinku co budu mít teda douám že mi jí když bude vytiskne

Kdyz si o ni reknes, tak ti ji urcite vytiskne :wink: Drzim ti palecky aby uz bylo videt a zitra musis hned pisnout jak to dopadlo :wink: A kdyz tam bude, tak bych za nim urcite jela do prace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.11.11 18:48

snad jo ví o tom že jsme se snažili dlouho a je strašně hodný tak uvidíme jdu tam ve třičtvrtena 12 tak jsem zvědavá zda bude i fotečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.11.11 18:53
SarkaC píše:
snad jo ví o tom že jsme se snažili dlouho a je strašně hodný tak uvidíme jdu tam ve třičtvrtena 12 tak jsem zvědavá zda bude i fotečka

No ja jsem taky zvedava :wink: Ja mam nastesti take hodneho doktora :-) a ke komu chodis jestli se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.11.11 19:40

já chodím do jiren k dr Wintrovi a pak do iscaru kde mi dělali iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
15.11.11 19:55
SarkaC píše:
já chodím do jiren k dr Wintrovi a pak do iscaru kde mi dělali iui

Tak toho neznam :mrgreen: Ja chodim k dr. Homolovi na Velkou Ohradu a je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.11.11 21:36

ty jsi také z prahy jo ? to je kousek za černým mostem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.11.11 12:08
SarkaC píše:

Jj, jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
16.11.11 18:57
klarka123 píše:
SarkaC píše:
Jj, jsem :mrgreen:

A jakpak ti dopadla dnesni navsteva u Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí