Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojte maminky a těhulky z Ostravy. Nejlépe z Poruby. Chtěla jsem vás poprosit, jestli jste některá chodila na cvičení těhotných někde tady v okolí…Poruba by byla super, aspoň bych si došla pěšky. Doporučtě
Zatím chodím jen plavat, je to super, ale ráda bych si k tomu jetě nějaký pohyb přidala.
Díky V.
Ahoj tehulko, ja jsem z Poruby, ale chodila jsem (nez jsem sla na nemocenskou) na pilates pro tehotne do centra na ul.veleslavinovu, mohu jen doporucit
Díky Lily, a byl to pilates vyloženě zaměřený na těhulky, nebo s ostatníma dokromady. V Pokladu je taky pilates, ale klasický, i když tam těhule taky chodily.
![]()
Ne je to primo po tehulky.. http://www.pilatesostrava.cz/lektori.html mrkni na to, uplne dole mas rozpis lekci a emai a cislo na lektorku oani Zahutovou, naprosto skvela zenska.. je tam vzdy tak max 7 tehuli a hrozne fajn, navic, delaji tam i tehu masaze, taky doporucuji ![]()
Muzu se zeptat kam chodis ke gynekologovi, uvazuju totiz o zmene sve dr..
Chodím k Dr. Spoustovi. Ale opravdu jen krátce, měnila jsem Dr. po otěhutnění, takže jsem u něj byla všeho všudy 2× na poradně. Doporučily mi ho kamarádky, co k němu chodí a taky holky v diskuzi, na znamylekar.cz má taky celkem slušné recenze. Můj dojem prozatím…jsem spokojena, hodná sestra, příjemný doktor, ale vyloženě hodnotit zatím nemůžu. Ty jsi těhulka z Poruby?
zdravím,já hrabůvka,ale v porube od unora začínám předporodní kurz,tam se cvičí a je to součástí celého kurzu…na nějaké jiné cvičení nemám v těhotenství pomyšlení,čekám dvojčata a sotva se hnu
jinak doktora můžu doporučit Mláděnku,má ordinaci v Třebovicích a je skvělý,je to kapacita v gynekologii a pracuje i na fakultce v Porubě kde se chystám rodit:) ![]()
Kači, na fakultce? Ten kurz? To by bylo totiž úplně super! Taky tam budu rodit, navíc jsem zaměstnanec, tak to tam důvěrně znám. Kdy máš termín?
mám termín v dubnu,ale dvojky se rodí dřív,takže jsem se objednala na kurz,který začíná 6.února,ještě tam budu volat abych se zeptala,kam mám přijít a co vše s sebou,myslím,že je v tom i plavání.tak nedomluvíme se spolu?
Pro mě je to Kači brzy, já mám termín až začátkem června. A na stránkách fakutky jsems e dočetla, že na kurz berou až od 30-32 tt . Ale urču se do něj taky dám, jen je ještě nesjpíš brzy… ![]()