Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojky, chci se zeptat zda nevíte o mateřském centru v Pelhřimově? Ráda bych s malým chodila, ale nedaří se mi nic najít ![]()
Děkuji za tipy.
mám pocit,že tam něco plánovali,ale pro nedostatek zájmu neotevřeli. Tak nevím jestli tam vůbec něco je. A Jihlava je asi pro tebe daleko?
Jihlava by vyhovovala, jezdíme tam každou středu plavat. Jen sem chtěla nějakou aktivitu blíž domovu
Ale jestli o něčem víš, tak ráda vyzkouším ![]()
Humpolec máme asi tak stejně jako Jihlavu
Takže můžeme zkusit.
Prý by tu měl být Krteček na ZŠ Osvobození… út a čt 9-11 hod. - taky jsem zatím nic nenašla a ráda bych chodila…
Do Jihlavy jezdíme také plavat - ale v sobotu… - kdyby si něco objevila v Jihlavě dej vědět… ¨díky M.
Ahojky, my byli v sobotu 2× nahrazovat, chodíme do Orcy. Má být něco v budově Alfatexu, našla sem tam nějakou hernu, ale vůbec nikdo tam nebyl a bylo zamčeno, tak nevím.
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Pelhřimova ? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Můžete se tam také domlouvat na společné výlety, cvičení, hlídání dětí…
Přidejte se ![]()
adminka Lucka