Těhulky s kilami navyše

543
26.3.14 09:53

Tehulky s kilami navyse

Ahojte, hladam tehulku alebo mamicku, ktora je resp. bola na tom ako ja.
Mam 178cm a dost vysoku vahu. Dnes som sa zvazila a nabehlo mi rovnych 94kilogramov :oops:. Je to katastrofa, sice viem, ze si za to mozem sama. Mam sedave zamestnanie, za celych 8hodin sa prejdem len na WC, doma stiham len syna a ucenie, trochu domacnost. Na sport nemam cas.
Bojim sa ze v tehotenstve priberiem este extremne vela a ze to cely priebeh skomplikuje. :nevim: Najde sa tu este niekto taky? Ako to prezivate, prizivali ste vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
26.3.14 09:55

Ahoj. Byla jsem na tom podobně. Ačkoli jsem měla aktivní zaměstnání, tak od puberty bojuju s váhou. Těhotenství jsem měla obě v pohodě a bez potíží. Akorát ke konci otoky, ale bylo léto a kdo je neměl. A porody jsem měla rychlé. prostě nic, na co by váha měla vliv. Ale každá jsme jiná. Jediné, co mi vadilo- velký prsa při kojení :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.3.14 09:56

Joo a ještě, že doktor říkal při UTZ, že máme sníženou kvalitu obrazu - kvůli mojí tepelné izolaci. Ale vše důležité šlo rozeznat i fotky mám pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
26.3.14 10:02

Ahoj, nic si z toho nedělej, já mám víc a měřím míň, u malé jsem dokonce v po porodu měla o 11 kilo míň, všecky UTZ a testy vyšly naprosto v pohodě, nebyly žádné problémy. Teď těhotním podruhé, to ta váha teda nějak dolů nejde, ale snad nepůjde ani nahoru, ono mi přijde, že u nás si ten prcek může vzít ze zásob, takže až tak ani asi přibrat nemusíme. Za 14 dní jedu na Screening, minule bylo vidět vše super, not ěď může přinejhorším udělat vnitřní UTZ, vždyť co. Ale jako kvlli váze jsem problémy s těhotenstvím neměla, tak nestrachuj, dobře to dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
26.3.14 10:03

Já mám taky dost nadváhu. Když někomu řeknu mou váhu, nevěří, že je to tolik. No asi mám těžké svaly :mrgreen:. V prvním těhotensví jsem přibrala asi 6 kg, ve druhém 4. Zůstala mi jen větší prsa ( z B jsem poskočila na D a to zůstává ještě pár let po porodu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
26.3.14 10:03

Merim stejne a už mam 109 kg :roll: me to nějak netrápí, vím že to pak hrave shodim. Jen prostě když nemůžu mit pohyb tak kynu a ještě k tomu ty chutě… jediny kdo s tim ma problém jsou doktoři :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.3.14 10:08

Ahoj.. já tedy už nejsem těhulka, ale chci tě trochu uklidnit. Já otěhotněla se 110kg a mám 172cm. Pak jsem 7 zhubla, 9nabrala a před porodem 2 zhubla… takže mám ve zprávě napsáno, že váhov přírůstek 0 :mrgreen: Nikdy mi nikdo v těhotenství neřekl, že je něco v nepořádku s mojí váhou - tím myslím, že UTZ byl v pohodě(ale já na břiše špeky moc nemám, já mám pr.del a stehna), pohyblivá jsem byla dobře - kondičku nějakou trochu mám, otoky jsem měla jen v létě v těch nejšílenějších hicech, kompolikace v těhotenství nebyly(jen do 24tt špinění a neustálé mykozy, ale to není váhou), rodila jsem teda hůř - ale to bylo vyvoláváním. Jinak tlačení, hojení atd atd bylo rychlé a v pohodě, hned po porodu jsem doma lítala a dělala, bylo mi fajn… Ted teda se snažím hubnout, na cvičeí moc času nemám, ale snažím se prostě… Bý tebou, nestrsuju ted s váhou, pokud to půjde hýbej se nepřejídej se a uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
26.3.14 10:12

@slovenocka86 Ahoj já měřím jen 165cm a při porodu jsem měla 113 kilo… žádný blbý řeči nebo narážky od doktorů jsem si nevyslechla…utz probíhali v pohodě i 3D video máme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

@Koblížek21 nazdáááár :mrgreen: odpo vás čekáme :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249

@atominnka jojo, já jen čekám co vzejde z toho počasí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.3.14 10:18

@Koblížek21 se uvidí… kdyžtak budem u nás ;) pardon za OT :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.3.14 10:23

@slovenocka86 Ahojky, ja mam 156cm a vazim 110kg. V prvnim tehu jsem mela „jen“ 96kg, ale pribrala jsem 13kg, ktere jsem teda po porodu krasne shodila, ale diky materske „dovolene“ jsem zase nabrala.Ted jsem po druhe tehu a diky cukrovce a jeji diete jsem vlastne nepribrala nic.:) Diabetolozka mi rekla, ze my baculky vlastne vubec v tehu pribrat nemusime, kdyz se spravne stravujes a ditko se dobre vyviji. V tehu pomahaji i prochazky a po porodu az budes drandit s kocarkem a kojit pujdou kila rychle dolu, sama uvidis. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879
26.3.14 10:23

Neboj j mela mnohem víííííc a vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
26.3.14 10:26

Dievcata, dakujem vam krasne. Ja som len teraz na konci 8.tyzdna, prva poradna az o mesiac. Je mi neskutocne zle od zaludka a je to lepsie, az ked sa najem. Cize jem vlastne stale. Snazim sa co najmenej, no je to dost velky problem.

Pri prvom tehotenstve som mala 73kil, pred pôrodom som sa vysplhala skoro na 100 (no kvôli preeklampsii). Vaha bola pre doktorku velmi dolezita, stale mi pripominala, ze nemozem vela pribrat. Ze potom zbytocne problemy s tlakom, opuchmi, komplikacie pri prirodzenom porode, malo energie, sily dietatko vytlacit. A to som na tom fakt nebola zle.

Teraz je to tych 20kg na vyse, uz na zaciatku…
Robili ste nejaky sport? co poviete na take plavanie, odporuca sa v tehotenstve? alebo bicykel by uskodit asi nemal, ci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879
26.3.14 10:29

Hele moje doktorka to taky pořád říkala já měla 179/131 když jsem začala a přibrala jsem 15kg posledních pět za 14 dní díky zadržování vody a do dvou měsíců jsem to zhubla všechno naprosto bez problémů doktorka jen zírala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí