Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
dnes jsem 24 DC. (v rijnu jsem byla na revizi). Jsem nedockavec,takze jsem zkusila testik, byl tam slabounky stin,ale az po limitu, tak jsem zkusila i jiny test,a ten mi udelal to same, navic mam jako predesle nepodarene tehu husty bily vytok a natekla prsa, co myslite? diky za nazory…
jinak cyklus mam pravidelny, presne 28 dni. I po revizi ms dosla presne na den za 28 dni…
Stín znamená naději a věřím, že se třeba povedlo. ale pro jistotu počkej do termínu MS. Často se stane, že se vajíčko oplodní, ale při Ms odejde. Tak snad to nebude tvůj případ a bude to v pohodě ![]()
no ja si myslim ze hod fotecku:-))
ale podle me muzes byt tehu!
Nainuva píše:
Stín znamená naději a věřím, že se třeba povedlo. ale pro jistotu počkej do termínu MS. Často se stane, že se vajíčko oplodní, ale při Ms odejde. Tak snad to nebude tvůj případ a bude to v pohodě
JJJ MOJE ŘEČ
Taky si myslím, že můžeš být těhu. Mě to takhle vyšlo a už jsem měla MS dávno mít. A nateklý prsa taky a to jsem jinak u MS neměla. Tak držím palečky ![]()
vim,ze nekdy odchazi s ms…ale i v predeslem tehu jsem testovala 1 den pred ms…ted jsem testovala 4 dny pred ms, to je hodne brzy,ale jsem nervozni kvuli tech priznaku, ktere uz byly…jinak diky…
já měla vidět stín už 12 DPo ale slabý a pak sílila takže těhu to možná bude! přeju štěstí! ať to vyjde! ![]()