Měkký čípek 27. den cyklu

2
7.12.10 17:50

měkký čípek 27. den cyklu

Dobrý den, jsem tu nová a mám otázku: Snažíme se 4. měsíc o miminko, začala jsem od začátku tohoto cyklu sledovat čípek, ten změkl a otevřel se kolem 14. dne, tudíž počítám, že ovulace proběhla. PO několika dnech se zavřel, ale zůstal měkký -je měkký doteď (27. den) cyklu. Myslíte,že by mohlo jít o těhotenství? Někde píšou, že má být čípek tvrdý a dlouhý po oplodnění, jinde, že zůstane měkký (tzv. Goodellovo znamení), tak vážně netuším, jak to má být. Prosím tedy o vaše zkušenosti. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
592
8.12.10 08:16

Ahojky, a jak dlouhý máš cyklus?? Čípek se také otvíra několik dní před ms. Čípek při oplodnění jak říkáš, je tvrdý a dlouhý. To Goodellovo znamení, jak jsem podle těch článků, co píšou, pochopila,že tohle znamení nastává až v 6-7tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.12.10 08:55

Cyklus mám kolem 28 dní +/- 1 den, problém je v tom,že on vůbec po ovulce neztvrdl :-? Taky jsem čekala, že se po ovulaci zavře, ztvrdne a prodlouží , ale on prostě od toho cca 14 dne zůstal pořád měkký. Jestli to spíš nebyl anovulační cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
8.12.10 12:16
kuckuck86 píše:
Cyklus mám kolem 28 dní +/- 1 den, problém je v tom,že on vůbec po ovulce neztvrdl :-? Taky jsem čekala, že se po ovulaci zavře, ztvrdne a prodlouží , ale on prostě od toho cca 14 dne zůstal pořád měkký. Jestli to spíš nebyl anovulační cyklus.

a ty si čípek kontroluješ každý den??A jestli jo tak kolikrát denně??? Tak to jestli máš cyklus 28 dní,tak jestli ti nepřichází ms?? Nechci ale strašit,samozřejmě bych ti těhotenství strašně přála,pokud po něm toužíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.12.10 16:39

ahoj

tak jak to dopadlo jsi tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...