Špatně provedený test?

292
4.12.10 13:56

Špatně provedený test?

Ahoj holky, chci se jen zeptat zda nemáte zkušenost. Dnes jsem 29 DC, před tím jsem měla 31 a 24 denní cyklus. Ovulace byla 13DC. Dnes jsem udělala těhu test a je negativní ale ponořila jsem ho nad rysku a nevím zda je platný? Kontrolní čárka se objevila??? Už druhý den mě bolí břicho jako na MS ale ta nikde, což není normální? Díky moc za info a případné zkušenosti. Mám testy objednané z sebetesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JANIIICKA
4.12.10 14:01
mikeškah píše:
Ahoj holky, chci se jen zeptat zda nemáte zkušenost. Dnes jsem 29 DC, před tím jsem měla 31 a 24 denní cyklus. Ovulace byla 13DC. Dnes jsem udělala těhu test a je negativní ale ponořila jsem ho nad rysku a nevím zda je platný? Kontrolní čárka se objevila??? Už druhý den mě bolí břicho jako na MS ale ta nikde, což není normální? Díky moc za info a případné zkušenosti. Mám testy objednané z sebetesty

ahojda pockej tak do stredy a test opakuj pokud ste se o mimi snazily urco budes drzim palecky ja jsem si udelala test byl negativ,a vyhodila jhsem ho manzel sel vyhodit neco do kose a kouka na me jako blazen,ze jsou tam dva byly tam sice az po te dobe nez tam pisou ale tehu jsem byla drzim palecky :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1412
4.12.10 14:15

mikešhah já jsem si takhle dělala těhu test 1 den před MS a nic (až asi po půl hod slabé //) a pak den po nedoražené MS a // krásné a v limitu. Hodně záleží na testu :lol: Držím palečky ať to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
4.12.10 15:54
mikeškah píše:

ahoj, já testy řešila nedávno. Tři testy z 5 ti mě během tří dnů vyšly pozitivně ale normálně jsem pak odmenstruovala :zed: i když s malinkým zpožděním. Na gyndě i v Caru mi dva doktoři a jedna laboranatka řekli, že ty testy jsou hlavně na začátku nespolehlivé, falešně pozitivní a jedinné co berou vážně oni, je HCG z krve…Takže já testům už nevěřím vůbec, pro mě to byly fakt akorát vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.12.10 16:58

ahoj, a ako vies, ze bola ovulacia 13 dc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.12.10 18:35

Dle ovulačního testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.12.10 19:56

no, ovulacia moze byt aj dva dni po pozitivnom ovulacnom teste.
asi by som na Tvojom mieste kupila mamatest- je najcitlivejsi, alebo sla rovno na krv :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.12.10 19:58

na druhu stranu, ak si mala ovulaciu 15 dc a dnes si 29 dc, to je 14 dpo, tak Ti zatial este stale nemeska a kludne to mozes zajtra dostat.

ked namocis test nad rysku, skor moze byt falosne pozitivny, nez falosne negativny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.12.10 10:31

Nene, mě vyšel pozit ovul test 12DC večer a 13 DC odpo taky a ovulace je do 48hod.
Každopádně mi přišla MS a naděje je pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
6.12.10 19:57
mikeškah píše:
Nene, mě vyšel pozit ovul test 12DC večer a 13 DC odpo taky a ovulace je do 48hod.
Každopádně mi přišla MS a naděje je pryč

To mě mrzí, jinak nemáš dobrou zkušenost ani s Ovu testy. Měla jsem ho negativní i v den, kdy mi doktorka určila Ovu podle ult . Schvalně jsem ho doma vytáhla, jestli tam budou dvě silný čárky a zase jedna silná a ta testovací slabá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí