Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se jen zeptat zda nemáte zkušenost. Dnes jsem 29 DC, před tím jsem měla 31 a 24 denní cyklus. Ovulace byla 13DC. Dnes jsem udělala těhu test a je negativní ale ponořila jsem ho nad rysku a nevím zda je platný? Kontrolní čárka se objevila??? Už druhý den mě bolí břicho jako na MS ale ta nikde, což není normální? Díky moc za info a případné zkušenosti. Mám testy objednané z sebetesty
mikeškah píše:
Ahoj holky, chci se jen zeptat zda nemáte zkušenost. Dnes jsem 29 DC, před tím jsem měla 31 a 24 denní cyklus. Ovulace byla 13DC. Dnes jsem udělala těhu test a je negativní ale ponořila jsem ho nad rysku a nevím zda je platný? Kontrolní čárka se objevila??? Už druhý den mě bolí břicho jako na MS ale ta nikde, což není normální? Díky moc za info a případné zkušenosti. Mám testy objednané z sebetesty
ahojda pockej tak do stredy a test opakuj pokud ste se o mimi snazily urco budes drzim palecky ja jsem si udelala test byl negativ,a vyhodila jhsem ho manzel sel vyhodit neco do kose a kouka na me jako blazen,ze jsou tam dva byly tam sice az po te dobe nez tam pisou ale tehu jsem byla drzim palecky
![]()
mikešhah já jsem si takhle dělala těhu test 1 den před MS a nic (až asi po půl hod slabé //) a pak den po nedoražené MS a // krásné a v limitu. Hodně záleží na testu
Držím palečky ať to vyjde
mikeškah píše:
ahoj, já testy řešila nedávno. Tři testy z 5 ti mě během tří dnů vyšly pozitivně ale normálně jsem pak odmenstruovala
i když s malinkým zpožděním. Na gyndě i v Caru mi dva doktoři a jedna laboranatka řekli, že ty testy jsou hlavně na začátku nespolehlivé, falešně pozitivní a jedinné co berou vážně oni, je HCG z krve…Takže já testům už nevěřím vůbec, pro mě to byly fakt akorát vyhozené peníze.
no, ovulacia moze byt aj dva dni po pozitivnom ovulacnom teste.
asi by som na Tvojom mieste kupila mamatest- je najcitlivejsi, alebo sla rovno na krv ![]()
na druhu stranu, ak si mala ovulaciu 15 dc a dnes si 29 dc, to je 14 dpo, tak Ti zatial este stale nemeska a kludne to mozes zajtra dostat.
ked namocis test nad rysku, skor moze byt falosne pozitivny, nez falosne negativny.
Nene, mě vyšel pozit ovul test 12DC večer a 13 DC odpo taky a ovulace je do 48hod.
Každopádně mi přišla MS a naděje je pryč
mikeškah píše:
Nene, mě vyšel pozit ovul test 12DC večer a 13 DC odpo taky a ovulace je do 48hod.
Každopádně mi přišla MS a naděje je pryč
To mě mrzí, jinak nemáš dobrou zkušenost ani s Ovu testy. Měla jsem ho negativní i v den, kdy mi doktorka určila Ovu podle ult . Schvalně jsem ho doma vytáhla, jestli tam budou dvě silný čárky a zase jedna silná a ta testovací slabá..