Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holky všechny kdo budou testovat v prosinci tak sem:)) ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
jsem teď 5DPO a testovat se chystám začátkem prosince. Zatím bohužel žádné příznaky, myslím, že to zase nevyšlo. Jak jste na tom vy? ![]()
Přeju hezký den
holky já už testila, ale pokud budete myslet negativně.. tak to nevýjde… já to zkoušela 5 let… a dokud jsem se nedala do kupy psychicky, tak nebylo nic.. až teď snad… tak držím pěstičky!!!!!!
valtřinka píše:
holky já už testila, ale pokud budete myslet negativně.. tak to nevýjde… já to zkoušela 5 let… a dokud jsem se nedala do kupy psychicky, tak nebylo nic.. až teď snad… tak držím pěstičky!!!!!!
Já se spíš nechci zbytečně moc těšit, abych pak nebyla ještě víc zkalamaná. Přítel si je naprosto jistý, že nám to vyšlo, tak se spíš chci nechat příjemně překvapit, tak uvidíme
Moc ti přeju, aby to opravdu vyšlo
![]()
ahojky jasne pridej se ja mela ovulaci asi vcera nebo predevcirem 21.DC takze testovat budu taky zacatkem prosince..v kvetnu jsem potratila a od zari se pokousime znovu a je pravda ze ta psychika byla dost spatna a nejak cejtim ze tenhle mesic uz jsem se dala do pohody a zacla myslet pozitivne a miminko k sobe vabit:))tak uvidime..ja jsem tenhle mesic zkusila ovulacni testy a jsem za ne fakt rada protoze mam opozdenou ovulaci..ted vim ze jsem pro to udelala co jsem mohla a v prosinci se uvidi:))
AliceP píše:
ahojky jasne pridej se ja mela ovulaci asi vcera nebo predevcirem 21.DC takze testovat budu taky zacatkem prosince..v kvetnu jsem potratila a od zari se pokousime znovu a je pravda ze ta psychika byla dost spatna a nejak cejtim ze tenhle mesic uz jsem se dala do pohody a zacla myslet pozitivne a miminko k sobe vabit:))tak uvidime..ja jsem tenhle mesic zkusila ovulacni testy a jsem za ne fakt rada protoze mam opozdenou ovulaci..ted vim ze jsem pro to udelala co jsem mohla a v prosinci se uvidi:))
Já byla minulý měsíc hodně ve stresu kvůli práci, což si myslím, že se na mě hodně podepsalo, pořád jsem jen brečela a to se mimču asi nelíbilo. Ale tenhle měsíc, už jsem víc v klidu, beru to v pohodě, žádnej stres a jen pozitivní nálada, tak by se mohlo zadařit
taky jsem si dělala tenhle měsíc ovulační testíky a přesně mi to vyšlo i jak mělo, ovu jsem měla 20.11. takže snad brzo zkusím testík a budou tam //. Držím palečky, aby to vyšlo ![]()
no super..mame k tomu dobre naslapnuto…taky mam ted skvelou naladu a doufam ze ji bud umit za 14 dni jeste lepsi az budu delat testik…jinak to zase cely obrecim a vsechno nanovo..
AliceP píše:
no super..mame k tomu dobre naslapnuto…taky mam ted skvelou naladu a doufam ze ji bud umit za 14 dni jeste lepsi az budu delat testik…jinak to zase cely obrecim a vsechno nanovo..
Já to taky vždycky obrečela, ale teď už brečet nebudu
určitě nám to vyjde
a cítíš na sobě nějaké příznaky? Kdy budeš testovat? Já jsem už hrozně nedočkavá ![]()
Kikulka: ja si taky rikam ze tentokrat brecet nebudu ale to prijde:))…no ja mela minuly dva mesice vzdycky pred menstruaci priznaky ze me bolely prsa a casto jsem curala atd, takze ted spis doufam ze ty priznaky tentokrat neprijdou a nebo prijdou ale az pozdeji..jinak se budu bat ze nejsemtehu..no ale kdybybch byla ted tehu tak bych byla tehotna jen jeden nebo dva dny takze na priznaky je jeste brzo..a co ty??
valtrinka: jo a tobe moooc gratuluju ke //..podle tvyho podpisu koukam ze jsi mela cestu pekne trnitou..
5 let jsem bojovala a vypadá to zatím dobře. Moc děkuju…posílám ti včerejší test.
páni to je ale dálnice:)..pěkně to vypadá..no snad už se taky brzy dočkám takhle krásně pozitivního testu:)..5 let to je silena doba..ja si ani neumim predstavit jak ti muselo byt..ja se snazim od unora a dopadlo to spatne tak znovu az ted od zari a uz me to trapi.ael spis jen kvuli tomu ze moje dvojcatko je tehotny a je v 6. mesici tak chci aby spolu prckove chodili do tridy:))..je to vsechno ael hlavne o hlave ale to si k tomu musi kazda dojit sama a casem se dostat do pohody..jen tak na lusknuti prstu to nejde:)drzim palecky at se vam dobre dari a dej vedet jak pokracuje tve tehulkovani:)
díky..drž palce ať se tu v prosinci dočteš samý pozitivní zprávy:)