Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
29.11.10 18:02

taky držím palečky ať se zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
29.11.10 18:10

Děkuju holky :huban: snad to vyjde, teď jdu koukat na filmík a brzo zalezu do postele, aby mi to rychle uteklo a ráno dám hned vědět :) dobrou noc holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
30.11.10 07:18

Dobré ráno holky,

Jedna špatná zpráva hned po ránu, tak jsem test zkoušela a bohužel vůbec nic :cry: ani ducha jsem tam nevykoukala :( takže těhu asi fakt nebudu :(

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
30.11.10 10:07

Kikulko, vzdyt jsi dneska tak 10dpo ne? to je hrozne brzo ;-) vydrz jeste a nevzdavej to dokud nedojde mrcha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
30.11.10 10:11
xreni píše:
Kikulko, vzdyt jsi dneska tak 10dpo ne? to je hrozne brzo ;-) vydrz jeste a nevzdavej to dokud nedojde mrcha :palec:

Já vím, ale myslela jsem, že pokud bych těhu byla, tak by se to na testu ukázat mělo :( tak nevím… Zkusím testnout za dva dny, naštěstí už doma testy nemám, tak aspoň mě to nebude lákat a snad ještě je naděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
30.11.10 10:12

Kikulko- mě tedy přijde taky asi brzy a jsem na tom stejně doma nemám žádné tesky, aby mě to nelákalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
30.11.10 10:15

no ja myslim ze 10dpo je uplne nejdrivejsi termin a navic muzes otehotnet treba az den dva po sexu, takze bys vlastne byla teprv 8dc a to je fakt mooc brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
30.11.10 10:16
kačka25 píše:
Kikulko- mě tedy přijde taky asi brzy a jsem na tom stejně doma nemám žádné tesky, aby mě to nelákalo.

Zkusím si nějaký koupit ke konci týdne, aby mě to dřív nelákalo, fakt je to asi lepší, když ty testy doma nejsou, pak to není takový pokušení, uvidím jestli ms v sobotu dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
30.11.10 11:40

:(( ael jak rikaj holky tak je moc brzo moje kamaradka meal prvni pozitivni test az 13.DPO a moje segra mela 13.DPO tak slabou carku ze nesla skoro ani videt..ja mamdoma tak yjen jeden test ale asi nekvalitni takze si kolem toho 8. zajdu koupit nejakej lepsi a pak az testnu..snad t vydrzim a snad to do ty doby nedostanu..tobe drzim palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
30.11.10 12:30

No ono je to taky hodně individuální. Při třetím těhu (druhém dítěti) jsem měla pozitivní test až snad týden po vychání, je pravda, že je to 8,5 roku a přeci jenom teď jsou testy citlivější. A při těch dalších dvou jsem měla pozitivní test už několik dní před MS. Používala jsem ten Rapidclear, někdo říká, že dělá hodně falešně pozitivních výsledků, ale mně vždy ukázal pravdu. Píšou na něm, že už 5 dní po styku má ukázat, ale tomu bych moc nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
30.11.10 16:36

Alex, tak mi nezbývá nic jiného, než doufat, že z toho bolení v podbřišku budou za pár dní taky // a tobě moc držím palečky :palec: aby to příští týden vyšlo.
Kačko, taky jsem právě slyšela, že Radidclear ukazuje falešně pozitivní výsledky, tak používám Mamatest10, tak uvidím ještě se třeba ještě něco víc neobjeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
30.11.10 17:23

Ahoj holky čekatelky. Můžu se k Vám přidat? Dnes jsem 8 DPO, taky mě láká testnout, navíc mám doma 2 krabičky, naštěstí jen 25 :mrgreen:. Ale chtěla bych vydržet aspoň do neděle. V září už jsem zažila zklamání, když jsem testovala brzy (kolem 10 DPO), slabá, ale viditelná čárka sice byla, ale slábla a nic z toho. Teď mě už pne v prsou a pobolívá podbřišek, ale nevím, jestli to není utrogestanem.
Kikullko neboj, ještě není nic ztraceno, na testování je opravdu ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
30.11.10 17:26

ahojky jasne pridej se k nam..ja jsem dnes 9.DPO a testovat chci az taky po nedeli asi az ve stredu 8.12. no uvidime :))domam ma test Pepino koupenej jen v samosce v tescu protoze uz jsem byla z toho vecnyho nakupovani testu otravena:DD ted mi pro ne chodi moje tehu segra:))no tak si asi zitra koupim kvalitnejsi test a uvidim:))drzim vsem palecky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
30.11.10 17:27

teda pradon oprava ja jsem teprve 6.DPO plete me to ze jsem mela ovulaci az 21.DC:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
30.11.10 17:33

tak to jo, jsem si právě říkala, že jsi dost trpělivá, že by si testovala až 8.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí