Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.12.10 08:36

A víš kdy byly ovulace? :wink: Já myslím, že už teď by tam měla být… a tedy obdivuju, že netestneš, já jsem hrozná nedočkavka.

Tak jsme objednaná na 21. prosince na 10.30 to budou nervíky. Minule u malé mě vystrašil na 6tt mi řekl, že to vypadá na zamlklé, neviděl embryjko a za 2 týdny mělo už 2cm :-D Teď půjdu a budu 6+1 což bude podobné, tak mám trošku strach, jestli mě zase vystresuje :cert: a mezi svátkama tam bohužel nejsou :-(

L.

• Citovat
  • Upravit
7369
6.12.10 08:37

Ahoj! Tak mrcha zatím nedorazila!! Ale někdy mám i ty 2 dny zpoždění! No břicho stále střídavě bolí, ale taky si to možná i vsugerovávám. Když mám nějaký program, tak nic pak si vzpomenu a za chvíli už to cítím :cert: . Jsem děsný stresmen!! Ale to asi znáte. Mě je hlavně divný, že vůbec necítím žádný tlak v prsou, to si myslím, že by něco muselo být! Byla jsem těhu už 5× (3 děti a 2 ZT) a nic si nepamatuji, žádné brzké příznaky.
jajasi- to vypadá hodně nadějně!!
Anonymní- no já bych s dr čekala, ale jak chceš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.10 08:37

A doufám, že vy těhulenky tady zůstanete i pak a budeme si sdělovat svoje dojmy :-D

L.

• Citovat
  • Upravit
7369
6.12.10 08:39

Anonymní- no na toho 21. to je tak akorát, maslela jsem, že chceš jít třeba tenhle týden! :mrgreen: No hlavně, ať je vše v pořádku, takhle před vánocema by to bylo fuj, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.10 08:39

Kačko já bych nevydržela čekat po novém roce, a když mě vezmou takhle tak jsem ráda, ale kdyby neměla místo, tak samo čekám, co by mě zbývalo :nevim: Radši bych tedy mezi svátkama to by byl 7tt to by bylo lepší, ale co nadělám no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.10 08:41

Jinak jsem Lucka, ale nechci psát veřejně, bojím se a jsem neustále kontrolována, tak ani moc nepíšu do veřejných diskuzí, tedy jen do těch v kterých nic nejde :wink:
Kačko doufám, že to dopadne dobře, to by ty vánoce měly trošku hořkou příchuť :-(
 L.

• Citovat
  • Upravit
7369
6.12.10 08:42

Anonymní- já mám dr. a k tomu se objednám a za dva dny tam jdu, tak mě nenapadlo, že by jsi se objednávala takhle dopředu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.10 08:44

Kačko na preventivní to je třeba 3 měsíce dopředu, má tam docela nábuch, ale těhule bere přednostně :wink:

• Citovat
  • Upravit
7369
6.12.10 08:46

No tak to je něco jinýho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajasi
6.12.10 08:47

To je o.k.Já jsem taky své jméno nechci psát z různých,hlavně pracovních důvodů.
Jinak já měla ovulaci 23.11.bylo to přesně i podle internetové kalkulačky.I špinění(možná hnízdění)proběhlo přesně 1.12.
Budu testovat až po termínu,protože jsem se už párkrát natěšila a zbytečně.Tak pro jistotu nemám test ještě ani doma.Jsem statečná co? :dance:

• Citovat
  • Upravit
7369
6.12.10 08:58

jajasi- tak přesně kvůli tomu nechci taky testovat! Taky se bojím té jedné čárky!!! A test doma taky nemám, to bych asi už podlehla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajasi
6.12.10 09:02

No přesně.Člověk není v pokušení. :mrgreen:
Teda doufám,že budeme muset běžet pro testíky do lékárny.
Kačka25:a kolikáté že by to bylo tvé těhu? Mé 1. !

• Citovat
  • Upravit
7369
6.12.10 09:10

No mé teď šesté! První ZT, pak 3 děti a páté taky ZT. A teď už rok a půl se snažíme a nic! Takže já tomu nevěřím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajasi
6.12.10 09:13

No teéééda.Jsi zasloužilá mamina. :palec:
I když asi někdy pořádně pocuchné nervy,vidˇ?
Ale to bude o.k. My se právě tento měsíc snažíme 1 rok.A zatím nic… :cry:

• Citovat
  • Upravit
125
6.12.10 09:57

Ahojky holky, když máte dilema s testama a třeba nedorazí MS, tak si nechte nabrat krev na hcg a budete mít větší jistotu, v krvi je tento hormon dříve než v moči a nebo počkejte až když vynechá. Ze srdce vám přeji aby byly dvě // a byli to pro vás krásné dárečky k vánocům. Koukám, že tu jsou zasloužilé maminky. Tak já jsem byla dnes na kontrolu jestli jsem nebo né. Mám dobrou zprávu tak jsem v 5tt mám plodový váček tedy zatím bez srdíčka, tak mám přijít za 14 dní. Budu se modlit aby už tam potom bylo a vše bylo v pořádku. Hlavní je, že se stihne prohlídka ještě před svátkama. Pěkný den Sonča :-D :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí