Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj! Tak mrcha zatím nedorazila!! Ale někdy mám i ty 2 dny zpoždění! No břicho stále střídavě bolí, ale taky si to možná i vsugerovávám. Když mám nějaký program, tak nic pak si vzpomenu a za chvíli už to cítím
. Jsem děsný stresmen!! Ale to asi znáte. Mě je hlavně divný, že vůbec necítím žádný tlak v prsou, to si myslím, že by něco muselo být! Byla jsem těhu už 5× (3 děti a 2 ZT) a nic si nepamatuji, žádné brzké příznaky.
jajasi- to vypadá hodně nadějně!!
Anonymní- no já bych s dr čekala, ale jak chceš!
A doufám, že vy těhulenky tady zůstanete i pak a budeme si sdělovat svoje dojmy ![]()
L.
Anonymní- no na toho 21. to je tak akorát, maslela jsem, že chceš jít třeba tenhle týden!
No hlavně, ať je vše v pořádku, takhle před vánocema by to bylo fuj, fuj
Kačko já bych nevydržela čekat po novém roce, a když mě vezmou takhle tak jsem ráda, ale kdyby neměla místo, tak samo čekám, co by mě zbývalo
Radši bych tedy mezi svátkama to by byl 7tt to by bylo lepší, ale co nadělám no ![]()
Jinak jsem Lucka, ale nechci psát veřejně, bojím se a jsem neustále kontrolována, tak ani moc nepíšu do veřejných diskuzí, tedy jen do těch v kterých nic nejde ![]()
Kačko doufám, že to dopadne dobře, to by ty vánoce měly trošku hořkou příchuť ![]()
L.
Anonymní- já mám dr. a k tomu se objednám a za dva dny tam jdu, tak mě nenapadlo, že by jsi se objednávala takhle dopředu!
Kačko na preventivní to je třeba 3 měsíce dopředu, má tam docela nábuch, ale těhule bere přednostně ![]()
To je o.k.Já jsem taky své jméno nechci psát z různých,hlavně pracovních důvodů.
Jinak já měla ovulaci 23.11.bylo to přesně i podle internetové kalkulačky.I špinění(možná hnízdění)proběhlo přesně 1.12.
Budu testovat až po termínu,protože jsem se už párkrát natěšila a zbytečně.Tak pro jistotu nemám test ještě ani doma.Jsem statečná co? ![]()
jajasi- tak přesně kvůli tomu nechci taky testovat! Taky se bojím té jedné čárky!!! A test doma taky nemám, to bych asi už podlehla!!!
No přesně.Člověk není v pokušení. ![]()
Teda doufám,že budeme muset běžet pro testíky do lékárny.
Kačka25:a kolikáté že by to bylo tvé těhu? Mé 1. !
No mé teď šesté! První ZT, pak 3 děti a páté taky ZT. A teď už rok a půl se snažíme a nic! Takže já tomu nevěřím!
No teéééda.Jsi zasloužilá mamina. ![]()
I když asi někdy pořádně pocuchné nervy,vidˇ?
Ale to bude o.k. My se právě tento měsíc snažíme 1 rok.A zatím nic… ![]()
Ahojky holky, když máte dilema s testama a třeba nedorazí MS, tak si nechte nabrat krev na hcg a budete mít větší jistotu, v krvi je tento hormon dříve než v moči a nebo počkejte až když vynechá. Ze srdce vám přeji aby byly dvě // a byli to pro vás krásné dárečky k vánocům. Koukám, že tu jsou zasloužilé maminky. Tak já jsem byla dnes na kontrolu jestli jsem nebo né. Mám dobrou zprávu tak jsem v 5tt mám plodový váček tedy zatím bez srdíčka, tak mám přijít za 14 dní. Budu se modlit aby už tam potom bylo a vše bylo v pořádku. Hlavní je, že se stihne prohlídka ještě před svátkama. Pěkný den Sonča
![]()
A víš kdy byly ovulace?
Já myslím, že už teď by tam měla být… a tedy obdivuju, že netestneš, já jsem hrozná nedočkavka.
Tak jsme objednaná na 21. prosince na 10.30 to budou nervíky. Minule u malé mě vystrašil na 6tt mi řekl, že to vypadá na zamlklé, neviděl embryjko a za 2 týdny mělo už 2cm
Teď půjdu a budu 6+1 což bude podobné, tak mám trošku strach, jestli mě zase vystresuje
a mezi svátkama tam bohužel nejsou 
L.