Těhotenský test PROSINEC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jajasi
6.12.10 19:59

Sona333: No to jsou zprávy.Tak se drž, tedˇuž brouček jen poroste.Dávej na sebe pozor.Hlavně na náledí a tak… Hlavně na nás mysli.Já jsem zatím v poho.Žádné menses příznaky. :dance:

• Citovat
  • Upravit
125
6.12.10 20:02

Ahojky a díky, budu na sebe dávat pozor, te´mám rýmu tak polehávám v teple, čajíky a vitamíny. Budu zde po celou dobu diskuze dokud všechny nebudeme maminky. Pěkný večer Sonča :-) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
6.12.10 21:12

Ahoj holky. Vkládám sem fotku mých testů. Ovulaci jsem měla asi 22. nebo 23.11. Dneska jsem byla u MUDr, ale jen proto, že jsem brala utrogestan a byly jsme domluvené, že až doberu, mám přijít ať už těhotná, nebo při menstruaci. Nebylo ještě vidět nic moc,jen hodně vysoká sliznice a cysta žlutého tělíska, proto mě bolí to břicho. Ale to je prý normální. I to špinění a i měkký děložní čípek. A zítra budu mít výsledky z krve!
Soni kolikátý jsi DPO ty? Já asi 13 nebo 14. Taky bych měla být 5tt, ale gestační váček ještě zřetelně vidět nebyl. Jen nějaký malý černý flek, což by sice mohl být on, ale ještě by to dr. s jistotou netvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
6.12.10 21:56

Tak holky, zítra, nejpozději ve středu, tady chci vidět další pozitivní testy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
6.12.10 23:15

ahojky holky..
no koukam ze sjem tu nebyla jeden den a pekne se to tu rozjelo:))no já se taky nejmenuju Alice..ael kdyz jsem si po case chtela prezdivku zmenit tak to neslo a radsi taky chci byt anonymni..clovek nikdy nevi jeslti tu nepise nekdo z jeho okoli:)
gratuluju vsem co jsou tehulky:))
jajasi: no já jsem mela ovulaci o den pozdeji nez ty atestovat budu uz zitra rano..dyl to nevydrzim:))
Sona: treab jeste neajak nadejej je..me taky stridave poboliova v podbrisku a kdyz neco delam nebo na to nemyslim tek je to dobry a kdyz na to zacnu myslet tak me hned obli:))a spis me bolelo posledni tri dny v praci bricho z toho sezeni a zvedani se porad atd..prsa me uz dost boli tak nevim nevim no:( ael jinak si pro jistotu merim rano teplotu a je to rovnejch 37,0 ale to fak skoro tesne ale i tak to vypda zatim nadejne…
bylo by fakt krasny kdybysme byrzy mely vsechny pozitivni zpravy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
6.12.10 23:18

jo a taky jak si furt nejsem jista jeslti me boli bricho nebo zada nebo streava podobne..tak vcera kdyz jsem sla spat tak em silene bolely kycle..tak jsem si rikala tyy jo ze by to nebylo bricho ael kycle a to kolem nich vsechno??no to by pak ta nadejej byla trosku vetsi..at uz je rano a uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
7.12.10 06:06

Ahoj holky! Tak u mě vyřešeno, zázrak se nekonná! MS opět dorazile téměř na den přesně! Přeji vám jen samé dobré výsledky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.10 07:57

Kačko to je mi líto :-(
Příští měsíc to určitě vyjde :wink:

Krmar krásný testíky :wink:

Soni gratuluju ke kontrole :dance:

Alice jsem zvědavá na tebe, dneska je tvůj den a ještě jajasi, tak holky držím pěstičky :huban:

• Citovat
  • Upravit
jajasi
7.12.10 07:57

Dobré ráno holčiny!
Kačka25: no to mě mrzí.Ale neboj,třeba tedˇběhem prosince se zadaří.Určitě máš i ty tedˇvíc starostí a jak budeš v tom shonu…
AliceP: tak co? Už jsi testovala? Čekáme!
Můj menses zatím nic.Test jsem si zatím pro jistotu nekoupila.Ale zítra už asi ano.Jsem tak klidnější.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.10 08:02

Já si půjdu asi dneska koupit testík a zkusím ho,, obdivuju vás, já bych to nevydržela. Já to měla včera dostat a zatím Ťuk Ťuk nic :palec:

• Citovat
  • Upravit
jajasi
7.12.10 08:03

A CO TY ANONYMKO: JAK SE CÍTÍŠ ? POPIŠ JAK TI JE …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.10 09:22

Mě je ráno trošku divně, jako na zvracení, a během dne taky někdy, ale ještě to jde. Prsa mě bolí, hlavně, když je mám na volno :lol: To nejde vydržet, je to hodně nepříjemný. V podbříšku mě píchá hlavně na pravé straně a to jen někdy nárazově a podbřišek někdy cítím. To jsem měla u první dcery, ty pravé poopiční stavy celodenní byla až v 7tt.
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
jajasi
7.12.10 09:26

JÉÉ,A UŽ JSI BYLA PRO TEST ? Jsem zvědavá…
No ty už zkušenosti s těhotenstvím máš, tak asi poznáš, že je něco jinak. Mě dnes začala bolest bederní páteř. Ale jinak o.k. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.10 09:28

Já už mám ty 2 pozitivní, ale zajímalo mě jestli čárečky sílí. Ještě jsem nebyla u nás strašně sněží, ale asi se vypravíme.
No zkušenosti mám, ale stejně si skoro nic nepamatuju. Malé je přes rok a půl a hooodně věcí jsem zapoměla a jsem snad ještě víc histerická než u ní :lol: Ne ba ne, to jsem dělala testy každý den tak 3 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jajasi
7.12.10 09:35

No já vím,já chci ale vidět srovnání testíků,jak sílí, víš? :wink:
No chudák malá,tak jí pořádně nabal,atˇkvůli budoucímu sourozenci nenastydne. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex