Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnes ještě přikoupím testíky a budu kontrolovat ještě pár dní. Jinak doktorovi budu volat pro jistotu až příští týden.Abych neplašila moc brzo.
Jajasi nádherný testíky moc moc gratuluju
Já to věděla, tušila jsem to ![]()
Jedeme na nákupy, mějte se tu hezky, večer se těším na další testíky ![]()
Lucka
Děkuji,moc.Tak si užij ty davy v obchodech.A pozor na peněženku! ![]()
Jo a dneska jsem si dělala test v noci ve 4 ráno, nemohla jsem spát a čárka už je stejně silná jako kontrolní
![]()
L.
no tak až budeš mít čas, přihodˇ jsem taky fotečky.Ano?To jsou krásné zprávy. ![]()
ahojda holky..no super..jo jo já jsem taky nemohla spat tak jsem testovala v pul sesty..vcera jsem si koupila 4 testy jete:)a kdyz jsem videla carku tak jsem se uz lekla ze je slabsi a sla jsem sat s nervama ael asi za dve minuty jsem se zvedla a dosla se kouknout a carka je silnejsi nez uz prvniho testu ..jupii..tak jsem klidnejis..testovat budu asi ob den ..takze dalsi v sobotu..
anonymni(Lucka): a v kolikaty jsi asi tydnu??uz mas stejny jako kontrolni??tak to jsem zvedava kdy to budu mit stejny ja:)..ja jsem dnes v 5tt..dala jsem si sem metrik uz..abyh mela prehled
Děvčata co více říci, než, že je to nádhera a radost, jen tak dále, gratulace veliká.
Dnes je mě od rána nevolno, každý pach mě dělá zle, teď vařím maso na čínu a musím chodit do jiné místnosti, nebo to nedovařím. Jojo těhu. nevolnost. Dnes budu posílat dárek, paní, která mě byla přiřazena ve vánočním kolotoči, doufám, že se bude líbit. Ahojky Sonča
![]()
Ahoj holky, no to je nádhera. Další pozitivní testíky. Gratuluju.
Soni my jsme myslím přibližně na stejno (já dneska 17 DPO) a taky je mi už špatně. Ráno snídám až tak za hodinu po příchodu do práce, dřív to nejde. Pak už během dne je to v poho - teda občas nějaký pachy mě taky natáhnou a ještě dneska ráno čištění zubů. A taky už mě tlačí kalhoty, nesnesu je přes břicho, v práci si je rozepínám a to mám nízký džíny. Taky už se mnou pěkně mlátí hormony. Snad víc než u 1. a rozhodně o dost dřív. Dneska mě šéfová jako pochválila, že jsem něco napsala dobře, (jen takovou blbost) a chtělo se mi brečet. Já už snad i opravdu věřím, že jsem těhotná. ![]()
Alice jsem vlastně asi 4+3, a je to mamatest 10, tak proto asi
U Terky to bylo daleko dýl to jsem měla mamatest 25, tak to bylo znát ![]()
Lucka
Ahoj holky! Taky bych měla testovat v prosinci.. ve středu mám dostat MS.. myslíte, že by TT intimed dipstick něco ukázal již dnes nebo v sobotu? Cyklus mám cca po 30 dnech (+-1 den). Pár dní mě už není dobře (jsou to jen takové návalové stavy.. najednou se mi navalí-když manžel začne třeba mluvit o nějakém jídle.. ale za chvilku je to v pohodě.. mnohdy se mě stane, že se mi tento stav několikrát za sebou opakuje..) ráno, když jedu do práce si obvykle dávám kávu, mývala jsem na ni chuť.. ale asi od pondělka ji nemůžu ani pozřít.. a taky mám docela silný výtok a tlaky v podbřišku a jsem každý den nehorázně unavená a pořád bych jen spala (večer chodívám spát v sedm hodin)… myslíte, že bych mohla být těhu? do testování se mě ještě moc nechce, protože se bojím zklamání.. ![]()
Ewi a víš, kdy byly ovulace? Jestli ano, tak bych zkusila 11-12 DPO dřív asi ne, právě kvůli zklamání ![]()
Jinak včera jsme to prozradily tchýni, nevydržely jsme to
Je mi to trošku líto, ale tak nějak přišla na to sama, je mi právě v návalech někdy dost na
tak se ptala,jestli nejsem těhotná a smála se, no a já neumím lhát a muž na mě, tak to řekni ne? No ale říkám, uvidíme až po kontrole
A mám takový nutkání jít až po novým roce to budu 8tt a to už by mělo být jasno ![]()
L.
Děkuji za odpověď
..
myslím si, že asi vím.. pokud mám testovat 11–12 DPO, tak mám tedy ještě čas.. se asi zblázním..
to je jak moje mamina, ta, když přijedeme na návštěvu nenápadně říká „kdyby jsi byla těhotná …“ a dívá se na mě a pozoruje, jak se na to budu tvářit..
![]()
Tak já se vám odtajním, ten člověk, co to nevěděl, tak už to ví. Hlavně jsem sem dávala fotky a u nich byl můj nick
a já to nevěděla, jedna holčina mě na to upozornila
Budu doufat, že mě tady už nikdo nekontroluje ![]()
Ewi a kdy to bude 11DPO abysme mohly držet pěstičky ![]()
Dobré ráno děvčata! Tak jak ? Testovala jste některá z Vás ? AliceP: doufám,že stav setrvalý a menses nedorazila.
Mě je dnes pěkně zle od žaludku a pěkně mě bolí i záda.Jinak v pohodě.Je mi úúúžasně.