Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nika25 píše:
Ahoj holky. Rada bych se k vám přidala. Testovala sem od 1.12. každý druhý den a zatím všechny pozitibní. U doktorky sem byla v včera a zatím nic neviděla. Podle hormonu z krve bych byla ve 4t. V pátek mam přijít znova. Tak doufám, že to bude OK.
Ahoj Niky, no tak to je super
moc ti gratuluju
a jak se cítíš? hlavně na sebe dávej pozor a hezky odpočívej
Ahojky a Niky moc gratuluji a ostatním přeji aby byli na nový rok pozitivní testíky. Mě je dnes pořád divně od žaludku, jediné co mě chutná jsou gumový medvídci, jinak toho moc nesním, ze všeho je mě na
. První těhu jsem to taky tak měla a nakonec jsem skončila na tři dny na kapačkách , protože jsem nemohla nic dostat do žaludku a po nich byl klid a mohla jsem vše. Doufám, že toto těhu tolik nepřiberu, musím se hlídat. V prvním jsem přibrala 20 kg a ani nevím jak. Pořád mě 6 kg zbylo a né a né to jít dolů, proto se musím více hlídat co jím. A kolik ste přibíraly vy? A co jinak jak se těšíte na vánoce? Pěkný večer Sonča
![]()
Kikullka píše:suchar píše:Tééda, koukám, že jsme na tom úplně stejně, to je fajn, můžem vše porovnávat a podporovat se
Kikulko, tak to jsme na tom stejně ,taky mě vychází MS na silvestra ,takže bud bude vstup do Nového roku veselý ,nebo smutný![]()
Už aby byla ovulace ,už mě to čekání nebaví
![]()
já teď peču cukroví, takže celkem sranda
dneska jsem si nakoupila ovu testíky a v pondělí s nima začnu. Taky podle něčeho určuješ ovulku nebo ji na sobě poznáš?
Také jsem dnes konečně pekla cukroví!!!Já ovu poznám ,mám bolesti a většinou vychází na 16DC ,takže 13,14,15DC se s mm hodně
!!! Ovu testy tedy nemusím používat
leze to do peněz
Jo a sleduji hleník a čípek ,BT neměřím!
A copak si pekla? Já zatím jenom rohlíčky a linecký, ale byla to premiéra, takže sranda
a kupodivu jsem to ani nespálila. Ještě bych chtěla pracny a perníčky, tak snad příští víkend to stihnu. Mě ovu minulý měsíc podle testíků, bolení břicha a hleníku vyšla na 13DC, teď jsem k tomu přidala ještě měření BT pro ověření, jestli je to tak správně, tak uvidím ![]()
Ale věřím tomu, že budem do novýho roku vstupovat už s „vetřelcem“ v bříšku ![]()
Kikullka píše:
A copak si pekla? Já zatím jenom rohlíčky a linecký, ale byla to premiéra, takže srandaa kupodivu jsem to ani nespálila. Ještě bych chtěla pracny a perníčky, tak snad příští víkend to stihnu. Mě ovu minulý měsíc podle testíků, bolení břicha a hleníku vyšla na 13DC, teď jsem k tomu přidala ještě měření BT pro ověření, jestli je to tak správně, tak uvidím
Ale věřím tomu, že budem do novýho roku vstupovat už s „vetřelcem“ v bříšku
Já taky linecké ,van. rohlíčky, pusinky a ořechové rohlíčky další až 20.12. kvůli krémů at dýl vydrží!!
Snad máš pravdu a budeme mít na silvestra // ![]()
SONA333 píše:
Ahojky a Niky moc gratuluji a ostatním přeji aby byli na nový rok pozitivní testíky. Mě je dnes pořád divně od žaludku, jediné co mě chutná jsou gumový medvídci, jinak toho moc nesním, ze všeho je mě na. První těhu jsem to taky tak měla a nakonec jsem skončila na tři dny na kapačkách , protože jsem nemohla nic dostat do žaludku a po nich byl klid a mohla jsem vše. Doufám, že toto těhu tolik nepřiberu, musím se hlídat. V prvním jsem přibrala 20 kg a ani nevím jak. Pořád mě 6 kg zbylo a né a né to jít dolů, proto se musím více hlídat co jím. A kolik ste přibíraly vy? A co jinak jak se těšíte na vánoce? Pěkný večer Sonča
![]()
![]()
tak hlavne hodne pij kdyz do sebe nic nedostanes…ja jsem doposud do 26. tydne pribrala 4 kila ale do 5. mesice mi bylo opravdu zle, mam na to i neschopenku takze jsem predtim 3 kila zhubla ty ted nepocitam jinak by to i se zhubnutim bylo 7…ted je mi fajn tak hodne jim
jinak gratuluju ostatnim holkam a drzim pesticky vsem co jste nebo na novy rok budete tehu ![]()
JO A ZDRAVIM VAS OD SEGRY ALICE.P., JE V ALPACH NA LYZICH SICE NELYZUJE ALE ODPOCIVA DNES ZKOSUELA DASLI TESTIK A CARKA PORADNE SILI TAKZE TO VYPADA MOC DOBRE ![]()
Dobré ráno děvčata!
Kdepak jste ? Něco nového při pondělku ? Novinky ?
Já celkem v pohodě.Kromě zhoršeného ekzemu na rukách,bedˇarů na obličeji dva dny znovu rostoucích obou osmiček vlevo je mi super.Prostě hormony a bouří,což je o.k. ![]()
AJla: pozdravy posílám sestře. Kdy přijede z Alp ?
Ahojky, to mě je pořád jak kdybych byla na vodě. Pokud se ti zhoršuje pleť, tak to vypadá na holku. A co vy ostatní holky už testujete? Pěkný den Sonča
![]()
ahojky,
Jajasi, no bedary mi teda taky vylitly, na obliceji a dekoltu, uzas.. no ale co nadelam
dneska sem zas testovala tak carky pekne sili ![]()
Soni zaludek nezavidim, me je teda dobre (zatim
)
vrati se zitra do pulnoci…porad se ji neostavila MS a carky sili ![]()
mne se na zacatku tehu taky zhorsila plet, vlastne nejvic po vysazeni HA, ale potom se to upravilo, sem tam nejaky pupinek i na hrudniku, ale srovnalo se to..vsichni mi rikali ze to bude holka ze sem bleda atd a je to kluk ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?Taky budu testovt v prosinci ![]()
Ahojky no určitě se přidej a hodně štěstí při testování. Sonča
![]()
tak mám 6 dní po ovulaci a dva dny mi je špatně od žaludku a dnes od pěti mám bolesti na pravé straně v podbříšku.Ms mám dostat 21.12
xreni: Já teď řeším něco podocného. Od pátku měla přijít MS, místo toho něco mezi hodně slabou MS a špiněním. Dneska v práci mě chvílema strašně bolelo břicho. Tak jsem si říkala, že už se to asi rozjelo. Ale zas nic. Testovat zatím nechci. Mám strach z negativního testu. Ještě počkám na zítřek, jestli se mi nerozjede a pak asi zkusím testnout… I když nevěřím na to, že by se zadařilo. Když bylo v pátek z večerního testu jen sněhobílo.
Ahojky Kikullka. Už 14dní se cítím jako před MS. Bolej mě prsa a občas mě píchne v podbříšku. Jinak sem v pohodě. Doktorka mi okamžitě napsala neschopenku, tak že už sem 4den doma a pomalu se začínám nudit. Ale zas na sebe alespoň můžu dávat pozor a odpočívat můžu kdy se mi zachce.